- 13 Eylül 2012
- 13.343
- 121
benimde 11 şubatta
hadi bakalım hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inş canbon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 11 şubatta
Merhaba arkadaşlar...Sevgicim benide listeye eklermisin ?
Bu arada bana çıkacak arkadaşa kişiye özel yılbaşı hediyem olacak Eeee organizasyon işiyle uğraşınca burasıda süper oldu
Bu arada bana çıkacak arkadaşa kişiye özel yılbaşı hediyem olacak Eeee organizasyon işiyle uğraşınca burasıda süper oldu
ekliyorum hemencik
sana benmi çıksam acaba
benim sana çıkmam lazım ....
beni seç beniii
enerji gönder
melissa de başka bişey demeee
Bana çıkacak arkadaş yaşadı...
Ona şahane bir bakım paketi hazırlamayı düşünüyorum ve ayrıca hepsi kendime uyguladığım, kullandığım şeylerden oluşacak...
İçine detaylarıyla yazacağım neyi nasıl kullanacağını.
Hadi heyecanı yükselteyim, 2 tane topiğim var oraya bir göz atarsanız az çok fikir edinebilirsiniz.
Bana çıkacak arkadaş yaşadı...
Ona şahane bir bakım paketi hazırlamayı düşünüyorum ve ayrıca hepsi kendime uyguladığım, kullandığım şeylerden oluşacak...
İçine detaylarıyla yazacağım neyi nasıl kullanacağını.
Hadi heyecanı yükselteyim, 2 tane topiğim var oraya bir göz atarsanız az çok fikir edinebilirsiniz.
Krem değil de bitkisel yağlarla yaparız bir karışım aaa istediğin o olsunçatlak kreminde var mı bacım hamileyimde ben sonum malumm
eger bu krem yoksa gelmem
bende begendım amma cekılıse nasıl kayıt olucam yahu napmam gerek valla tam bana göre heee
Sayfamı beğen cnm bana msj at yönlendiririm seni...Aslında basit kurallar yazıyor ordada isim neydi acaba?
bende beğendim şimdi sayfanızı harika şeyer yapmışsınız ama bebekler içinmiş
bende beğendim şimdi sayfanızı harika şeyer yapmışsınız ama bebekler içinmiş
Hatta kişiye özel sürprizler sevgililer eş dost vs evlilik teklifi fikirlerimiz tasarımımızda mevcut :)