• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Bende data ile ihtiyaç arasında kaldım :26: Datayı tarih için çok övüyolar baya ayrıntılıymış galiba ? senin bi bilgin var mı ?

İhtiyacın anlatımını alcam büyük ihtimal data yıda soru bankası olarak alırım ilerde bilemedm çok kararsızımm :5:

cnm cornella'ya sormuşsun atlıyo gibi oldum ama, ben datayı almıştım geçen sene. ama hiç çalışamadım çok düz bir anlatımı var. bu dediğim a dan z ye data tarih kitabı. kısaca aldım evde duruyo. tabi herkeste bende yaptığı etkiyi yapmayabilir, çalışanlar var çünkü datadan. ben bir de kral kızı serisini duymuştum datanın. onu da övüyorlardı. kitaplar çıksın bi bakayım belki kral kızı denilenini alırım. bence sen de kitaplar çıkınca bak ona gör al. ben bakmadan aldım boş yere para vermiş oldum.

basit eşitsizlikten iki testimi çözdüm de geldim :21: sevmediğim için bu konunun üzerine gidiyorum :10: :9:

biraz ara verdim mutlak değerden video izleyip başlayacağım tekrar.

iyi geceler kızlar :42:

Ne güzel yapıyosunn :16: Artık çok iyi çözdüğüne eminimm :1:

Mutlak değer çok zevkli ben çok seviyoruum :21: Sende seversin umarımm

İyi çalışmalar şimdideenn :16:

Bende çarpanlara ayırmaya başlamayı düşünüyorum birazdann :32:

Mat test kitabının yarısına geldim vuu çok güzel bi his yarısını çözmüş olmaakk
:27:

Tarihtende 5 test çözdüümm kutluyorum kendimiii :52:

cnm cornella'ya sormuşsun atlıyo gibi oldum ama, ben datayı almıştım geçen sene. ama hiç çalışamadım çok düz bir anlatımı var. bu dediğim a dan z ye data tarih kitabı. kısaca aldım evde duruyo. tabi herkeste bende yaptığı etkiyi yapmayabilir, çalışanlar var çünkü datadan. ben bir de kral kızı serisini duymuştum datanın. onu da övüyorlardı. kitaplar çıksın bi bakayım belki kral kızı denilenini alırım. bence sen de kitaplar çıkınca bak ona gör al. ben bakmadan aldım boş yere para vermiş oldum.

Hayır ne atlamasıı çok sevindim cvp vermene

İşte ben öyle düz anlatım istemiyorum çalışamam ben öylee :5:

Asıl kitaplarım için bekliyorum evet yeni kitapların çıkmasını

İhtiyaç daha ağır basıyo şu an :27:

Kpss defterinin Tarihini alayım o zaman ben idare ederim yazın :52:

Ne güzel yapıyosunn :16: Artık çok iyi çözdüğüne eminimm :1:

Mutlak değer çok zevkli ben çok seviyoruum :21: Sende seversin umarımm

İyi çalışmalar şimdideenn :16:

Bende çarpanlara ayırmaya başlamayı düşünüyorum birazdann :32:

Mat test kitabının yarısına geldim vuu çok güzel bi his yarısını çözmüş olmaakk
:27:

Tarihtende 5 test çözdüümm kutluyorum kendimiii :52:

bende seviyorum cnm mutlak değeri evet :16: tek tük eşitsizliklerde yapamadığım sorular oluyor ama zamanla düzelir umarım :1:

bende seni tebrik ediyorum cnm :46: çarpanlara ayırma da güzel konudur.

ben şimdi çıkıyorum ders başına, sana da iyi çalışmalar allah kolaylık versin cnm
:6:

Teşekkür ederim cnm evet bende severim :1:

İyi çalışmalar sanadaa :16:

Ekol hocayı tavsiye ederim bu arada ben ordan çalışıyorum hep güzel anlatıyo :34:

teşekkürler kızlar :)
ben şu anda yediiklimin 2009 basımı dergilerinden çalışıyorum. 100-150 sayfalık dergiler bunlar. elimde hem gy gk hemde eğitim bilimlerinin dergi setleri var. şu an ki amacım onları bitirmek. daha sonra da normal konu anlatımlı kitaplarımla daha derinlemesine çalışacağım inşallah :) ama bu daha ciddi çalışmaya eylülde başlayacağım çünkü eylül de düğünüm var :) düğüne kadar inşallah bu dergileri bitirmeyi planlıyorum.
bu gece gk gy 5. derginin türkçesini bitirdim. konu paragraftı. 89 tane çıkmış soruyuda çözdüm :)

arkadaşlarım data oğrafya ve tarih soru bankalarını aldılar ama hiç memnun değillerdi.:19::19:
ben ihtiyaç derim.
ha daha ayrıntılı isterseniz istanbul kariyer derim çünkü çok uğraştırmıştı beni sonlara doğru çözmeye başlamıştım.
zor derseniz de akıllıadam zaten bu yayın yargı nın alt yayını. tavsiye ederim. çok zor yaprak testler.
2013 kpss de ösym nin saçmaladığı gibi sorular da vardı.

