aaaa bebegım sen de mı burdasııııın
Evet çok hoşuma gitti ben böyle şeyleri çok severim o kutular hazır olmuyor mu hediyeleri koyacağımız kutular biz mi yapıyoruz onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa bebegım sen de mı burdasııııın
Evet çok hoşuma gitti ben böyle şeyleri çok severim o kutular hazır olmuyor mu hediyeleri koyacağımız kutular biz mi yapıyoruz onu
[ı]mesela bunlar benim geçen yılki hediyelerim di [/ı]
Eki Görüntüle 858726 Eki Görüntüle 858727 Eki Görüntüle 858728 Eki Görüntüle 858729 Eki Görüntüle 858730 Eki Görüntüle 858731 Eki Görüntüle 858732
[ı]canım kırmızı dpn ve çikolatayı temsili hediye yaptık yani pakette olması gereken zorunlu hedişyeler gerisi size kalmış birde paketleme hakkında konuştuk paketler şık olucak pek kırılacak bişiler tavsiye etmiyorum yani kullanışlı şeyler olabilir
onun dışında şimdilik bişi yok [/ı]
ben çıkabılırım belkimmmneka güzel olmuş ellerine saglık
canım kırmızı dpn ve çikolatayı temsili hediye yaptık yani pakette olması gereken zorunlu hedişyeler gerisi size kalmış birde paketleme hakkında konuştuk paketler şık olucak pek kırılacak bişiler tavsiye etmiyorum yani kullanışlı şeyler olabilir
onun dışında şimdilik bişi yok
var tabiki ama msj sayını yükseltmen şartı ile yazıyorum listeye ayın 10una kadar yükseltmezsen silmek durumunda kalabilirim
olur canım neden olmasın
tmm cnmcanım ya beni listeden çıkarabilirmisin..? çok istiyordum katılmayı ama eşim inat etti olmaz diye sizlere güzeell bol hediyeli heyecanlı bir çekiliş diliyorum...
hayır canım bunlar ayakkabı kutusundaydı aama dışından belli olmuyordu içinde hediye olduğuee bunlarda hediye paketlerinde.hepsini ayreten buyuk kutuyamı koymuş.kargo işi aklımı karıştırıyr
günaydınlar..
üzülerek çekilişten çıkmak zorunda olduğumu söylemek istiyorum
çok heveslenmiştim ama iş yoğunluğu , hamilelik derken sizin güzel heyecanınıza katılamıcam
buraya vakit ayıramayınca aklımda kalıyor , o yüzden hiç girmemem daha iyi olur sanırım.
Sevgicim ismimi listeden silersen sevinirim.
olur canım neden olmasın
tmm cnm
hayır canım bunlar ayakkabı kutusundaydı aama dışından belli olmuyordu içinde hediye olduğu
tmm cnm siliyorum
Ayakkabı kutusunu normal hediye pisletiyor paket mi yapıyorlar yoksa kaplama kağıdıyla mı kaplıyorlar
yani hediye kutusuna koyup bantlıyolar canım
kesinlike canım insan burda huzur buluyor buarada nezamn evlendin sen