2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kız ehli senın kpss nasıl gecti hiç söylemiyorsun

renginam o soruları hazırlayan nadide ösym üyelerini bulsam bi
insan kaşığa maşığa gerek kalmadan tükürüğümde boğacam.

nasıl uyuz oldum.
ama ben en başta sınava girmeden dedim ki yapamayacakların elbet olacaktır sakın takılma 1 deneme de yapamadın mı geç soruyu.
iyi ki öyle yapmışım. zaan kaldı.
millet o vitaminlere takılmış, inat etmiş yaamamış.
ben en sona bıraktım beklentisiz denedim ve 1 tanesini yaptım.
zaten o vitaminleri de onlara armağan etmek lazım.
bir tarafları için.

ne yaptıkları belli değildi.
2006 ama güncel bilgi.
güncel ama biz bilmiyoruz 1 yıl hatta benim 2. yılım hazırlanayım ama haberim olmasın.
1 çok zor 1 çok kolay ben anlamadım.
bu kadar insanla kafa buluyor bunlar.

:) öyle valla küfür lügatım genişledi benimdee sayelerinde
eğitimi de bir parmak bal diye kolay yaptılar sanırım

barkod sistemine geçildi ya bu hafta acıklanır diyorlar kalpten gitmezsem bakacagım sonuca :18:

cnm şöyle ki ben girip girmemekte kararsızım :26:kpss çalışmaya yeni adapte oldum bi de ing ekleyince karman çorman olmasından korkuyorum

çalışmayla ilgili söylediklerine katılıyorum, gramer ve kelime ezberlemek önemli. benim düşüncem gramere çok çok çalışmak yerine kelime ezberi ve bol okuma yapma. çünkü malum süre azaldı, hızın önemi arttı. ben bu yılki sınavda 15 soruya yakın hiç bakamamıştım 50 aldımelimde bi tane de 67 var kpds'den. öyp başvurusu için onu kullancam.

yds başvuruları da bugün başlamış. çabuk karar vermeliyim ama kararsızım uf peki sen eylüldekine mi gireceksin yoksa 2014 tekine mi ?

Kızlar bu Türkçe 'dilbilgisi' konularını bana bir yazabilir misiniz? :26: Acil bekliyorum canlarım :26: elimde eski kaynaklar varda ancak onlardan derleyip çalışabiliyorum.

Son düzenleme:

insanları delirttiler.
emekler çöp oldu.
yapabildiklerimiz vardı kabul ama sinir de olduk.
ben bakıcam çünkü önemli olan puan değil bence sıralama.
istersen sıralamalar açıklandığında bak.
zaten bu yıl atamalar 16 -29 ağustos arasıymış.

Kızlar bu Türkçe 'dilbilgisi' konularını bana bir yazabilir misiniz? :26: Acil bekliyorum canlarım :26: elimde eski kaynaklar varda ancak onlardan derleyip çalışabiliyorum.

ekler
sözcükte yapı
isim
zamir
sıfat
zarf
edat
bağlaç
ünlem
eylemler (fiilller)

ben de bakacağım canım ama işte korkuyorum haliyle.
bak burada puan hesaplama var standart sapmasız tabi bu. az cok bunun gibi çıkıyormus face sayfasında paylaşmıslar 2013 KPSS PUANI HESAPLAMA (LİSANS), KPSS3 Puan Hesaplama, KPSS10 Puan Hesaplama (hesabı) kimi de diyor burada cıkana 3 puan ekleyın falan ölc bakalım kac gelecek tahmini.

* ekler ve sözcük yapısı
* isim, zamir, sıfat, zarf, edat, bağlaçlar
* eylemler
* fiil çatısı
* eylemsiler
* cümlenin öğeleri
* cümle çeşitleri

2010 ihtiyaç türkçe kitabından yazdım cnm.

Kpss tarih defteri nasıl bir kitap ki canım iyimiymiş bn de tarihle ilgili tek kaynak muratın öğretmenin ders notları kitabı o da iyi aslında ama tam tekrar etmelik bi kitap ilk bilmem lazım ki tekrar ediym demi ama:)

kızlar ucuzkitapal ve kitapseç.ten sipariş verebilirsiniz. ben bizzat aldım bizim topikte de alanlar oldu
gayet sorunsuz güvenilir siteler

ayy kitaplar ne kadar indirim de böyle ne güzelllllll hepsini alasım geldiiiii.......şu sistem değişmese hemen alırdım valla.....aslında 1-2 soru bankası alabilirim .......bi bakayım......

çok sağol hemen anasayfamıza ekleyeyim bu siteleri herkes faydalandın

kız ben hiçbir sınavımda hatırlamam ki ne yaptığımı yani öyle bir şansım yok.
tamam canım bende tahmini yaptım cevapları görmedıgımız için.

rica ederim.

Son düzenleme:
Kpss tarih defteri nasıl bir kitap ki canım iyimiymiş bn de tarihle ilgili tek kaynak muratın öğretmenin ders notları kitabı o da iyi aslında ama tam tekrar etmelik bi kitap ilk bilmem lazım ki tekrar ediym demi ama:)

defter gibi aynı cnm :) renkli falan güzel anlatıyo netten indirmiştim ben :)

Herkes iyi diyor zaten defterlere

Haa bnde eğitim bilimlerinin bi kaçı var onun okulda yardımcı olsun die almıştım doğru güzel onlar cnm sn nasıl indirmiştin netten?

Renkli taramasını alıp nete yüklemişler bende indirdiim

ama pcden öyle çalışılmıyo önümde olsun kitap diye bugn sipariş verdim

Renkli taramasını alıp nete yüklemişler bende indirdiim

ama pcden öyle çalışılmıyo önümde olsun kitap diye bugn sipariş verdim

Ben elimdekileri kitapçıdan almıştım bakiym bi vardır belki zaten çk ucuz oluyo fiyatları ilk netten bi indirip bi inceleyeyim de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…