• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Günaydın çalışkan kızlar hepiniz ne güzel çalışıyorsunuz,ben Ramazan geldi diye çalışmaı bıraktım ama çalışmalıyım,lütfen yarım nasıl yapayım
ehlimana,
cornella sizler tecrübelisiniz yardım edin.

Günaydın kızlar size komik bişey anlatıym da yüzünüz gülsün sabah sabah gerçi öğlen oldu ama:)) dün çözemediğim bi soru vardı nasıl kafama taktıysam rüyamda çözdüm buldum diye uyandım kalktım kitapta da çözdüm halim hal değil valla:)))

cok teşekkürler:16::16: herkez eksik olduğu dersdenmi başladı

evet cnm genel de öyle oldu......

kızlar merhaba ben de size katılmak istiyorum kabul ederseniz. :)

ettik bile..........:34::34:

Bende data ile ihtiyaç arasında kaldım :26: Datayı tarih için çok övüyolar baya ayrıntılıymış galiba ? senin bi bilgin var mı ?

İhtiyacın anlatımını alcam büyük ihtimal data yıda soru bankası olarak alırım ilerde bilemedm çok kararsızımm :5:

cnm bende data da var ama ben ihtiyaç dıyorum o kıtap olmasa ben tarıh falan anlamazdım heralde...

Günaydın çalışkan kızlar hepiniz ne güzel çalışıyorsunuz,ben Ramazan geldi diye çalışmaı bıraktım ama çalışmalıyım,lütfen yarım nasıl yapayım
ehlimana,

hopppppppp bir tembel de burdaymış:20::20::20::20::20: neden bıraktın önce onu öğrenelım.......orucluyken miden mı bulanıyor ,başın mı dönuyor? eger bu sekıdle bır sorun varsa ıftardan sahura kadar olan sureyi değerlendır derim......yok sadece tembellik yapıyorsan sen bilirsin.....
herkes eylul-ekım gıbı derslerı bıtırdıgın de sen daha yenı başlarsın......
karar senin:34:

Günaydın kızlar size komik bişey anlatıym da yüzünüz gülsün sabah sabah gerçi öğlen oldu ama:)) dün çözemediğim bi soru vardı nasıl kafama taktıysam rüyamda çözdüm buldum diye uyandım kalktım kitapta da çözdüm halim hal değil valla:)))

kendını bayagı kaptırmısın demek ki:1::1::1::1::1:

kendını bayagı kaptırmısın demek ki:1::1::1::1::1:

Haha demek ki inat ettim yapamadım diye rüyalarıma girdi:)) canım bu arada ihtiyacın tarih dediğiniz konu anlatımlı kitabı hangisi bnm de şöle eğlenceli tekdüze bir anlatımı olmayan tarih kitabına ihtiyacım var çünkü bn tarih çalışırken sıkılıyorum ya da güzel tarih anlatan video var mı bildiğin?

canım en önemlisi ne biliyomusun hatalarımızın farkındayız.. ve ona göre bir planımız var ;) bende hep dersane diye tutturmuşumdur ama eşim göndermemiştir gereksizzz evde çalışş demiştir , bende kendsine gıcık olmuşumdur yani :52::9::9: şimdi ne bilim hak veriyorum .. evdede yapabiliyorum çünkü diyorum.. ben 29 yaşındayım..2012de evde kendim hazırlanmıştım ..şimdide alandan dersaneye gidem dedim cıkss dedi evdeki hörmetli :23: ne edem paşa paşa evde çalışcam ,yapcak bişi yok..ama ya olacak ya olacak gözüyle bakarsak bu iş gibime geliyor :52::9::9::34: benimde hiç deneyimim yok seninle aynı özelde iş düşmedi bana hiç :(

