• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Kızlar ben de 2014 kpss/b grubu ön lisans sınavına gireceğim.Şu anda çok hırslıyım.2014 için yeni kitaplar ne zaman çıkacak çıktımı bilmiyorum araştırma yapmalıyım biraz.2010 kitapları var elimde şimdilik onlarda çalışacağım sanırım.Bütün her şeyi unuttum hiç bir bilgim yok.Bu 1 yıl boyunca kendime düzenli bir ders programı yapmayı düşünüyorum.öncelikle konu anlatımlarını bitirip ardından o konularla ilgili bolca soru çözmek istiyorum.Bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum.Çok yüksek almam gerekiyor bölümüm itibariyle.en az 85 almalıyım fakat benim hedefim 90 şu anda.odamda küçük kağıtlara yazılar yazıp duvarıma astım beni motive etmesi için.amacımı hatırlatması için.Yaşım 24.daha önce 1 kere hiç hazırlanmadan girdim bu sınava 2010 tarinde 63 puan almıştım.şimdi en ince detayına kadar hazırlanarak gireceğim ve umarım bulunduğum il izmir'e atanırım.benim hedeflerim, isteklerim bunlar kızlar :) gerçekleşmesi için de 1 yılcık.sadece bu kadar dişimi sıkacağım.hepberaber sıkalım dişlerimizi ve hepimiz atanalım düzgün işlerimiz düzgün yaşam standartlarımız olsun.Hepimiz için şimdiden hayırlısı :)

Bu arada konuları ayırman çok güzel olmuş.Benim merak ettiğim 2014 te bu konulardan mı kesin kez çıkacak.bir yenilik olmayacakmı. :49:

selam benim arkadasımda bilgisayar mezunuydu 85 ile bu seneki birinci atamada atandı ikinci atamada cok fazla bilgisayarcı aldılar atanma ihtimalin ço yüksek canım başarılar dilerim sende önlisans sınn dimi :31:

bende halen baslamadım calışmaya cevremdekiler daha erken şimdiden baslarsan cabuk bıkarsın dıyorlar :26::26: benide aranıza alırmısınız kızlar :16::16:

Hoşgeldiinn :16:

Ben kendi adıma konuşursam kendime öyle çok sıkı bi program uygulamıyorum
Aksine hiç çalışmayanlardan daha çok hevesli olcağımızı düşünüyorum..

Çalışmayanlar eylül ekim gibi çalışmaya başlayınca biz konuların nerdeyse yarısından fazlasını bitirmiş olcaz ve bi süre sonra denemelere ve soru çözümlerine asılcaaz. Tekrar için bile vaktimiz kalıcak :16:

Bide benim okulum vaar :26: Vize final staj sunumm :30: erkenden başlamak daha mantıklı geldi :1:

Son düzenleme:

Hoşgeldiinn :16:

Ben kendi adıma konuşursam kendime öyle çok sıkı bi program uygulamıyorum
Aksine hiç çalışmayanlardan daha çok hevesli olcağımızı düşünüyorum..

Çalışmayanlar eylül ekim gibi çalışmaya başlayınca biz konuların nerdeyse yarısından fazlasını bitirmiş olcaz ve bi süre sonra denemelere ve soru çözümlerine asılcaaz. Tekrar için bile vaktimiz kalıcak :16:

Bide benim okulum vaar :26: Vize final staj sunumm :30: erkenden başlamak daha mantıklı geldi :1:

cok haklısın canım ama benimki önlisans senin ki lisans galiba ramazandan sonra calışmaya baslayim diyordum daha sobra cabuk sogurmuyum ki daha sınava girip girmemeye bile kara veremedim yaa motiveye cok ihtiyacım var :5::5:

cok haklısın canım ama benimki önlisans senin ki lisans galiba ramazandan sonra calışmaya baslayim diyordum daha sobra cabuk sogurmuyum ki daha sınava girip girmemeye bile kara veremedim yaa motiveye cok ihtiyacım var :5::5:

Evet ben lisansım

Neden girmicekmisin ki ? Boşuna niye senen gitsinn ?

Kendine bi tarih belirle o zaman kesin başla ama. Soğuyup soğumamakta senin elinde isteksiz olursan tabi soğursun

Mesela ben evdeyim hep çook canım sıkılıyordu en azından bi işe yarasın dedm evde durmam :1: Hem çalışırken vakitte çabuk geçiyo iftar geliyo hemen
:9:

Evet ben lisansım

Neden girmicekmisin ki ? Boşuna niye senen gitsinn ?

Kendine bi tarih belirle o zaman kesin başla ama. Soğuyup soğumamakta senin elinde isteksiz olursan tabi soğursun

Mesela ben evdeyim hep çook canım sıkılıyordu en azından bi işe yarasın dedm evde durmam :1: Hem çalışırken vakitte çabuk geçiyo iftar geliyo hemen
:9:

:) sagol canım tekrardan ne mezunusun kaç puan hedefliyosun günde kaç saat calısıyosun nasıl çalışıyosun hangi dersden başladın
çok soru sormadım dimi :9::9:

:) sagol canım tekrardan ne mezunusun kaç puan hedefliyosun günde kaç saat calısıyosun nasıl çalışıyosun hangi dersden başladın
çok soru sormadım dimi :9::9:

Rica ederim canm ne çok sormasıı :16:
Daha mezun olmadım :1: Hemşirelik 4. sınıfa geçtim

80 - 85 civarı istiyorum zaten hemşireliğin puanları çok yüksek değil :1:

Saat olarak çalışmıyorum ben konunun ardından teste başlıyorum sonra sıkılırsam ara verip dizi falan bakıyorum tekrar dönüyorum. Matematikten başladım :1: Yazın matematiği bitirmek istiyorum sonrasında denemelere geçicem inş.

