• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar siz 2013 kpss den bahsediyosunuz ya...öğretmenlik felan için mi girceksiniz orasını anlayamadım ben düz memurluk için gircem 2 yılda bir yapılan.. yani 2013 de bu sınav yok benim bildiğim kafam karıştı :S

kızlar ben geldim! nasılsınız? bayağıdır yazamadım biraz yoğunluğum vardı şehir dışına çıktım.geldim yarından itibaren kaldığım yerden devam edeceğim.

hoş geldin.....az kalmıstı mesaj atacaktım sana betul nerdesın dıye.....derslere devam........:20:

Benımde 85 almam gerek min. Ama hedefim 90. Ben 2 aylık çalışmayla 79 puan aldım. bana biraz motive oldu bu. bunun için imkansız değil diye düşünüyorum.

Evli misin? Dershaneye gitmeyi düşümüyor musun?

cnm ben evliyim kursa gitmeyecegım daha önce de gitmedim 84 aldım.....ancak bu aldıgımız puanlara aldanmamak lazım...çunku sınav sistemi değişti....
artık herkes daha sıkı sarılacak sınava.......tabi bizlerde.....o yüzden şimdiden başlıyoruz:32::32::32:

canlarım bende bugün antremanlarla mat-1-2 kitaplarını aldım..inşallah faydasını görürüm ufaktanda çalışmalara da başladım videolarla da desteklicem....diğer derslerden şüphem yok yapacağıma inanıyorum ama ah şu matematik :) bakalım nasipte varsa oda olucak inşallah :) başarıcam inanıyorum :)

çok güzel bir adım atılmış.....tabi ki faydasını görürsün....olacak inş.......bu mübarek aylar da bol bol dua edin.....

cornellacığım matematik sayılar diyerek başlıyorum hergün 1 konu ve bulduğum soruyu çözerek matematiği hallediyorum ramazanda hergün girip yazamayabilirim hepimize kolay gelsin:46::46::46::46::46::46:
cimcimecim ramazan geldi hoş geldi.....:27::27: senın de ders çalışma vaktin geldi........hadi bakalım start veriliyor:52::52::52::52:

arkadaşlar iyi geceler ben eylül anneleri topiğinden geldim:3:

ben de 2014 kpss girmeyi düşünüyorum çalışmaya karar verdim ama 7 aylık hamileyim ve bebişle nasıl olcak hiç bilmiyorum aranızda benim durumumda olan var mı:26:

hoş geldin:16: cnm bebişin Allahın izni ile 2 aya kadar doğacak....yanı koskoca 2 ayın var.bu dönem de sağlıgının izin verdıgı ölçü de ufaktan istediğin bir derse bakabilirsin...zaten bbeiş dogunca rahat 1 ay hıcbir şeyle ılgılenemezsın.....o yuzden ön hazırlık olur...senın gibi olan var mı.? hamıle olan bir ark vardı sanırım......daha yenı oldugumuzdan herkesle yenı yenı tanısıyoruz ama çocuklu olan cok.....senın bbeiş de hep uyuyacagı için sorun olmaz bence:16:

slm kızlar
biz girdik bu yıl sınava yan topikçek :27:
size tavsiyem sakın tamamen eski sistem çalışmayın hiç alakası bile yok eskiyle çünkü matematiğin yarısı alesti, Türkçe 3 soru alesti (yapabilen sayılıdır o soruları) diğerlerinden çoğu olasılıklıydı.
günceller güncel değildi
coğrafya neredeyse hep yorumdu(sedefim de yazmış gerçi daha ayrıntılı ben de kendi fikirlerimi söyleyeyim dedim) bu sene ki kpss gibi hiçbir sene böyle garip sorular olmadı

biz eski sistem çalıştığımız için bayağı afalladık. toplamda 80 90 soru ancak işaretleyebildik
naçizane tavsiyem kolay gelsin.

merhaba rengina.....

sedef de sende hepiniz inş güzel puanlar alırsınız.standart sapma size güzel sonuclar getırır inşallah.....

evet cnm ales çalısılacak artık......eski sistem yok:26: rezil ettıler kpss yı.....bakalım bizi neler beklıyor..ayrıca tavsiyelerin için çok tşk ler:34::34:

kızlar siz 2013 kpss den bahsediyosunuz ya...öğretmenlik felan için mi girceksiniz orasını anlayamadım ben düz memurluk için gircem 2 yılda bir yapılan.. yani 2013 de bu sınav yok benim bildiğim kafam karıştı :S

cnm bız sadece bu yıl cıkan kpss sorularından bahsedıyoruz......

tmm sen kafanı karıştırma 2014 kpss ye gıreceksın sen......2 yılda bir yapılan:34:

cnm bız sadece bu yıl cıkan kpss sorularından bahsedıyoruz......

tmm sen kafanı karıştırma 2014 kpss ye gıreceksın sen......2 yılda bir yapılan:34:

Konuyu çok sevdim, cornella'ya teşekkürler :16: Fark ettiğim kadarıyla herkes matematik aşığı sanırım forumda, yalnız ben hiç sevmiyorum matematiği ve diğerlerini hemen hemen herkes yaptığı için matematikle öne geçiliyor. Siz matematik severler bana ne tavsiye edersiniz ? Nasıl çalışmalıyım ?

