selamlaren kötü olduğun dersten başlaman daha iyi olur bana göre. ayrıca matematik iyi olsa bile bu yaz aylarında ona yüklenmek daha mantıklı olur, sözeller çabuk unutulduğu için.[/QUOT
teşekkür ederim :) Ekimin ilk haftası dersanem başlıyo matametik pek iyi sayılmaz kendi kendime ne kadar verimli olurum bilmiyorum şimdiden başlamam daha mı iyi olur yoksa dersleri mi bekleyeyim
şimdiden başlaman, dersaneden önde olman daha iyi olur tabi. hoca anlattığında sen de bilgilerinin üzerine yenilerini eklemiş olursunkendi kendine başla neden verimli olmasın ki, çözümlü sorulara bakar çözüm yollarını öğrenmiş olursun
kız ehli senın kpss nasıl gecti hiç söylemiyorsun
renginam o soruları hazırlayan nadide ösym üyelerini bulsam bi
insan kaşığa maşığa gerek kalmadan tükürüğümde boğacam.
nasıl uyuz oldum.
ama ben en başta sınava girmeden dedim ki yapamayacakların elbet olacaktır sakın takılma 1 deneme de yapamadın mı geç soruyu.
iyi ki öyle yapmışım. zaan kaldı.
millet o vitaminlere takılmış, inat etmiş yaamamış.
ben en sona bıraktım beklentisiz denedim ve 1 tanesini yaptım.
zaten o vitaminleri de onlara armağan etmek lazım.
bir tarafları için.
ne yaptıkları belli değildi.
2006 ama güncel bilgi.
güncel ama biz bilmiyoruz 1 yıl hatta benim 2. yılım hazırlanayım ama haberim olmasın.
1 çok zor 1 çok kolay ben anlamadım.
bu kadar insanla kafa buluyor bunlar.
canım en önemlisi ne biliyomusun hatalarımızın farkındayız.. ve ona göre bir planımız varbende hep dersane diye tutturmuşumdur ama eşim göndermemiştir gereksizzz evde çalışş demiştir , bende kendsine gıcık olmuşumdur yani şimdi ne bilim hak veriyorum .. evdede yapabiliyorum çünkü diyorum.. ben 29 yaşındayım..2012de evde kendim hazırlanmıştım ..şimdide alandan dersaneye gidem dedim cıkss dedi evdeki hörmetli ne edem paşa paşa evde çalışcam ,yapcak bişi yok..ama ya olacak ya olacak gözüyle bakarsak bu iş gibime geliyor benimde hiç deneyimim yok seninle aynı özelde iş düşmedi bana hiç
birde torpilimde yok diyim ben Allaha güveniyorum birde kendi çalışmalarıma olursa ne ala olmazsa son çarem bankacılık açıkcası...hakkımda hayırlısı olsun.. tabiki torpille girende çok ama torpilsiz olanda çok sonuçta berabere kalıyor bunun sonucu..i şte bu yüzden bütün derslerden giricem ya ben sınava biri olmazsa diğerine başvurcam..diğeride olmazsa mülaketta elenirsem ötekine başvurcam..kader..kısmet.. ki ben çift dikişli bir tembel öğrenciyimm.. diploma notum çok düşük.. okudun mu sayfaları bilmiyorum ama not orlamasıyla ilgili acaba alım varmı yokmu diye kızlara sordurdum.. + ingilizceye yüklenmemin sebebide sırf bü yüzden benim referansımda yok.. belki dersaneye gitsem sallardım bi hoca ismi ama öyle bi şansımda yok en azından derimki kendi kendimi egale ettim... yaptım mı yaptımmm.. hee bankacılıkta olmazsa tekrar düz memurluk için sınava girer düz memur olarak atanırım ne yapayım.. 35e kadar yolum var nasılsa
bu arada tşk ederim ,benden kaynaklı problemle şubatta tüp bebeğe karar verildi ama henüz tedavi kısmına geçemedik pek aksiliklerimiz oldu napak kader6 yıllık evlilikten sonra bebeksizlik fena koyuyor insana
son birşey söyleyeyım..sureklı gecmısı irdeleme neden niçinlerle boğuşma oldu bitti önümüze bakacaz bundan sonraeğer sürekli geçmişi düşürsen ilerleyemezsin..gelecek hakkında planlar yapamazsın.. başarını engelleyebilir..
kuzum sana ne yazcamı unuttum..yukarda destansı bi uzunlukta yazmısım gene
heh hatırladımsözeld ersleri...
okuyosun önce 2 kez oku istersen... özet çıkarıyosun..sonra tarih videosu dinliyosun.. bide zihim haritası çıkartıyorsun oldu bitti masallah baköncelik daima çözümlü testler..sonrada cevaplı testler
evet ydsyi kastettim anamm sürekli isim değişikliğine gidiyolar hangi birini aklımda tutam
ben kpdsye (yds) hiç girmedim ama çok niyet ettim çalıştım..bıraktım sonra tekrar çalıştımm falan.. başvuru tarihlerini kaçırdığım için girememiştim daha doğrusu
az önce kardeşimle bunun müzakeresini yaptım nasıl çalışmalıyım diyebana dediki;(kaderşime soruyorum çünkü o da bi kaçkez toelfe girmişti )
önce konuları bitir...sonrada gramer çalış.. kipleri bil.. snava yakında kelime ezberle dedi.. zaten sen grameri öğrendikten sonra kitap okurken yada bbcyi takiplerken bilmediğim kelimeleri deftere yaz dedi.. sonrada ezberlersin dedi..
ben geçen sene 6.seviye vardı ekol hocadan ordan çalıştım iyi oldu.deftre not tuttum hatta. çok güzel anlatmış hocası..sonra kelime ezberledim birazcık ama ezberlenen kelimeler çabuk unutuluyor söyliim..
