benimde 11 şubatta![]()
hadi bakalım hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inş canbon

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 11 şubatta![]()
hadi bakalım hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inş canbon![]()
hadi bakalım hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inş canbon![]()
Merhaba arkadaşlar...Sevgicim benide listeye eklermisin ?
Bu arada bana çıkacak arkadaşa kişiye özel yılbaşı hediyem olacakEeee organizasyon işiyle uğraşınca burasıda süper oldu
![]()
Bu arada bana çıkacak arkadaşa kişiye özel yılbaşı hediyem olacakEeee organizasyon işiyle uğraşınca burasıda süper oldu
![]()
ekliyorum hemencik
sana benmi çıksam acaba![]()
benim sana çıkmam lazım ....
beni seç beniii
enerji gönder
melissa de başka bişey demeee![]()
Bana çıkacak arkadaş yaşadı...
Ona şahane bir bakım paketi hazırlamayı düşünüyorum ve ayrıca hepsi kendime uyguladığım, kullandığım şeylerden oluşacak...
İçine detaylarıyla yazacağım neyi nasıl kullanacağını.
Hadi heyecanı yükselteyim, 2 tane topiğim var oraya bir göz atarsanız az çok fikir edinebilirsiniz.![]()
![]()
Bana çıkacak arkadaş yaşadı...
Ona şahane bir bakım paketi hazırlamayı düşünüyorum ve ayrıca hepsi kendime uyguladığım, kullandığım şeylerden oluşacak...
İçine detaylarıyla yazacağım neyi nasıl kullanacağını.
Hadi heyecanı yükselteyim, 2 tane topiğim var oraya bir göz atarsanız az çok fikir edinebilirsiniz.![]()
Krem değil de bitkisel yağlarla yaparız bir karışım aaa istediğin o olsunçatlak kreminde var mı bacım hamileyimde ben sonum malumm
eger bu krem yoksa gelmem![]()
bende begendım amma cekılıse nasıl kayıt olucam yahu napmam gerek valla tam bana göre heee![]()
Sayfamı beğen cnm bana msj at yönlendiririm seni...Aslında basit kurallar yazıyor ordada isim neydi acaba?
bende beğendim şimdi sayfanızı harika şeyer yapmışsınız ama bebekler içinmiş![]()
bende beğendim şimdi sayfanızı harika şeyer yapmışsınız ama bebekler içinmiş![]()
Hatta kişiye özel sürprizler sevgililer eş dost vs evlilik teklifi fikirlerimiz tasarımımızda mevcut :)