birde torpilimde yok diyim ben Allaha güveniyorum birde kendi çalışmalarıma olursa ne ala olmazsa son çarem bankacılık açıkcası...hakkımda hayırlısı olsun.. tabiki torpille girende çok ama torpilsiz olanda çok sonuçta berabere kalıyor bunun sonucu.. :34: i şte bu yüzden bütün derslerden giricem ya ben sınava biri olmazsa diğerine başvurcam..diğeride olmazsa mülaketta elenirsem ötekine başvurcam..kader..kısmet.. ki ben çift dikişli bir tembel öğrenciyimm.. diploma notum çok düşük.. okudun mu sayfaları bilmiyorum ama not orlamasıyla ilgili acaba alım varmı yokmu diye kızlara sordurdum.. + ingilizceye yüklenmemin sebebide sırf bü yüzden benim referansımda yok.. belki dersaneye gitsem sallardım bi hoca ismi :27: ama öyle bi şansımda yok :9::9: en azından derimki kendi kendimi egale ettim... yaptım mı yaptımmm.. hee bankacılıkta olmazsa tekrar düz memurluk için sınava girer düz memur olarak atanırım ne yapayım.. :24: 35e kadar yolum var nasılsa :34::27::27:

bu arada tşk ederim ,benden kaynaklı problemle şubatta tüp bebeğe karar verildi ama henüz tedavi kısmına geçemedik pek aksiliklerimiz oldu napak kader :34: 6 yıllık evlilikten sonra bebeksizlik fena koyuyor insana:14:

son birşey söyleyeyım..sureklı gecmısı irdeleme neden niçinlerle boğuşma oldu bitti önümüze bakacaz bundan sonra :34: eğer sürekli geçmişi düşürsen ilerleyemezsin..gelecek hakkında planlar yapamazsın.. başarını engelleyebilir.. :20::20::20:

kuzum sana ne yazcamı unuttum..:52: yukarda destansı bi uzunlukta yazmısım gene :9::9::9:

heh hatırladım :27: sözeld ersleri...
okuyosun önce 2 kez oku istersen... özet çıkarıyosun..sonra tarih videosu dinliyosun.. bide zihim haritası çıkartıyorsun oldu bitti masallah bak :21: öncelik daima çözümlü testler..sonrada cevaplı testler :34:

evet ydsyi kastettim anamm sürekli isim değişikliğine gidiyolar hangi birini aklımda tutam :52::9::9:
ben kpdsye (yds) hiç girmedim ama çok niyet ettim çalıştım..bıraktım sonra tekrar çalıştımm falan.. başvuru tarihlerini kaçırdığım için girememiştim daha doğrusu :19:

az önce kardeşimle bunun müzakeresini yaptım nasıl çalışmalıyım diye :34: bana dediki;(kaderşime soruyorum çünkü o da bi kaçkez toelfe girmişti )
önce konuları bitir...sonrada gramer çalış.. kipleri bil.. snava yakında kelime ezberle dedi.. zaten sen grameri öğrendikten sonra kitap okurken yada bbcyi takiplerken bilmediğim kelimeleri deftere yaz dedi.. sonrada ezberlersin dedi..

ben geçen sene 6.seviye vardı ekol hocadan ordan çalıştım iyi oldu.deftre not tuttum hatta. çok güzel anlatmış hocası..sonra kelime ezberledim birazcık ama ezberlenen kelimeler çabuk unutuluyor söyliim..
şimdi sadece ekoldaki ingilizce videoları dinlicem .. sonra gramere yuklencem en sonra kelime ezberlicem.. geçmiş yılların sınav sorularını saatli çözücem bu şekilde yapıcam yani..

sevındım benden başkada gircek varmıs dil sınavına :) birlikte çalışırız olmazsa :D ne zaman başlıcaksın çalışmaya sen?

hoşgeldın canım :16: nie almayalımkiii burda her telden mezun var :52::52::52: cornimin dediği gibi müfredat aynı sonuçta ;)

ben senin yerinde olsam ihtiyacım konu anlatımını

yargınında çözümlü test kitabını alırım (en ince ayrıntısına kadar soruları bulma kabiliyetine sahipler çünkü :1: ) bu çözümlü testlerde bi nevi ders konu anlatım yerine geçiyor bence.. belki biraz özet desek daha doğru :34:

eğer evde hiç yoksa tmm ihtiyaç al,,ama ek kaynak varsa yeni basım kitapları bekle ve ales tarzı çözümlü test al yada konu anlatım al sen bilirsin..

