Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tarihler öne alınmış çok heyecanlı
tanıtma topiğini inceliyorum bi yandan.. bakalım kim çıkçak bana
28 ekim 2012 de :) sennn
21 eylül 2012 :) az var aramızda bebiş varmı?
Evet tarihleri öne aldık arkadaşlar herkesin katılımı kesinmi ?
yok canım ya malesef.... ikinci tüp bebek tedavim devam etmekte. Rabbim nasip kısmet ederse olcaktır inşallah sen de varmı şekerim????
Benimde kesin...Artık muhabbetlere başlasak diyorum arkadaşlar çok durgun sayfa...Hadi bakalım toplanalım.Birbirimizi tanıdıkça hediyeleşmek daha zevkli olacak....
Evet tarihleri öne aldık arkadaşlar herkesin katılımı kesinmi ?
Benimde kesin...Artık muhabbetlere başlasak diyorum arkadaşlar çok durgun sayfa...Hadi bakalım toplanalım.Birbirimizi tanıdıkça hediyeleşmek daha zevkli olacak....
bende onu diyom başlayalım artık muhabbetevalla haklısınız kızlar başlayalım artık muhapete ben bu sene ilk defa katıldım çok merak ediyorum nasıl olcağını :)
Katılacağız , inşallah ,sabırsızlıkla 1 aralığı bekliyorum bana çıkacak arkadaşın özelliklerine göre hediye almak için iyi ki erkene almışsınız çekilişi.isabetli bir karar olmuş teşekkürler çekiliş sonucunu öğrenir öğrenmez topikten özelliklere bakıp hediye almaya gideceğim paketler için ayrıca özen göstericem çok özel olacak onlar yani alacağım arkadaşın zevkine göre olacak her şey bir de çok özel mektup yazmayı düşünüyorum edebi yeteneğimi döktüreceğim artık yıllarca anı olarak saklarsınız aklıma daha ilginç fikirler geliyor gibi ama ....söylemeyeyim sürpriz olsun
tarihin öne alınması iyi olmuş ne alacağımızı düşünmek için vaktimiz olur çalıştığım için sadece cmt pazarım var
merhaba kızlar nasılsıznı bakalım
merhaba kızlar nasılsıznı bakalım
kendi adıma iyiyim topik başkanı
kafamda kuruyorum neler alacağımı ama o kişinin tanıtma yazısını defalarca okuyup öyle alıcam