• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

hakan dede nin tekrar videoları bunlar :40: x yayıncılık tarih ders notundakileri anlatıyor. tarih tekrarınızı bu videolarda yapabilirsiniz :31:
Hakan Dede - Sezon Finali on Vimeo

çok teşekkürler sedef,
peki hakan dedenin normal videosu var mı?
yani özet olmayan?
bu sezon finali videoları kpss için yeterli olur mu acep :44:
çünkü ben konuyu çalışıp test çözerken farklı sorularda görüyorum..

hakan dede nin tekrar videoları bunlar :40: x yayıncılık tarih ders notundakileri anlatıyor. tarih tekrarınızı bu videolarda yapabilirsiniz :31:
Hakan Dede - Sezon Finali on Vimeo

bir de arkadaşlar coğrafyaya nasıl çalışıyorsunuz.
videodan değilde normal şekilde çalışmak istiyorum ama benim gk biraz zayıf açıkçası ve coğrafyayı zevkle ve kalıcı olarak nasıl çalışır ve öğrenirim bilmiyorum

çok teşekkürler sedef,
peki hakan dedenin normal videosu var mı?
yani özet olmayan?
bu sezon finali videoları kpss için yeterli olur mu acep :44:
çünkü ben konuyu çalışıp test çözerken farklı sorularda görüyorum..

bunlar yeterli olmaz canım, özet olmayan videolarını da ben ihtiyaç uzaktan eğitimden izliyodum. fakat dershane bittiği için artık üyeliğim kalmadı. nette bi forum sitesinde linkleri var. dur sana özelden atayım, sen de isteyen diğer arkadaşlara atarsın.

bir de arkadaşlar coğrafyaya nasıl çalışıyorsunuz.
videodan değilde normal şekilde çalışmak istiyorum ama benim gk biraz zayıf açıkçası ve coğrafyayı zevkle ve kalıcı olarak nasıl çalışır ve öğrenirim bilmiyorum

canım ben videodan çalıştım biraz. zorlueokul.com da nihan akar diye bi hoca var. coğrafyada bu kadının üstüne tanımam. inanılmaz eğlenceli anlatıyo ve çok kalıcı oluyo. mesela 1 saatte madenleri anlatmıştı ki ben bu videoları geçen yaz izlemiştim. bi arkadaş bana arakdaşının üyeliğini vermişti, o bitene kadar topiğimdeki kızlarla oradan izlemiştik. bana şu an madenleri sorsan 5 sene sonra sorsan yine hatırlarım, o kadar kalıcı anlatmıştı. fakat zorlueokul ücretli, ama sen kendi bütçene göre ders izleyebiliyosun. bi araştır derim ben :34:

bunlar yeterli olmaz canım, özet olmayan videolarını da ben ihtiyaç uzaktan eğitimden izliyodum. fakat dershane bittiği için artık üyeliğim kalmadı. nette bi forum sitesinde linkleri var. dur sana özelden atayım, sen de isteyen diğer arkadaşlara atarsın.

hatta direk bi blog sitesi buldum. buradan indirip izleyebilirsiniz :40:

KPSS KAZAN: TARİH - 1 İslamiyet Öncesi Türk Tarihi - İlk Türk Devletleri

çok teşekkür ederim sedefcim bu siteyi biliyorum dün indirdim ama çok yavaş iniyor bıraktım bende.
hakan hoca ihtiyaçtan ayrılmış diyorlar şimdi yazılsamda o olmayacak.
merak ettiğim,
ihtiyacın uzaktan eğitim sitesi var ve orada vide satılıyor.
tarih 30 tl,coğrafyada 30 tl.
acaba hocaları iyi mi bilemedim,yazmamışlarda...

