- 5 Haziran 2008
- 2.327
- 31
bende katılabilirmiyim acaba??
senide ekliyorum listemize canım lütfen adresini bana yazıp tanıtma topiğine kendini tanıtırmısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende katılabilirmiyim acaba??
böyle düşünme cici de her sene yapar çekiliş onun kendi arkadaş çevresidir canım ben se hem kendi listemi hemde listemin dışındakileri davet ediyorum
böyle düşünme cici de her sene yapar çekiliş onun kendi arkadaş çevresidir canım ben se hem kendi listemi hemde listemin dışındakileri davet ediyorum
Canım ben zaten olumsuz bir şey düşünmüyorum. Katılım az diyenler için söylüyorum, biraz bölünme var, ondan olabilir. Bana göre bizim topikteki kişi sayısı gayet yeterli.
kuzum sen topik sahibi olduğundan dolayı düzenleme yapabiliyor olabilirsin ama bizim için maalesef imkansızkeşke kazen bir seferlik çekiliş gruplarında bu kuralı yıksaCanım Msj düzenleme yap ekle istediklerini
Canım Msj sayın yüksek ve resim yüklemeyi biliyorsan yazarız tabiki
[ı]çoğunu çıkartıcam canım diimde tüğ bitti hala adres göndermeyenler var vede kendini tanıtmayanlar bu kadar zormu merak ediyorum [/ı]
kuzum sen topik sahibi olduğundan dolayı düzenleme yapabiliyor olabilirsin ama bizim için maalesef imkansızkeşke kazen bir seferlik çekiliş gruplarında bu kuralı yıksa
bu sene iki tane çekiliş topiği olduğu için kişi sayısı azaldı bence. Diğer topik açılmamalıydı, sonuçta bu daha önce açılmış... Ama bence biz yeterliyiz, bu topik epey kalabalık
çoğunu çıkartıcam canım diimde tüğ bitti hala adres göndermeyenler var vede kendini tanıtmayanlar bu kadar zormu merak ediyorum
kuzum sen topik sahibi olduğundan dolayı düzenleme yapabiliyor olabilirsin ama bizim için maalesef imkansızkeşke kazen bir seferlik çekiliş gruplarında bu kuralı yıksa
gondermeyenler zaten bence katılmaktan vazgeçenler. Bu arada tanıtım topiğinde kaç kişi var
Evet böyle bir iyilik yapılsa çok mutlu olurduk
[ı]hadi 2. Msjlarıda yazın o zaman zaten sadece tanıtım topiğinde olanlar arasında yapıcam
Yarın listedekilere son hatırlatma msjı çekicem hafta sonuda yapıcam çekilişi
Daha fazla beklemenin alemi yok 1 ay içerisinde de gönderirsiniz heralde
yok çıkamadım alamadım kargoya veremedim mazereti istemiorum
lütfen herkes duyarlı olsun
tanıtma topiğini istediğiniz gibi doldurabilirsiniz artık
Serbestt
Adres yollamayanlar içinde msj atıp son bi şans vereceğim pazar sabahıı çekilişi yapıp öyle geleceğim huzurlarınıza
2 gün daaha sabrediverin
[/ı]
liste 45 kişi
adres gönderenler 39
kendini tanıtanlar 31 kişi
yarın son uyarılarda bulunacağım kalan kişilere pazar günüde bildireceğim size kurbanlarınızı
39 kişi çok iyi bir sayıymış canım, maşallah diyeyim... İnşallah o 8 arkadaş da yanıtsız bırakmaz. Belki nete girme fırsatları olmamıştır. Listedeki kalan 11 kişi de madem adres yollamamışlar, hiç bir şey demiyorum. Katılanlarla güzel bir ortamımız olacak kısmetse
sevgicik beklediğimiz cevabı verdiii kızçemEvet böyle bir iyilik yapılsa çok mutlu olurduk
ozaman ben yarın sabahtan yazıverım sımdı beynım cok doluuudahadi 2. msjlarıda yazın o zaman zaten sadece tanıtım topiğinde olanlar arasında yapıcam
yarın listedekilere son hatırlatma msjı çekicem hafta sonuda yapıcam çekilişi
daha fazla beklemenin alemi yok 1 ay içerisinde de gönderirsiniz heralde
serbestt
adres yollamayanlar içinde msj atıp son bi şans vereceğim pazar sabahıı çekilişi yapıp öyle geleceğim huzurlarınıza
2 gün daaha sabrediverin
sevgicik beklediğimiz cevabı verdiii kızçem
ozaman ben yarın sabahtan yazıverım sımdı beynım cok doluuuda
hadi 2. msjlarıda yazın o zaman zaten sadece tanıtım topiğinde olanlar arasında yapıcam
yarın listedekilere son hatırlatma msjı çekicem hafta sonuda yapıcam çekilişi
daha fazla beklemenin alemi yok 1 ay içerisinde de gönderirsiniz heralde
serbestt
adres yollamayanlar içinde msj atıp son bi şans vereceğim pazar sabahıı çekilişi yapıp öyle geleceğim huzurlarınıza
2 gün daaha sabrediverin
Aaaa süperrr pazartesi hediyeleri almaya başlarız.ben bulantılarımdan dolayı giremiyorum buraya.bu gün ne yaptınız ne var ne yok diye bakayım dedim çekilişin erkene alındığını öğrendim. meraktan çatlamak üzereydik zaten böle iyi oldu.umarım herkes aynı hassasiyeti göstererek hediyelerini hazırlar.herkese bol sürprizli çekilişler
kızlar baya hızlısın ben bazı şeyleri kaçırmışım çekiliş ne zman şimdi :)