• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Kızlar daha netleşmeden sevinmek de istemiyorum ama dün bütünlemeye girdim.
Bugün bütünleme sınav notu açıklanmış.88 almışım.Bir sorun çıkmazsa geçiyorum :10::10::10:

cnm hadi gözün aydın.....:32::32::32:

Cornellacığım , Türkçe ' Cümlede Anlam' konusunu çalıştım yazar mısın? :32: Soruları ile devam edeceğim. :44: Çalışmalar nasıl gidiyor kızlar ? :10: :10: :10: hayırlı , bereketli , mutlu ramazanlar diliyorum kızlar.. ALLAH(C.C) oruçlarımızı kabum etsin inşaALLAH(C.C)... :16: :16: :16:

betülcüm ekliyorum.......sana da hayırlı ramazanlar......

merhaba kızlar bu topiği yeni gördüm bende alana hazırlanacağım 2014 te.
hepimize hayırlı uğurlu olsun: )
bir sorum olacak.
ihtiyaç yayınlarının uzaktan eğitim setini alanınız var mı veya tanıdığınız?
memnun musunuz?

civciv hoşgeldinnnnn:16:

cnm ben duymuştum uzaktan eğitim alanı ..yanı kendını sınıfta gibi hissediyorsun tabı ben bırebır almadıgım için net bir şey dıyemıcem:44:

2 gün ders çalışamadım.Bir de 2013 kpss de soruların soruları görünce gözüm korktu ama çalışmaktan başka çarem yok yarın geçmiş yılların Ales ve DGS mantık sorularını indirip çözücem çözerken zaman da tutacağım çünkü bu tarz sorularda hızlı çözmek te önemli.Bi kaç gün bu sorularla uğraşırım sonra matematikten bölme bölünebilme-asal sayılar konusunu çalışıp soru çözerim ramazanda gündüz çalışmak zor gece sahuru bekliyorum uyumayıp o arada çalışıcam inş..

selam kızlaar :)

Ben bugün basit eşitsizlikleri çalıştım 3 test çözdm pek canım istemedi çalışmak bugn :5:

Yarın geri kalan 4 testi çözüp Mutlak değere başlıcaam

Ayrıyeten tarih çalışmaya karar verdim :26:İftara kadar Mat. baksam geceyede tarih bakarım ya da tam tersi :44: Şu an elimde kitap vs. yok internetten ihtiyac ve nobel yaprak testlerini ve yediiklim çözümlü soru bankasını indirdim. Video izleyip not alıcam peşinede soruları çözücem. En azından bi altyapı oluşur bende :18:

pearl_571 ayrıca sınavının iyi olmasına çook sevindiim :16:

Hadi gözün aydınn :1:

Selam cnm ne güzel 3 test çözmüşsün ben hiç çalısmadım.kaynak olmasa da dedigin gibi internetimizin olması avantaj ben bazı test kitaplarını bile indirip çalısabiliyorum. Bir de dersaneye yazıldım ben gecen senenin setini verdiler ekimde baslicakmis dersler o zamana kadar bu kitaplari bitiricem.

Selam cnm ne güzel 3 test çözmüşsün ben hiç çalısmadım.kaynak olmasa da dedigin gibi internetimizin olması avantaj ben bazı test kitaplarını bile indirip çalısabiliyorum. Bir de dersaneye yazıldım ben gecen senenin setini verdiler ekimde baslicakmis dersler o zamana kadar bu kitaplari bitiricem.

Evet internetin olması çok büyük avantaj :) Herşey elinin altında. Yeni kaynaklar çıkana kadar böyle çalışmayı düşünüyorum ben :)

Ne güzel dersaneye yazılmışsın umarım yararlı olur senin içinn :16:

Ben gitmicem dersaneye bakalım napıcaam :1:

Evet internetin olması çok büyük avantaj :) Herşey elinin altında. Yeni kaynaklar çıkana kadar böyle çalışmayı düşünüyorum ben :)

Aslında genelde dersaneye gitmeme taraftarı olanlar var hatta evde calısnlar dersneye gidenlerden daha başarılı olmuş ama bu kişiye bağlı bence temeli varsa kendi kendine ders calısabiliyosa dersaneye gerek duymayabilir.Maalesef ben kendi kendime calıstığımda hemen sıkılıp bırakabiliyorum kpss calısicam diye ise de girmedim nasıl olsa vaktim cok diyip boslayabiliyorum dersane benim için iyi olur inş en azından sonradan belki dersaneye gitseydim kazanırdim dememek için.

2 gün ders çalışamadım.Bir de 2013 kpss de soruların soruları görünce gözüm korktu ama çalışmaktan başka çarem yok yarın geçmiş yılların Ales ve DGS mantık sorularını indirip çözücem çözerken zaman da tutacağım çünkü bu tarz sorularda hızlı çözmek te önemli.Bi kaç gün bu sorularla uğraşırım sonra matematikten bölme bölünebilme-asal sayılar konusunu çalışıp soru çözerim ramazanda gündüz çalışmak zor gece sahuru bekliyorum uyumayıp o arada çalışıcam inş..