:28:kızlar bu arada çok zorlandığınız dersten mutlaka en az bir yaprak testiniz olsun.
çünkü tek sayfa olduğundan yapamadığınız konuyu hemen çalışabiliyorsunuz.

eğer matematiğiniz eksikse şimdiden başlayın.
zaten bir kere kendinizi güdülerseniz bulmaca gibi çözülüyor.:28:

ha bir de size bu yıl sınava girmiş biri olarak tavsiyem ales sorularını bulmaca gibi çözün.
şimdiden aynı gazatedekileri çözüyormuş gibi.
zorladılar bizi bu yıl onlarla.:25::25:

şimdiden denemeye başlamayın derim ya da başlayacaksanız da uzun dönem aralıklarla yapın.
son aylara kendinizi deneme maratonuna hazırlayın.

tüm kaynak sorularını görmeye çalışın.
ama kaliteli yayınlar seçin.
boşa para harcamayın.

:28:bir de kızlar bakın ben ne yapmıştım benim çok işime yaramıştı:
benim bir defterim vardı.
oraya yapamadığım soruyu kesip yapıştırıyordum.
altına da yapamadığım bilgiyi yazıyordum.
hem konu tekrarı oluyordu hem de hatam akılda kalıyordu.

internette tarihten padişahların yaptığı inkılapların ve ıslahatların şarkıları var.
müthiş eğlenceli.

açın netten tarihi eserleri okuyun.
çünkü bunlara önem veriyorlar son yıllarda.

Son düzenleme:
ihtiyaç banko sorular

körfez eğitim bilimleri görselleştirilmiş özet konu anlaınları

bu 2 kitabı inceleyin derim

Uzunca yazmışsınnn gerçekten teşekkür ederim bende dersaneye gittiğim halde 70 aldm işletme mezunuyum 25 yaşındayım dediğin gibi bir şey olmadı kpss üstüne dersane parası verdiğim biton kitap parası kaldı geriye bide tükenmişlik...bazen gene umudumu kaybediyorum özel sektörde 3 yıldır iş bulamadm deneymsz vs.. kpss de mülakatla alanlar zaten torpil işi umudum kadrolu atamalar işte...
Bebekte inşallah hayırlısıyla olur bazen düşününce de neden olmuyo diye olmuyomuş heralde arkadaşlarımdan duyduklarım inşallah en yakın zamanda Allah gönlünüze göre verir canım..
Ben geçen sene sınavdan sonra o kadar üzgündüm ki dersanede herkes senden iyi beklioruz diodu ama sınavım berbat geçti neyse artık vardır bir hayır diyoruz ne diyelim tüm kitapları attım bitek notlarım duruyo dersanede Türkçede maksimum 3 yanlışı çıkan ben sınavda 10-12 tane yaptım soruları algılayamadm resmen çok zor geldi bana sonrada kayış koptu zaten anayasayı falan zor yetiştrdim...
Bu sene Türkçe-Mat falan Ales gibi çıkcak diyolar ama şimdiden yorumlamak olmaz heralde...

Kitap bitane alıcam karma notlarım zaten var B grubuna hazırlancam ...Mat ve Türkçeyle başlıcam sözelleri sonraya bırakcam unutmamak için bide Türkçe ve Mat çok iyi olursa zaten onlarda iyi olur diye düşünüyorum...

