- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 34
Kızlar ben de 2014 kpss/b grubu ön lisans sınavına gireceğim.Şu anda çok hırslıyım.2014 için yeni kitaplar ne zaman çıkacak çıktımı bilmiyorum araştırma yapmalıyım biraz.2010 kitapları var elimde şimdilik onlarda çalışacağım sanırım.Bütün her şeyi unuttum hiç bir bilgim yok.Bu 1 yıl boyunca kendime düzenli bir ders programı yapmayı düşünüyorum.öncelikle konu anlatımlarını bitirip ardından o konularla ilgili bolca soru çözmek istiyorum.Bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum.Çok yüksek almam gerekiyor bölümüm itibariyle.en az 85 almalıyım fakat benim hedefim 90 şu anda.odamda küçük kağıtlara yazılar yazıp duvarıma astım beni motive etmesi için.amacımı hatırlatması için.Yaşım 24.daha önce 1 kere hiç hazırlanmadan girdim bu sınava 2010 tarinde 63 puan almıştım.şimdi en ince detayına kadar hazırlanarak gireceğim ve umarım bulunduğum il izmir'e atanırım.benim hedeflerim, isteklerim bunlar kızlar :) gerçekleşmesi için de 1 yılcık.sadece bu kadar dişimi sıkacağım.hepberaber sıkalım dişlerimizi ve hepimiz atanalım düzgün işlerimiz düzgün yaşam standartlarımız olsun.Hepimiz için şimdiden hayırlısı :)
Bu arada konuları ayırman çok güzel olmuş.Benim merak ettiğim 2014 te bu konulardan mı kesin kez çıkacak.bir yenilik olmayacakmı.
selam benim arkadasımda bilgisayar mezunuydu 85 ile bu seneki birinci atamada atandı ikinci atamada cok fazla bilgisayarcı aldılar atanma ihtimalin ço yüksek canım başarılar dilerim sende önlisans sınn dimi