hoşgeldın duygu :16: düğünün hayırlı olsun ,Allah tamamına erdirsin :nazar:

masallah çok azimlisin.. planında iyi :nazar:

gelecek yıl hepimize güzel gelir insallah :34::16:

Canım bende 25 yaşındayım işte arkamızda dayımız falan olmadığı için ne özelde ne kpss de mülakatlılarda bir halt olmadı şu an bekarım ailem en büyük destekçim kimi aileler vardır bulcan çalışcan etcen tam tersi bazı işler oluyo hani onlar saçmalama diyolar o kadarda değil falan diye...geçen sene dersaneye gittim ama umduğum olmadı tek B grubu içinde pek değmez ama alan biraz zor benim gözüm yemiyo zaten geçen seneki tarihçimiz çok iyiydi adam ne dediyse çıktı yani bu sene rica etcem o güzel notlarından alıcam bitek matematik zaten kişide bitiyo ,türkçe hep paragraf ,anayasa değişikliği olursa kesin onlardan gelir artık :1: coğrafyada mesela dersane yanlış yönlendirdi ezberletti durdu adam hep yorumdu ya ...bende yds ye giricem elimde öyle bi puan olsun diye...valla bankacılıkta iyi güzel ama mülakatlarda genelde torpilliler diyolar...ve bu ara o kadar torpille işe giren memur olan insan duyuyorum ki hakkımız yeniliyo diye üzülüyorum ama çare yok...tek çare bu kadrolu atamalar heralde...nasılsa çalışmıyorum çalışsamda memur olmak için çabalıcam seneyede evlilik falan olabilir inşallah hepimiz umduğumuzu alırız,Allah görüyo her şeyi Allaha sığınıyoruz hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

Haha demek ki inat ettim yapamadım diye rüyalarıma girdi:)) canım bu arada ihtiyacın tarih dediğiniz konu anlatımlı kitabı hangisi bnm de şöle eğlenceli tekdüze bir anlatımı olmayan tarih kitabına ihtiyacım var çünkü bn tarih çalışırken sıkılıyorum ya da güzel tarih anlatan video var mı bildiğin?

cnm ben hıc vıdeodan çalısmadım tarihe...

ihtiyacın kıtabı bu; $21649_B.jpg

bende bir sürü kaynak vardı ama en cok ihtiyacı begenmiştim :34:

kpss defterinin bütün dersleri vardı bende :9:

Bende de tarih ve vatandaşlık hariç diğerleri var :1: beğendim matematiği falan

:9: Kız ne tatlısınn :1: Nasıl azim yaptıysan rüyanda çözüvermişsin :1:

Ben öss ye hazırlanırken olurdu bazen bana da :27:

cnm bende data da var ama ben ihtiyaç dıyorum o kıtap olmasa ben tarıh falan anlamazdım heralde...

Karar verdim ekimde ihtiyaç alıcam :37:

Kızlar bana kitap sipariş edebileceğim güvenilir kargosu çok fazla olmayan bi site söylermisinizzz :44:

kızlar ucuzkitapal ve kitapseç.ten sipariş verebilirsiniz. ben bizzat aldım bizim topikte de alanlar oldu
gayet sorunsuz güvenilir siteler

slm kızlar beni de aranıza alın :)) bende 2014 kpss'ye lisanstan giricem. Daha çalışmaya başlamadım nerden nasıl başlıycam onu da bilmiyorum :S

slm kızlar beni de aranıza alın :)) bende 2014 kpss'ye lisanstan giricem. Daha çalışmaya başlamadım nerden nasıl başlıycam onu da bilmiyorum :S

selamlar :34: en kötü olduğun dersten başlaman daha iyi olur bana göre. ayrıca matematik iyi olsa bile bu yaz aylarında ona yüklenmek daha mantıklı olur, sözeller çabuk unutulduğu için.