şimdi sadece ekoldaki ingilizce videoları dinlicem .. sonra gramere yuklencem en sonra kelime ezberlicem.. geçmiş yılların sınav sorularını saatli çözücem bu şekilde yapıcam yani..
sevındım benden başkada gircek varmıs dil sınavına :) birlikte çalışırız olmazsane zaman başlıcaksın çalışmaya sen?
hoşgeldın canımnie almayalımkiii burda her telden mezun var cornimin dediği gibi müfredat aynı sonuçta
ben senin yerinde olsam ihtiyacım konu anlatımını
yargınında çözümlü test kitabını alırım (en ince ayrıntısına kadar soruları bulma kabiliyetine sahipler çünkü) bu çözümlü testlerde bi nevi ders konu anlatım yerine geçiyor bence.. belki biraz özet desek daha doğru
eğer evde hiç yoksa tmm ihtiyaç al,,ama ek kaynak varsa yeni basım kitapları bekle ve ales tarzı çözümlü test al yada konu anlatım al sen bilirsin..
hoşgeldın duygudüğünün hayırlı olsun ,Allah tamamına erdirsin
masallah çok azimlisin.. planında iyi
gelecek yıl hepimize güzel gelir insallah
:) öyle valla küfür lügatım genişledi benimdee sayelerinde
eğitimi de bir parmak bal diye kolay yaptılar sanırım
barkod sistemine geçildi ya bu hafta acıklanır diyorlar kalpten gitmezsem bakacagım sonuca :18:
Kızlar bu Türkçe 'dilbilgisi' konularını bana bir yazabilir misiniz? :26: Acil bekliyorum canlarım :26: elimde eski kaynaklar varda ancak onlardan derleyip çalışabiliyorum.
insanları delirttiler.
emekler çöp oldu.
yapabildiklerimiz vardı kabul ama sinir de olduk.
ben bakıcam çünkü önemli olan puan değil bence sıralama.
istersen sıralamalar açıklandığında bak.
zaten bu yıl atamalar 16 -29 ağustos arasıymış.
ekler
sözcükte yapı
isim
zamir
sıfat
zarf
edat
bağlaç
ünlem
eylemler (fiilller)
Kızlar bu Türkçe 'dilbilgisi' konularını bana bir yazabilir misiniz? :26: Acil bekliyorum canlarım :26: elimde eski kaynaklar varda ancak onlardan derleyip çalışabiliyorum.
TeşekkürlerrYargıyayınevinden verdim siparişi :26: Umarım bi sorun çıkmazz
Bende ihtiyacı alıcam yeni kitaplar çıkınca
Kpss tarih defterini sipariş verdim
Bide akademik süreçin 3lü seti vardı konu anlatımı soru deneme şeklinde ucuz görünce onuda alıverdim
şimdiden başlaman, dersaneden önde olman daha iyi olur tabi. hoca anlattığında sen de bilgilerinin üzerine yenilerini eklemiş olursunkendi kendine başla neden verimli olmasın ki, çözümlü sorulara bakar çözüm yollarını öğrenmiş olursun
evet haklısın en azından başlangıç temel konuları dersler başlayıncaya kadar aradan çıkarsam iyi olur :)
çokkk teşekür ederim canım ALLAH(C.C) razı olsun hakkını helal etben çalışmaya başlayım.
ben de bakacağım canım ama işte korkuyorum haliyle.
bak burada puan hesaplama var standart sapmasız tabi bu. az cok bunun gibi çıkıyormus face sayfasında paylaşmıslar 2013 KPSS PUANI HESAPLAMA (LİSANS), KPSS3 Puan Hesaplama, KPSS10 Puan Hesaplama (hesabı) kimi de diyor burada cıkana 3 puan ekleyın falan ölc bakalım kac gelecek tahmini.
kızlar ucuzkitapal ve kitapseç.ten sipariş verebilirsiniz. ben bizzat aldım bizim topikte de alanlar oldu
gayet sorunsuz güvenilir siteler
tamam canım bende tahmini yaptım cevapları görmedıgımız için.kız ben hiçbir sınavımda hatırlamam ki ne yaptığımı yani öyle bir şansım yok.
ayy kitaplar ne kadar indirim de böyle ne güzelllllllhepsini alasım geldiiiii.......şu sistem değişmese hemen alırdım valla.....aslında 1-2 soru bankası alabilirim .......bi bakayım......
çok sağol hemen anasayfamıza ekleyeyim bu siteleri herkes faydalandın
Kpss tarih defteri nasıl bir kitap ki canım iyimiymiş bn de tarihle ilgili tek kaynak muratın öğretmenin ders notları kitabı o da iyi aslında ama tam tekrar etmelik bi kitap ilk bilmem lazım ki tekrar ediym demi ama:)
defter gibi aynı cnm :) renkli falan güzel anlatıyo netten indirmiştim ben :)
Herkes iyi diyor zaten defterlere
Haa bnde eğitim bilimlerinin bi kaçı var onun okulda yardımcı olsun die almıştım doğru güzel onlar cnm sn nasıl indirmiştin netten?
Renkli taramasını alıp nete yüklemişler bende indirdiim
ama pcden öyle çalışılmıyo önümde olsun kitap diye bugn sipariş verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?