Allah çalışan herkese yardım etsin,çok teşekkürler

canım en önemlisi ne biliyomusun hatalarımızın farkındayız.. ve ona göre bir planımız var ;) bende hep dersane diye tutturmuşumdur ama eşim göndermemiştir gereksizzz evde çalışş demiştir , bende kendsine gıcık olmuşumdur yani :52::9::9: şimdi ne bilim hak veriyorum .. evdede yapabiliyorum çünkü diyorum.. ben 29 yaşındayım..2012de evde kendim hazırlanmıştım ..şimdide alandan dersaneye gidem dedim cıkss dedi evdeki hörmetli :23: ne edem paşa paşa evde çalışcam ,yapcak bişi yok..ama ya olacak ya olacak gözüyle bakarsak bu iş gibime geliyor :52::9::9::34: benimde hiç deneyimim yok seninle aynı özelde iş düşmedi bana hiç :(

birde torpilimde yok diyim ben Allaha güveniyorum birde kendi çalışmalarıma olursa ne ala olmazsa son çarem bankacılık açıkcası...hakkımda hayırlısı olsun.. tabiki torpille girende çok ama torpilsiz olanda çok sonuçta berabere kalıyor bunun sonucu.. :34: i şte bu yüzden bütün derslerden giricem ya ben sınava biri olmazsa diğerine başvurcam..diğeride olmazsa mülaketta elenirsem ötekine başvurcam..kader..kısmet.. ki ben çift dikişli bir tembel öğrenciyimm.. diploma notum çok düşük.. okudun mu sayfaları bilmiyorum ama not orlamasıyla ilgili acaba alım varmı yokmu diye kızlara sordurdum.. + ingilizceye yüklenmemin sebebide sırf bü yüzden benim referansımda yok.. belki dersaneye gitsem sallardım bi hoca ismi :27: ama öyle bi şansımda yok :9::9: en azından derimki kendi kendimi egale ettim... yaptım mı yaptımmm.. hee bankacılıkta olmazsa tekrar düz memurluk için sınava girer düz memur olarak atanırım ne yapayım.. :24: 35e kadar yolum var nasılsa :34::27::27:

bu arada tşk ederim ,benden kaynaklı problemle şubatta tüp bebeğe karar verildi ama henüz tedavi kısmına geçemedik pek aksiliklerimiz oldu napak kader :34: 6 yıllık evlilikten sonra bebeksizlik fena koyuyor insana:14:

son birşey söyleyeyım..sureklı gecmısı irdeleme neden niçinlerle boğuşma oldu bitti önümüze bakacaz bundan sonra :34: eğer sürekli geçmişi düşürsen ilerleyemezsin..gelecek hakkında planlar yapamazsın.. başarını engelleyebilir.. :20::20::20:
Yeni gelenleer hepiniz hoşgeldinizz :16:

İyi çalışmalar şimdideen :)

Bu topik size çalışma isteği katıyo çook :1:

Bugün daha çalışmaya başlamadım ben :17: dolanıyorum öyle nette

Önce tarihi bitireyim :44:

Cornellacım yazmak uzun sürüyo ama yapcak bişi yok ki :43:2 günde bi konu bitirseem o bile yeter :1:

kuzum sana ne yazcamı unuttum..:52: yukarda destansı bi uzunlukta yazmısım gene :9::9::9:

heh hatırladım :27: sözeld ersleri...
okuyosun önce 2 kez oku istersen... özet çıkarıyosun..sonra tarih videosu dinliyosun.. bide zihim haritası çıkartıyorsun oldu bitti masallah bak :21: öncelik daima çözümlü testler..sonrada cevaplı testler :34:

Kızlar ya bişey sorucam internetten ders videosu izlesem kotayı doldurur mu bizim net kotalı da..

cnm ingilizce yazmışsın da, yds'yi kastettin sanırım. bu yılki sınava girmiş miydin ? bide nasıl çalışmayı düşünüyorsun?

ben yükseltmek için girmiştim ama tam tamına 17 puan düşürdüm, dibe çakıldım yani :25:o yüzden sana sorayım dedim :34:

evet ydsyi kastettim anamm sürekli isim değişikliğine gidiyolar hangi birini aklımda tutam :52::9::9:
ben kpdsye (yds) hiç girmedim ama çok niyet ettim çalıştım..bıraktım sonra tekrar çalıştımm falan.. başvuru tarihlerini kaçırdığım için girememiştim daha doğrusu :19:

az önce kardeşimle bunun müzakeresini yaptım nasıl çalışmalıyım diye :34: bana dediki;(kaderşime soruyorum çünkü o da bi kaçkez toelfe girmişti )
önce konuları bitir...sonrada gramer çalış.. kipleri bil.. snava yakında kelime ezberle dedi.. zaten sen grameri öğrendikten sonra kitap okurken yada bbcyi takiplerken bilmediğim kelimeleri deftere yaz dedi.. sonrada ezberlersin dedi..