ehlimana,

buraya gel ve çalışan kızların programlarını ve günlük rutinlerini oku.
ayrıca başarı öyküleri vardı internette onları oku bir ateşleniyorsun.
hem düşün rakiplerin (kızlar bu gerçek maalesef) çalışıp kazanırken sen bu işkenceyi bir yıl daha kendi isteğinle kendine yapmayı kabul edeceksin.
bu arada kendine ''farz sorusu'' belirle.bugün 50 soru ve 1 konu gibi. sen belirle.
eğer çok fazla salmayacaksan kendini bugünler de kitap oku, yürüyüş yap, arkadaşlarınla buluş.
hem güzel hava hem de ders konusunda yoğunluk yok.

kızlar unutmadan fazla tempo değil sene başından sene sonuna aynı tempo önemli
çünkü sene başında büyük bir şevkle başladığınız konu çalışmalar eğer aynı tempoda tekrarlarla devam etmezseniz unutuluyor.
yani o kadar gaz boşa gidiyor:20::20:

selamlar :34: en kötü olduğun dersten başlaman daha iyi olur bana göre. ayrıca matematik iyi olsa bile bu yaz aylarında ona yüklenmek daha mantıklı olur, sözeller çabuk unutulduğu için.[/QUOT

teşekkür ederim :) Ekimin ilk haftası dersanem başlıyo matametik pek iyi sayılmaz kendi kendime ne kadar verimli olurum bilmiyorum şimdiden başlamam daha mı iyi olur yoksa dersleri mi bekleyeyim

kızlar ucuzkitapal ve kitapseç.ten sipariş verebilirsiniz. ben bizzat aldım bizim topikte de alanlar oldu

Teşekkürlerr :16: Yargıyayınevinden verdim siparişi :26: Umarım bi sorun çıkmazz :1:

aynen öyle oldu valla:9: ben de ihtiyaçın tarihini alcam kitap alcağım zaman yeni yayınlar çıksında :51:

Bende ihtiyacı alıcam yeni kitaplar çıkınca :1:

Kpss tarih defterini sipariş verdim

Bide akademik süreçin 3lü seti vardı konu anlatımı soru deneme şeklinde ucuz görünce onuda alıverdim :9:

bende kitapseç den aldım çoğu kitabımı.
güvenilir, ucuz ama bir defasında set kitp aldım eb den 2 kitapta aynı geldi.
kontrol edin kızlar:)

bende kitapseç den aldım çoğu kitabımı.
güvenilir, ucuz ama bir defasında set kitp aldım eb den 2 kitapta aynı geldi.
kontrol edin kızlar:)

kız ehli senın kpss nasıl gecti hiç söylemiyorsun :6:

selamlar :34: en kötü olduğun dersten başlaman daha iyi olur bana göre. ayrıca matematik iyi olsa bile bu yaz aylarında ona yüklenmek daha mantıklı olur, sözeller çabuk unutulduğu için.[/QUOT

teşekkür ederim :) Ekimin ilk haftası dersanem başlıyo matametik pek iyi sayılmaz kendi kendime ne kadar verimli olurum bilmiyorum şimdiden başlamam daha mı iyi olur yoksa dersleri mi bekleyeyim

soru çözüm videolarıyla başla derim hiç olmazsa aklında pratik birkaç yol kalır.

:28:bu arada kızlar aklınızda bulunsun eğer videolardan dinliyorsanız hocayı anlamak için uğraşmayın.
zaten adamı ilk anlattığında anlamalısınız ki sizin dilinizden anlatmış olsun.
sizin anlayacağınız şekilde, düzeyde anlattığını anlamanız demek zorlanmamanız demek.

''antrenmanlarla matematik''kitabı var.
14 günde aşama aşama matematikte ilerlemeni sağlıyor.
ilkokul1 den başlyor resmen üstlere doğru çıkarıyor.

matematik ileri olanlar da alsınlar ales matematiğine baksınlar.

Back