Nasıl çalışıyorum.. Önce Ekol hocadan çalışcağım konuyu dinliyorum güzel anlatıyo Matematik hocasını çok beğendim ben :23: sonra konu bittikten sonra oturuyorum test kitabının başına önce tüm dersler kpss kitabım var ordan konu soruları çözüyorum genelde 1 test var her konudan bana az geldiği için ayrıca kardeşimin öss kitabından 4 5 test çözüyorum :21:

Rica ederim canm ne çok sormasıı :16:
Daha mezun olmadım :1: Hemşirelik 4. sınıfa geçtim

80 - 85 civarı istiyorum zaten hemşireliğin puanları çok yüksek değil :1:

Saat olarak çalışmıyorum ben konunun ardından teste başlıyorum sonra sıkılırsam ara verip dizi falan bakıyorum tekrar dönüyorum. Matematikten başladım :1: Yazın matematiği bitirmek istiyorum sonrasında denemelere geçicem inş.

Nasıl çalışıyorum.. Önce Ekol hocadan çalışcağım konuyu dinliyorum güzel anlatıyo Matematik hocasını çok beğendim ben :23: sonra konu bittikten sonra oturuyorum test kitabının başına önce tüm dersler kpss kitabım var ordan konu soruları çözüyorum genelde 1 test var her konudan bana az geldiği için ayrıca kardeşimin öss kitabından 4 5 test çözüyorum :21:

cok güzel canım güzel gidiyosun bence bende yakın zamanda baslamayı düşünüyorum :44: hakkımızda hayırlısı artık :5:

:9::9: doğru dedin yaz yaz nereye kadar bide nerdeyse en kısa konu bu :27:yazana kadar kaç kere okuyorum daha fazla aklıma giriyo tekrar ettim mi sürekli tamamdır :16:

Tarihi pek sevmiyorum ben :5:Atatürk dönemini seviyorum ama öncelerini sevmiyorum. 2 dönem Atatürk ilke ve inkılapları dersi aldım geçen sene iyiydi notlarım. Söylediğin kitabı okumadım :26:Hiç o tür kitap okumadım desem daha iyi olur heralde. Bi Şu Çılgın Türkleri okumuştum tee ne zaman :37: diziyide izlemedm :9:

Önerilerin için teşekkürler :16:

Bide Tarih için hangi kaynak daha iyi ? Neyi önerirsin konu anlatımı için :) Ben renkli kalemlerle çizip yazıp çalışmayı çok severim bi dünya renkli kalemlerim vaar slaytlarım rengarenktir heep :52:

Öyle yapman daha mantıklı olur bence de :16: Üzülme Kitaptan çalışmanın ayrı bir tadı var zaten :1:
cnm ben tarihten ihtiyacın tek tarih kıtabı var bıraz kalınca.set içerisinde değil ayrı satılıyor......onu cok begenıyorum...

merhabeler bende 2014 kpss ye giricem ama önlisans olarak siz lisans olarak mı giriyorsunuz :44::44:

lise-ön lisans -lisans fark yaratmaz cnm........nasıl olsa konular aynı:34:

bende halen baslamadım calışmaya cevremdekiler daha erken şimdiden baslarsan cabuk bıkarsın dıyorlar :26::26: benide aranıza alırmısınız kızlar :16::16:

aramıza aldık gitti bile....sen o arkadaslarına bakma.....herkesten önde oldgugunda anlayacaksın...:34:

cnm ben tarihten ihtiyacın tek tarih kıtabı var bıraz kalınca.set içerisinde değil ayrı satılıyor......onu cok begenıyorum...

lise-ön lisans -lisans fark yaratmaz cnm........nasıl olsa konular aynı:34:

aramıza aldık gitti bile....sen o arkadaslarına bakma.....herkesten önde oldgugunda anlayacaksın...:34:

cok teşekkürler:16::16: herkez eksik olduğu dersdenmi başladı

basit eşitsizlikten iki testimi çözdüm de geldim :21: sevmediğim için bu konunun üzerine gidiyorum :10: :9:

biraz ara verdim mutlak değerden video izleyip başlayacağım tekrar.

iyi geceler kızlar :42:

benimde tarih berbat yaa :5::5:

aslında benim sözeller de öyle pek iyi sayılmaz :9: ama şimdiye kadar hiç sıkı çalışmadım hiçbir sınava. o yüzden planlı çalışarak bişeyler yaparım die umut ediyorum. sen de en kötü olduğun dersten başlayarak kpss yolculuğuna adımını at cnm :46:

aslında benim sözeller de öyle pek iyi sayılmaz :9: ama şimdiye kadar hiç sıkı çalışmadım hiçbir sınava. o yüzden planlı çalışarak bişeyler yaparım die umut ediyorum. sen de en kötü olduğun dersten başlayarak kpss yolculuğuna adımını at cnm :46:

tarihle yani :1::1: inşallah güzel sonuçlar olur yaa :14:

Bende data ile ihtiyaç arasında kaldım :26: Datayı tarih için çok övüyolar baya ayrıntılıymış galiba ? senin bi bilgin var mı ?

İhtiyacın anlatımını alcam büyük ihtimal data yıda soru bankası olarak alırım ilerde bilemedm çok kararsızımm :5:

Back