canım ben videodan çalıştım biraz. zorlueokul.com da nihan akar diye bi hoca var. coğrafyada bu kadının üstüne tanımam. inanılmaz eğlenceli anlatıyo ve çok kalıcı oluyo. mesela 1 saatte madenleri anlatmıştı ki ben bu videoları geçen yaz izlemiştim. bi arkadaş bana arakdaşının üyeliğini vermişti, o bitene kadar topiğimdeki kızlarla oradan izlemiştik. bana şu an madenleri sorsan 5 sene sonra sorsan yine hatırlarım, o kadar kalıcı anlatmıştı. fakat zorlueokul ücretli, ama sen kendi bütçene göre ders izleyebiliyosun. bi araştır derim ben :34:

onuda biliyorum canım(ah bu kpss...bilmediğim şey kalmadı),
hatta sitesinden örnek videolarını izledim ben onun ama orada da şu garibime gitti ve dikkatimi çok dağıttı,
canlı yayın videoları ya herkes birşey yazıyor hoca arada cevap veriyor,sanki konuyu çok dağıtıyorlarmış gibi geldi bana bilmiyorum: (
birde ben alırsam canlı ders değilde video izlemek istiyorum.
peki kaç kontör yeter coğrafya için?
mesele şimdi alsam hemen video izleyebilir miyim?

çok teşekkür ederim sedefcim bu siteyi biliyorum dün indirdim ama çok yavaş iniyor bıraktım bende.
hakan hoca ihtiyaçtan ayrılmış diyorlar şimdi yazılsamda o olmayacak.
merak ettiğim,
ihtiyacın uzaktan eğitim sitesi var ve orada vide satılıyor.
tarih 30 tl,coğrafyada 30 tl.
acaba hocaları iyi mi bilemedim,yazmamışlarda...

hakan hoca ayrıldı evet, x yayıncılığı kurdu. o yoksa ihtiyaçtaki tarihe güvenme derim ben. coğrafyada da para ile video izliceksen, dediğim gibi zorlueokuldaki nihan akar ı izle bence canım.

bu arada topiğini gördüm sedef,kpss nasıldı?umarım atanırsın en kısa zamanda :16:
peki nihan hocanın faydasını kpss de gördün mü?

hakan hoca ayrıldı evet, x yayıncılığı kurdu. o yoksa ihtiyaçtaki tarihe güvenme derim ben. coğrafyada da para ile video izliceksen, dediğim gibi zorlueokuldaki nihan akar ı izle bence canım.

bende pek güvenemedim ne yalan söyleyeyim,dünden beri araftayım bu konuda.
hakan dede sağolsun tüm videoları ücretsiz dağıtıyor nette.
acaba şu özetsizlerden de bulabilir miyim ki(uzaktan eğitimde anlattığı değilde x yayıncılık altında)

onuda biliyorum canım(ah bu kpss...bilmediğim şey kalmadı),
hatta sitesinden örnek videolarını izledim ben onun ama orada da şu garibime gitti ve dikkatimi çok dağıttı,
canlı yayın videoları ya herkes birşey yazıyor hoca arada cevap veriyor,sanki konuyu çok dağıtıyorlarmış gibi geldi bana bilmiyorum: (
birde ben alırsam canlı ders değilde video izlemek istiyorum.
peki kaç kontör yeter coğrafya için?
mesele şimdi alsam hemen video izleyebilir miyim?

evet çok soru soruyolar ama her uzaktan eğitimde öyle oluyo be canım, olsun nihan hoca iyi toparlıyo gene de :1:
canım zorlueğitim e gir, orda nasıl satın alırım var, ona tıkla, orda ayrıntılı bi şekilde anlatmış.

kızlar selam olsun hepinizee :16:

basit eşitsizlikleri bitirdim şimdiikk :) Ve size bi kaç tane sorum var :1:

Bıktınız benden ama :17:

1- x , y elamanı R olmak üzere

-6<eşittir x <eşittir 4
3< y <eşittir 5 olduğuna göre x[SUP]2[/SUP] + y[SUP]2 [/SUP]alabileceği en büyük ve en küçük tam sayı değerlerinin toplamı kaçtır ??