ben geçen sene 6.seviye vardı ekol hocadan ordan çalıştım iyi oldu.deftre not tuttum hatta. çok güzel anlatmış hocası..sonra kelime ezberledim birazcık ama ezberlenen kelimeler çabuk unutuluyor söyliim..
şimdi sadece ekoldaki ingilizce videoları dinlicem .. sonra gramere yuklencem en sonra kelime ezberlicem.. geçmiş yılların sınav sorularını saatli çözücem bu şekilde yapıcam yani..

sevındım benden başkada gircek varmıs dil sınavına :) birlikte çalışırız olmazsa :D ne zaman başlıcaksın çalışmaya sen?
bende halen baslamadım calışmaya cevremdekiler daha erken şimdiden baslarsan cabuk bıkarsın
dıyorlar :26::26: benide aranıza alırmısınız kızlar :16::16:

hoşgeldın canım :16: nie almayalımkiii burda her telden mezun var :52::52::52: cornimin dediği gibi müfredat aynı sonuçta ;)

Bende data ile ihtiyaç arasında kaldım :26: Datayı tarih için çok övüyolar baya ayrıntılıymış galiba ? senin bi bilgin var mı ?

İhtiyacın anlatımını alcam büyük ihtimal data yıda soru bankası olarak alırım ilerde bilemedm çok kararsızımm :5:

ben senin yerinde olsam ihtiyacım konu anlatımını

yargınında çözümlü test kitabını alırım (en ince ayrıntısına kadar soruları bulma kabiliyetine sahipler çünkü :1: ) bu çözümlü testlerde bi nevi ders konu anlatım yerine geçiyor bence.. belki biraz özet desek daha doğru :34:

eğer evde hiç yoksa tmm ihtiyaç al,,ama ek kaynak varsa yeni basım kitapları bekle ve ales tarzı çözümlü test al yada konu anlatım al sen bilirsin..
teşekkürler kızlar :)
ben şu anda yediiklimin 2009 basımı dergilerinden çalışıyorum. 100-150 sayfalık dergiler bunlar. elimde hem gy gk hemde eğitim bilimlerinin dergi setleri var. şu an ki amacım onları bitirmek. daha sonra da normal konu anlatımlı kitaplarımla daha derinlemesine çalışacağım inşallah :) ama bu daha ciddi çalışmaya eylülde başlayacağım çünkü eylül de düğünüm var :) düğüne kadar inşallah bu dergileri bitirmeyi planlıyorum.
bu gece gk gy 5. derginin türkçesini bitirdim. konu paragraftı. 89 tane çıkmış soruyuda çözdüm :)

hoşgeldın duygu :16: düğünün hayırlı olsun ,Allah tamamına erdirsin :nazar:

masallah çok azimlisin.. planında iyi :nazar:

gelecek yıl hepimize güzel gelir insallah :34::16:

jokerbck ; benimdekide kotalı ama napayım mecbur izliyorum videoları :34: kotalının süre bitiminde sınırsıza geçeriz diye düşünüyorum :27:

arkadaşlarım data oğrafya ve tarih soru bankalarını aldılar ama hiç memnun değillerdi.:19::19:
ben ihtiyaç derim.
ha daha ayrıntılı isterseniz istanbul kariyer derim çünkü çok uğraştırmıştı beni sonlara doğru çözmeye başlamıştım.
zor derseniz de akıllıadam zaten bu yayın yargı nın alt yayını. tavsiye ederim. çok zor yaprak testler.
2013 kpss de ösym nin saçmaladığı gibi sorular da vardı.

:28:kızlar bu arada çok zorlandığınız dersten mutlaka en az bir yaprak testiniz olsun.
çünkü tek sayfa olduğundan yapamadığınız konuyu hemen çalışabiliyorsunuz.

eğer matematiğiniz eksikse şimdiden başlayın.
zaten bir kere kendinizi güdülerseniz bulmaca gibi çözülüyor.:28:

ha bir de size bu yıl sınava girmiş biri olarak tavsiyem ales sorularını bulmaca gibi çözün.
şimdiden aynı gazatedekileri çözüyormuş gibi.
zorladılar bizi bu yıl onlarla.:25::25:

şimdiden denemeye başlamayın derim ya da başlayacaksanız da uzun dönem aralıklarla yapın.
son aylara kendinizi deneme maratonuna hazırlayın.

tüm kaynak sorularını görmeye çalışın.
ama kaliteli yayınlar seçin.
boşa para harcamayın.

