Bende data ile ihtiyaç arasında kaldım :26: Datayı tarih için çok övüyolar baya ayrıntılıymış galiba ? senin bi bilgin var mı ?
İhtiyacın anlatımını alcam büyük ihtimal data yıda soru bankası olarak alırım ilerde bilemedm çok kararsızımm
basit eşitsizlikten iki testimi çözdüm de geldimsevmediğim için bu konunun üzerine gidiyorum
biraz ara verdim mutlak değerden video izleyip başlayacağım tekrar.
iyi geceler kızlar
cnm cornella'ya sormuşsun atlıyo gibi oldum ama, ben datayı almıştım geçen sene. ama hiç çalışamadım çok düz bir anlatımı var. bu dediğim a dan z ye data tarih kitabı. kısaca aldım evde duruyo. tabi herkeste bende yaptığı etkiyi yapmayabilir, çalışanlar var çünkü datadan. ben bir de kral kızı serisini duymuştum datanın. onu da övüyorlardı. kitaplar çıksın bi bakayım belki kral kızı denilenini alırım. bence sen de kitaplar çıkınca bak ona gör al. ben bakmadan aldım boş yere para vermiş oldum.
Ne güzel yapıyosunnArtık çok iyi çözdüğüne eminimm
Mutlak değer çok zevkli ben çok seviyoruumSende seversin umarımm
İyi çalışmalar şimdideenn
Bende çarpanlara ayırmaya başlamayı düşünüyorum birazdann
Mat test kitabının yarısına geldim vuu çok güzel bi his yarısını çözmüş olmaakk
Tarihtende 5 test çözdüümm kutluyorum kendimiii
selam canım ben daha calışmaya baslamadım bile
kızlar merhaba ben de size katılmak istiyorum kabul ederseniz. :)
Uzunca yazmışsınnn gerçekten teşekkür ederim bende dersaneye gittiğim halde 70 aldm işletme mezunuyum 25 yaşındayım dediğin gibi bir şey olmadı kpss üstüne dersane parası verdiğim biton kitap parası kaldı geriye bide tükenmişlik...bazen gene umudumu kaybediyorum özel sektörde 3 yıldır iş bulamadm deneymsz vs.. kpss de mülakatla alanlar zaten torpil işi umudum kadrolu atamalar işte...
Bebekte inşallah hayırlısıyla olur bazen düşününce de neden olmuyo diye olmuyomuş heralde arkadaşlarımdan duyduklarım inşallah en yakın zamanda Allah gönlünüze göre verir canım..
Ben geçen sene sınavdan sonra o kadar üzgündüm ki dersanede herkes senden iyi beklioruz diodu ama sınavım berbat geçti neyse artık vardır bir hayır diyoruz ne diyelim tüm kitapları attım bitek notlarım duruyo dersanede Türkçede maksimum 3 yanlışı çıkan ben sınavda 10-12 tane yaptım soruları algılayamadm resmen çok zor geldi bana sonrada kayış koptu zaten anayasayı falan zor yetiştrdim...
Bu sene Türkçe-Mat falan Ales gibi çıkcak diyolar ama şimdiden yorumlamak olmaz heralde...
Kitap bitane alıcam karma notlarım zaten var B grubuna hazırlancam ...Mat ve Türkçeyle başlıcam sözelleri sonraya bırakcam unutmamak için bide Türkçe ve Mat çok iyi olursa zaten onlarda iyi olur diye düşünüyorum...
Allah çalışan herkese yardım etsin,çok teşekkürler
Yeni gelenleer hepiniz hoşgeldinizz
İyi çalışmalar şimdideen :)
Bu topik size çalışma isteği katıyo çook
Bugün daha çalışmaya başlamadım bendolanıyorum öyle nette
Önce tarihi bitireyim :44:
Cornellacım yazmak uzun sürüyo ama yapcak bişi yok ki2 günde bi konu bitirseem o bile yeter
Kızlar ya bişey sorucam internetten ders videosu izlesem kotayı doldurur mu bizim net kotalı da..
cnm ingilizce yazmışsın da, yds'yi kastettin sanırım. bu yılki sınava girmiş miydin ? bide nasıl çalışmayı düşünüyorsun?
ben yükseltmek için girmiştim ama tam tamına 17 puan düşürdüm, dibe çakıldım yanio yüzden sana sorayım dedim
bende halen baslamadım calışmaya cevremdekiler daha erken şimdiden baslarsan cabuk bıkarsın
dıyorlar :26::26: benide aranıza alırmısınız kızlar
Bende data ile ihtiyaç arasında kaldım :26: Datayı tarih için çok övüyolar baya ayrıntılıymış galiba ? senin bi bilgin var mı ?