41 51 61 71 81 Ben çok uğraştım ama bulamadm :5:

2- x< y < 0 ise 2x-5y/3y ifadesinin en küçük tam sayı değeri ?

-2 0 1 2 3

3- 0 < a < b < c ve 1/a + 1 /b + 1/c =1/54 olduğuna göre a aşadakilerden hangisi olabilir ?

200 181 174 163 100

4- 0<x<y<z olmak üzere

1/x + 1/y = 2/5 ve 1/y + 1/z = 1/7 ise Y nin alabileceği tam sayı değerleri toplamı kaçtır ?

76 63 53 40 18

5- x ve y iki basamaklı m üç basamaklı sayılar olmak üzere

54 < x < y < m ve x + Y + m =554 koşulunu sağlayan kaç tane m sayısı vardır ?

41 54 61 72 87

Çok oldu biraz ama :18: sorabilceğim kimse yok burdan başka :50: Teşekkür ederim şimdideen :16:

evet çok soru soruyolar ama her uzaktan eğitimde öyle oluyo be canım, olsun nihan hoca iyi toparlıyo gene de :1:
canım zorlueğitim e gir, orda nasıl satın alırım var, ona tıkla, orda ayrıntılı bi şekilde anlatmış.

öyle ya...denemekten zarar gelmez,zaten başkada şansım yok.
hayırlısıyla kurtulurum inşallah şu kpss den...

kızlar selam olsun hepinizee :16:

basit eşitsizlikleri bitirdim şimdiikk :) Ve size bi kaç tane sorum var :1:

Bıktınız benden ama :17:

1- x , y elamanı R olmak üzere

-6<eşittir x <eşittir 4
3< y <eşittir 5 olduğuna göre x[SUP]2[/SUP] + y[SUP]2 [/SUP]alabileceği en büyük ve en küçük tam sayı değerlerinin toplamı kaçtır ??

41 51 61 71 81 Ben çok uğraştım ama bulamadm :5:

2- x< y < 0 ise 2x-5y/3y ifadesinin en küçük tam sayı değeri ?

-2 0 1 2 3

3- 0 < a < b < c ve 1/a + 1 /b + 1/c =1/54 olduğuna göre a aşadakilerden hangisi olabilir ?

200 181 174 163 100

4- 0<x<y<z olmak üzere

1/x + 1/y = 2/5 ve 1/y + 1/z = 1/7 ise Y nin alabileceği tam sayı değerleri toplamı kaçtır ?

76 63 53 40 18

5- x ve y iki basamaklı m üç basamaklı sayılar olmak üzere

54 < x < y < m ve x + Y + m =554 koşulunu sağlayan kaç tane m sayısı vardır ?

41 54 61 72 87

Çok oldu biraz ama :18: sorabilceğim kimse yok burdan başka :50: Teşekkür ederim şimdideen :16:

cnm ben şimdi bakıyorum bunlara belki benden başka çözen de olur......:34:

ay bu başlığı çok tuttum birilerinin beni dürtmesi lazım hazırlanmam için çok sevindim yaaa bende bakayım sorularınıza...

canım 1. sorun.......

0 < eşit x2<eşit 16
9< y2 < eşit 25

toplarsak; x2 bu arada bu x kare:)

9<x2 + y2 < eşit 41 en küçük değer 10 en buyuk 41 toplamı da 51 oluyor.........

en başta neden 0 dedik çünkü -6 ile 4 arasında 0 degerını de alabılır o yuzden 0 diyoruz.......

heyaksi cnm soruları tam yazdıgına emin misin? yanı ben işin içinden cıkamadım....:26::26::26:

temel kavramları bitirdim bende :52::52::52: bi siftah yapem yaww :9::9::9:

3 aylar ve ramazan ayı olması itibariyle niyetli ibadetlerim var bi yandan onları okuyorum ,uyguluyorum..

yetiştirmem icap ediyor ama derslerimide bırakamam nihayetınde :34:

yavas ta olsa bitecek bu üniteler :18::21::21:

Back