Artık kpssye çalışmak için ortaya karışık yapmak lazım demekki :1:
Ben de tüm ales dgs ygs kpss çıkmış soruları çözmeyi düşünüyorum :6:
Ama henüz değil ikinci döneme inşallah.Şimdi konu çalışmak lazım.

Artık kpssye çalışmak için ortaya karışık yapmak lazım demekki :1:
Ben de tüm ales dgs ygs kpss çıkmış soruları çözmeyi düşünüyorum :6:
Ama henüz değil ikinci döneme inşallah.Şimdi konu çalışmak lazım.

Maaleef pearl cim artık kpss-dgs-ales hazırlanıcaz.ben de konu çalısicam ama bu mantık soruları bol soru çözmeyle oluyomuş ben hergün en az 5 tane mantık sorusu çözmeyi hedefliyorum bu yüzden.

Bende matematik konularını bitirip alesten çıkmış soruları çözmeyi düşünüyorum :1:

Merheba canım
Bende dershaneye yazılıcam ama ekimde başlıyormuş. Sen ne kadara yazıldın?

Merheba canım
Bende dershaneye yazılıcam ama ekimde başlıyormuş. Sen ne kadara yazıldın?

Benim yazıyı alıntılamışsın ama diğer arkadaşa sordun galiba soruyu :1:

Ben dersaneye yazılmadım.

Sayısalcıyım ben zaten alt yapım var unuttum sadece tekrar ediyorum o yüzden sözel dersleride kendim yapabilceğime inanıyorum dersaneye gitmicem :1:

Bide bi rahatlık var bende :30:kazanamazsamda Acıbadem Hastanesinde çalışma imkanım var ya da şu an bulunduğum yerde :44:

Son düzenleme:

gözün de korksa bu sınava gırmekten başka şansımız yok o yüzden çalışılacak:8:
cnm bırden soru çözmek nasıl olur! yanı konular çalısıldıktan sonra çözsen daha iyi değil mi?
sonra konuları çalıstıktan sonra çözecek çıkmıs soru bulamazsın....hepsını çözdugun ıcın aşına olursun sorulara:26:

selam kızlaar :)

Ben bugün basit eşitsizlikleri çalıştım 3 test çözdm pek canım istemedi çalışmak bugn :5:

Yarın geri kalan 4 testi çözüp Mutlak değere başlıcaam

Ayrıyeten tarih çalışmaya karar verdim :26:İftara kadar Mat. baksam geceyede tarih bakarım ya da tam tersi :44: Şu an elimde kitap vs. yok internetten ihtiyac ve nobel yaprak testlerini ve yediiklim çözümlü soru bankasını indirdim. Video izleyip not alıcam peşinede soruları çözücem. En azından bi altyapı oluşur bende :18:

hadi bakalım....güzel ilerliyorsun:46::46::46:

Maaleef pearl cim artık kpss-dgs-ales hazırlanıcaz.ben de konu çalısicam ama bu mantık soruları bol soru çözmeyle oluyomuş ben hergün en az 5 tane mantık sorusu çözmeyi hedefliyorum bu yüzden.

Ya bu mantık soruları neymiş nasıl sorularmış merak ettim netten bakayım birkaç tane.
galiba çok uzun ve mantıksız oluyorlar :27:

Of baktım şimdi bir soruya.Gerçekten mantıksız sorularmış :52:
Saçma sapan sorular ya.İyice milleti nasıl eleyeceklerini şaşırdılar.
Benim 90 üstü almam lazım.Nasıl olacak bilmiyorum.Eğer olmazsa da açıköğretimden adalet okuyorum o da seneye bitiyor.
Onun sınavlarına gireceğim.O da olmazsa artık 1 yıl kendimi geliştirip özel sektöre gireceğim :31:

hoşbulduk cornellacım :16:
işin garip tarafı ben canlı ders istemiyorum,sadece video istiyorum: )
ama çok verimli değilmiş öğrendiğim kadarıyla.
bende hakan dede var o çok güzel anlatıyor onun gibidir sanmıştım

Ya bu mantık soruları neymiş nasıl sorularmış merak ettim netten bakayım birkaç tane.
galiba çok uzun ve mantıksız oluyorlar :27:

Of baktım şimdi bir soruya.Gerçekten mantıksız sorularmış :52:
Saçma sapan sorular ya.İyice milleti nasıl eleyeceklerini şaşırdılar.
Benim 90 üstü almam lazım.Nasıl olacak bilmiyorum.Eğer olmazsa da açıköğretimden adalet okuyorum o da seneye bitiyor.
Onun sınavlarına gireceğim.O da olmazsa artık 1 yıl kendimi geliştirip özel sektöre gireceğim :31:

cnm haftaya verecekler soruları..o zaman incelersin:34:

hoşbulduk cornellacım :16:
işin garip tarafı ben canlı ders istemiyorum,sadece video istiyorum: )
ama çok verimli değilmiş öğrendiğim kadarıyla.
bende hakan dede var o çok güzel anlatıyor onun gibidir sanmıştım

bu hakan dede kimmiş böle ya pek meşhur.......

hakan dede tarih anlatıyor ve videolarını nette ücretsiz paylaşıyor,tarih anlatımı çok güzel.
tavsiye ederim :34:

Back