:28:bir de kızlar bakın ben ne yapmıştım benim çok işime yaramıştı:
benim bir defterim vardı.
oraya yapamadığım soruyu kesip yapıştırıyordum.
altına da yapamadığım bilgiyi yazıyordum.
hem konu tekrarı oluyordu hem de hatam akılda kalıyordu.

internette tarihten padişahların yaptığı inkılapların ve ıslahatların şarkıları var.
müthiş eğlenceli.

açın netten tarihi eserleri okuyun.
çünkü bunlara önem veriyorlar son yıllarda.

ihtiyaç banko sorular

körfez eğitim bilimleri görselleştirilmiş özet konu anlaınları

bu 2 kitabı inceleyin derim

verdiğin bilgiler ve ipuçları için çok tşkler canım :16::16::16:

iskorpit maşallaah :9:

Destan yazmışsıın :1: okumadan önce yazmak istedimm :9:

Şimdik okuyorumm :52:

gidiyom len ben :27::27::27:

sahurumu yaptım niyetimi ettim :34:

nöbetçiliği sana devrettim :52::52::52::9::9::9::9::9::37:

hayden iyi sabahlar :31:

öğlen okurum ,uyanınca :1:

:9::9:

İyi uykular iskorpitçiim :16:

Hiç üşenmemişsin o kadar yazmışsın kendi adıma teşekkür ederiim

Bende önce bi kere okumayı sonra video dinlemeyi sonra tekrar okumayı düşünüyodum :27:

Özet nasıl çıkarıyosunuz ki siz :44:Benim özetlerim çok uzun oluo yaaa :1:

İlkokulda hoca özet çıkarın diyince bi ilk paragraf bide son paragrafı yazardıım :27::27:

Elimde hiç tarih kaynağım yok Kpss defterinin tarih defterini almaya karar verdim ihtiyacı yeni yayınlar çıkınca alıcam :26:
İnternetten ihtiyacın yaprak testini indirdim bide nobelin var bide bende tüm dersler vaar bide yediiklimn çözümlü soru bankasını indirdim kitap alana kadar idare eder beni sanırım :1:

Tarihten biraz altyapım oluşsun amacım :44:Çünkü bi sayısalcı olarak tee lise 1 de gördüm Osmanlıyı islamiyet öncesini..

Atatürk Tarihim yine iyidir :17:

Seni kıskandım upuzun yazıyorum iskorpit :37: Az daha uzatayım dur :9:

Bu kpss defterlerinden tarih ve coğrafyayı bitirip öyle konu anlatımlara başlamak istiyorummm

Planlarım bunlar bakalım :16:

Bu arada Çarpanlara ayırmayıda çalıştım :21:Üstüne 3 test çözdüm bilee

Şu can sıkıntısı insana neler yaptırıyorr görüün :52:

Sözlerime burda son verirkeen topikteki tüm arkadaşlarıma başarılarr diliyorumm

Bu arada yaşım 22 abla dicem sana :10:

Tüp bebek için uğraştığını duydum bide Allah gönlüne göre versiinn :16: Umarım istediğin bebeğine kavuşursun en yakın zamanda :16:

İyi geceleerr bende kaçaarrrr :3:

Son düzenleme:
kızlar bu arada ben konu açtım ama görmemiş olabilirsiniz
eğer ihtiyacınız varsa kaynaklarımızı ücretsiz yollayacağız.
elimizde birçok kitap var.
sadece ihtiyacı olanlar faydalansın diye.

kızlar bu arada ben konu açtım ama görmemiş olabilirsiniz
eğer ihtiyacınız varsa kaynaklarımızı ücretsiz yollayacağız.
elimizde birçok kitap var.
sadece ihtiyacı olanlar faydalansın diye.

slm bende 2014te kpss sınavına giricem inşallah
hangi kaynaklar var elinde ben b grubu lisanstan giricem
eğer işime yaricak kaynaklarınız varsa yazarmısınız almak isterim sizden

bende bir sürü kaynak vardı ama en cok ihtiyacı begenmiştim :34:

Hayır ne atlamasıı çok sevindim cvp vermene

İşte ben öyle düz anlatım istemiyorum çalışamam ben öylee :5:

Asıl kitaplarım için bekliyorum evet yeni kitapların çıkmasını

İhtiyaç daha ağır basıyo şu an :27:

Kpss defterinin Tarihini alayım o zaman ben idare ederim yazın :52:
kpss defterinin bütün dersleri vardı bende :9:
ben başladım çalıltıkça mutlu oluyorum özlemişim matematiği:32::32::32::32:
bence sende başlamalıısın ramazan demiştik:19:
evet ramazan demiştik başlamalıyım yavas yavas :32:

:14::14::14::14: geometriiiii

Back