Konuyu çok sevdim, cornella'ya teşekkürler :16: Fark ettiğim kadarıyla herkes matematik aşığı sanırım forumda, yalnız ben hiç sevmiyorum matematiği ve diğerlerini hemen hemen herkes yaptığı için matematikle öne geçiliyor. Siz matematik severler bana ne tavsiye edersiniz ? Nasıl çalışmalıyım ?

hoş geldin cnm........rica ederim :34:

cnm matematıgı cok sevıyoruz ama daha cok matematıkte zorlanan arkadaslarımız var....

matematık için nasıl bir yol izlemeliyiz? aslında daha önceki sayfalarda bunun çok güzel anlatımı var....bulup lınklerı atayım hatta en iyisi ilk sayfaya da koyayım :34::34::34:

bunlar dışında eger matematıgın cok zayıfsa sıfırdan başlamalısn bence....buna göre kaynak edınıp netten videolarla beraber yürütebilirsin:34:

hoş geldin:16: cnm bebişin Allahın izni ile 2 aya kadar doğacak....yanı koskoca 2 ayın var.bu dönem de sağlıgının izin verdıgı ölçü de ufaktan istediğin bir derse bakabilirsin...zaten bbeiş dogunca rahat 1 ay hıcbir şeyle ılgılenemezsın.....o yuzden ön hazırlık olur...senın gibi olan var mı.? hamıle olan bir ark vardı sanırım......daha yenı oldugumuzdan herkesle yenı yenı tanısıyoruz ama çocuklu olan cok.....senın bbeiş de hep uyuyacagı için sorun olmaz bence:16:

teşekkür ederim canım yorumun için bu gün başladım bakalım hayırlısıyla ama plan yapmam lazım önce neye başlamak lazım hiç bilmiyorum sizinle beraber öğrenirim hepimize kolay gelşin şimdiden:49:

selamlar herkesee :)

Hayırlı ramazanlaarr :16:

Ben bugün rasyonel sayıları bitirip basit eşitsizliklere giriş yapıcaamm :52:

İyi çalışmalar hepinize kızlaarr :21:

Kızlar şu soruma bakabilirmisiniiz :44:

x tamsayı olmak üzere

4x-3 / x+2 ifadesinin alabileceği kaç tam sayı değeri vardır :26:

1 2 3 4 5 şıklar

x tamsayı olmak üzere

1 2 3 4 5 şıklar

Cevap 2 mi acaba?
4x-3/x+2yi şöyle yazabiliriz
4* ( -11/ (x+2) )
Buradan da -11i tam bölebilen (x+2) değerlerini bulmaya çalışıyoruz.Mesela -11i -11 tam böler.O zaman x bu durumda -13 olabilir.
Böyle deneyerek buluyoruz.Ben 2 buldum ama tam emin değilim yine de.

x tamsayı olmak üzere

1 2 3 4 5 şıklar

4x-3/x+2 ifadesini 4-11/x+2 olarak yazıyoruz.

11 i bölen sayılar .-11 ,11,1,ve -1 olduğundan 4 tam sayı değeri alır diye düşünüyorum ama emin değilim.Matematiği iyi olan arkadaşlar mutlaka bakarlar soruna..

Teşekkürler arkadaşlar ikinizede :)

uzumbugusu:34:

Pearl bende aynen öyle yapmıştım :9:

Ne kadarda uğraşmıştım
:9:

1leri eklemeyi unutmuşum
:14:cvp 4

Teşekkürler arkadaşlar ikinizede :)

uzumbugusu:34:

Pearl bende aynen öyle yapmıştım :9:

Ne kadarda uğraşmıştım
:9:

1leri eklemeyi unutmuşum
:14:cvp 4

Vay bee gün gelecek ben birinin sorduğu matematik sorusunu cvplandırcakmışım ve doğru çıkacakmış rüyamda görsem inanmazdım : ))) :37: :37: :37:

Ne güzel yapmışsınn :16:

Bence gayet iyi gidiyo matematiğin baksana bizim gözden kaçırdığımızı buldun :52:

İyi çalışmalar sanaaaa :32:

Kızlar daha netleşmeden sevinmek de istemiyorum ama dün bütünlemeye girdim.
Bugün bütünleme sınav notu açıklanmış.88 almışım.Bir sorun çıkmazsa geçiyorum :10::10::10:

Cornellacığım , Türkçe ' Cümlede Anlam' konusunu çalıştım yazar mısın? :32: Soruları ile devam edeceğim. :44: Çalışmalar nasıl gidiyor kızlar ? :10: :10: :10: hayırlı , bereketli , mutlu ramazanlar diliyorum kızlar.. ALLAH(C.C) oruçlarımızı kabum etsin inşaALLAH(C.C)... :16: :16: :16:

Son düzenleme:
merhaba kızlar bu topiği yeni gördüm bende alana hazırlanacağım 2014 te.
hepimize hayırlı uğurlu olsun: )
bir sorum olacak.
ihtiyaç yayınlarının uzaktan eğitim setini alanınız var mı veya tanıdığınız?
memnun musunuz?

Back