Öyledir o
Solid parfüm mü yollamış? Valla şahanedir o kokular..Ellere ayaklara boyna her yere sürebilirsin canım benim
her yerime her yerime sürecem bebekim offf bittim ya kokulara peh ben boşuna parfümlere para evrmişim,eşim bile bayıldı,sürdüm bogazıma koklattım akşam koklarım didi,olmas didim hala bekliyor ama ben sabah 7 de kalkıcam o yüsden yatmaya gidiyorummmmm
Bu arada marmelatın kaldı kuzum senin siparişlerin tamam,yarın müsait olursan bir alo çakarmısın bana
japon kirazı yollamış mı, benim favorim odur
telefon ederim tabi
ben de bi heves içli köftelerimi bekliyorum
Aynen ole bende ondan dolayi degistirdim. Her hediyenin deeei cok bende balonlar falan hepai ayri hqva katmis hele o kurdelelerle her pakete ayri ayri yaptigin susler harika olmus burdan anlasiliyo ki cokk becerikliyizzona gelen butun hediyeleri aynanin onune dizdi zaten elletmiyo :-D faceye giyinip cekildigimiz resimleri de aticam
Hastayım ben yaaa, olamaaaaaz :84:
Japon kirazı neymiş yahu?
hayatımmm ne oldu geçmiş olsun boğazın mı yine yoksa
Geçmiş olsun kuzum ne oldu
Hasta oldum canım yaa. Üşüttüm sanırım:2: O kadar vitamin kullanıyorum oysa :2: Nerden çıkıyor bu hastalık anlamıyorum yaaa. Bitsin şu kış. Hastalıklar olmasın
benim de yeğenlerim var biri Halasının esmer şekeri.. 2 tane de teyzesinin prensesi...çok özledim yeğenlerimi ...Semra teyzesini çok mutlu etti bal küpü kızın ...kıyamam ben ona face de görmüştüümm resimlerini zaten herşeyin en güzelini hakediyoo ...Eşim kv ye gitti karşıyaa ben de evdeyimm....hiç canım istemedi o kadar yolu çekemem dedim ..ev de işlerimi halledeceğim..sen napıyosun nasıl geçiyor tatil...gerçi çalışan kadının tatili ev işleriyle geçer yaa