Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben geldim! nasılsınız? bayağıdır yazamadım biraz yoğunluğum vardı şehir dışına çıktım.geldim yarından itibaren kaldığım yerden devam edeceğim.
Benımde 85 almam gerek min. Ama hedefim 90. Ben 2 aylık çalışmayla 79 puan aldım. bana biraz motive oldu bu. bunun için imkansız değil diye düşünüyorum.
Evli misin? Dershaneye gitmeyi düşümüyor musun?
canlarım bende bugün antremanlarla mat-1-2 kitaplarını aldım..inşallah faydasını görürüm ufaktanda çalışmalara da başladım videolarla da desteklicem....diğer derslerden şüphem yok yapacağıma inanıyorum ama ah şu matematik :) bakalım nasipte varsa oda olucak inşallah :) başarıcam inanıyorum :)
cimcimecim ramazan geldi hoş geldi..... senın de ders çalışma vaktin geldi........hadi bakalım start veriliyorcornellacığım matematik sayılar diyerek başlıyorum hergün 1 konu ve bulduğum soruyu çözerek matematiği hallediyorum ramazanda hergün girip yazamayabilirim hepimize kolay gelsin
arkadaşlar iyi geceler ben eylül anneleri topiğinden geldim
ben de 2014 kpss girmeyi düşünüyorum çalışmaya karar verdim ama 7 aylık hamileyim ve bebişle nasıl olcak hiç bilmiyorum aranızda benim durumumda olan var mı:26:
slm kızlar
biz girdik bu yıl sınava yan topikçek
size tavsiyem sakın tamamen eski sistem çalışmayın hiç alakası bile yok eskiyle çünkü matematiğin yarısı alesti, Türkçe 3 soru alesti (yapabilen sayılıdır o soruları) diğerlerinden çoğu olasılıklıydı.
günceller güncel değildi
coğrafya neredeyse hep yorumdu(sedefim de yazmış gerçi daha ayrıntılı ben de kendi fikirlerimi söyleyeyim dedim) bu sene ki kpss gibi hiçbir sene böyle garip sorular olmadı
biz eski sistem çalıştığımız için bayağı afalladık. toplamda 80 90 soru ancak işaretleyebildik
naçizane tavsiyem kolay gelsin.
kızlar siz 2013 kpss den bahsediyosunuz ya...öğretmenlik felan için mi girceksiniz orasını anlayamadım ben düz memurluk için gircem 2 yılda bir yapılan.. yani 2013 de bu sınav yok benim bildiğim kafam karıştı :S
cnm bız sadece bu yıl cıkan kpss sorularından bahsedıyoruz......
tmm sen kafanı karıştırma 2014 kpss ye gıreceksın sen......2 yılda bir yapılan
Konuyu çok sevdim, cornella'ya teşekkürler Fark ettiğim kadarıyla herkes matematik aşığı sanırım forumda, yalnız ben hiç sevmiyorum matematiği ve diğerlerini hemen hemen herkes yaptığı için matematikle öne geçiliyor. Siz matematik severler bana ne tavsiye edersiniz ? Nasıl çalışmalıyım ?
Konuyu çok sevdim, cornella'ya teşekkürler Fark ettiğim kadarıyla herkes matematik aşığı sanırım forumda, yalnız ben hiç sevmiyorum matematiği ve diğerlerini hemen hemen herkes yaptığı için matematikle öne geçiliyor. Siz matematik severler bana ne tavsiye edersiniz ? Nasıl çalışmalıyım ?
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...kpss-cafe-me-gelmek-isteyenler-buyrun-13.html
cnm bu lınke bak............
Kızlar şu soruma bakabilirmisiniiz :44:
x tamsayı olmak üzere
4x-3 / x+2 ifadesinin alabileceği kaç tam sayı değeri vardır :26:
1 2 3 4 5 şıklar
Kızlar şu soruma bakabilirmisiniiz :44:
x tamsayı olmak üzere
4x-3 / x+2 ifadesinin alabileceği kaç tam sayı değeri vardır :26:
1 2 3 4 5 şıklar
Teşekkürler arkadaşlar ikinizede :)
uzumbugusu
Pearl bende aynen öyle yapmıştım
Ne kadarda uğraşmıştım
1leri eklemeyi unutmuşum cvp 4
Hehe tebrikler
Neden öyle dedin ki kötü mü matematiğin ?