İhtiyacın anlatımını alcam büyük ihtimal data yıda soru bankası olarak alırım ilerde bilemedm çok kararsızımm
teşekkürler kızlar :)
ben şu anda yediiklimin 2009 basımı dergilerinden çalışıyorum. 100-150 sayfalık dergiler bunlar. elimde hem gy gk hemde eğitim bilimlerinin dergi setleri var. şu an ki amacım onları bitirmek. daha sonra da normal konu anlatımlı kitaplarımla daha derinlemesine çalışacağım inşallah :) ama bu daha ciddi çalışmaya eylülde başlayacağım çünkü eylül de düğünüm var :) düğüne kadar inşallah bu dergileri bitirmeyi planlıyorum.
bu gece gk gy 5. derginin türkçesini bitirdim. konu paragraftı. 89 tane çıkmış soruyuda çözdüm :)
arkadaşlarım data oğrafya ve tarih soru bankalarını aldılar ama hiç memnun değillerdi.
ben ihtiyaç derim.
ha daha ayrıntılı isterseniz istanbul kariyer derim çünkü çok uğraştırmıştı beni sonlara doğru çözmeye başlamıştım.
zor derseniz de akıllıadam zaten bu yayın yargı nın alt yayını. tavsiye ederim. çok zor yaprak testler.
2013 kpss de ösym nin saçmaladığı gibi sorular da vardı.
kızlar bu arada çok zorlandığınız dersten mutlaka en az bir yaprak testiniz olsun.
çünkü tek sayfa olduğundan yapamadığınız konuyu hemen çalışabiliyorsunuz.
eğer matematiğiniz eksikse şimdiden başlayın.
zaten bir kere kendinizi güdülerseniz bulmaca gibi çözülüyor.
ha bir de size bu yıl sınava girmiş biri olarak tavsiyem ales sorularını bulmaca gibi çözün.
şimdiden aynı gazatedekileri çözüyormuş gibi.
zorladılar bizi bu yıl onlarla.
şimdiden denemeye başlamayın derim ya da başlayacaksanız da uzun dönem aralıklarla yapın.
son aylara kendinizi deneme maratonuna hazırlayın.
tüm kaynak sorularını görmeye çalışın.
ama kaliteli yayınlar seçin.
boşa para harcamayın.
bir de kızlar bakın ben ne yapmıştım benim çok işime yaramıştı:
benim bir defterim vardı.
oraya yapamadığım soruyu kesip yapıştırıyordum.
altına da yapamadığım bilgiyi yazıyordum.
hem konu tekrarı oluyordu hem de hatam akılda kalıyordu.
internette tarihten padişahların yaptığı inkılapların ve ıslahatların şarkıları var.
müthiş eğlenceli.
açın netten tarihi eserleri okuyun.
çünkü bunlara önem veriyorlar son yıllarda.
ihtiyaç banko sorular
körfez eğitim bilimleri görselleştirilmiş özet konu anlaınları
bu 2 kitabı inceleyin derim
iskorpit maşallaah
Destan yazmışsıınokumadan önce yazmak istedimm
Şimdik okuyorumm
gidiyom len ben
sahurumu yaptım niyetimi ettim
nöbetçiliği sana devrettim
hayden iyi sabahlar
öğlen okurum ,uyanınca
kızlar bu arada ben konu açtım ama görmemiş olabilirsiniz
eğer ihtiyacınız varsa kaynaklarımızı ücretsiz yollayacağız.
elimizde birçok kitap var.
sadece ihtiyacı olanlar faydalansın diye.
bende bir sürü kaynak vardı ama en cok ihtiyacı begenmiştimBende data ile ihtiyaç arasında kaldım :26: Datayı tarih için çok övüyolar baya ayrıntılıymış galiba ? senin bi bilgin var mı ?
kpss defterinin bütün dersleri vardı bende
Hayır ne atlamasıı çok sevindim cvp vermene
İşte ben öyle düz anlatım istemiyorum çalışamam ben öylee
Asıl kitaplarım için bekliyorum evet yeni kitapların çıkmasını
İhtiyaç daha ağır basıyo şu an
Kpss defterinin Tarihini alayım o zaman ben idare ederim yazın
evet ramazan demiştik başlamalıyım yavas yavasben başladım çalıltıkça mutlu oluyorum özlemişim matematiği
bence sende başlamalıısın ramazan demiştik
geometri mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?