çok konuşuyo bu kızçelerben geldim şimdide herkesler kaçmışş
![]()
Dilime acı biber sürün benim, bu sefer de Yandım Allaahhhh diye rahat durmaz yazarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok konuşuyo bu kızçelerben geldim şimdide herkesler kaçmışş
![]()
Çok şükür iyiyiz tatlım. Bu akşam kan tahlil sonucumuzu alacağız. Uyku düzenimiz de bi cins, sorma...Annen sana hamileyken mi uyumamış? Yani kız çocukta?
![]()
Bilmem:26: Hadi senin katilin olsun bu esrarlı Dilruba..Sahi nerden de esti geldi rüyama girdi bu Dilruba?
Ben burda olduğum zaman çok yazıyorum hep o yüzden sayfa doluyo benim yazılarla![]()
evet saklanamamki prom yok benimDilime acı biber sürün benim, bu sefer de Yandım Allaahhhh diye rahat durmaz yazarımKurtuluşunuz yok benden..Kaçabilirsin ama saklanamazsın hayalot
![]()
iyi günlerde kullan canımSevgili evhamlının aldıgı hediyelerimi topiğe ekledim :) Çokk güzeller çok teşekkürler evhamlı![]()
ben 5 kg doğmuşumo yüzden annem sadece doğarken zor doğdun çıkmadın bi türlü diyor
uyku konusundada hiç öyle uyumazmış hep ev işi yaparmış
![]()
evet saklanamamki prom yok benim![]()
keske benim sıpamda 5 kılo dogsa![]()
ben 5 kg doğmuşumo yüzden annem sadece doğarken zor doğdun çıkmadın bi türlü diyor
![]()
Alalım sana bir kart
Peki, 8 Mart çekilişinde bana çıkarsan sözüm olsun sana Pro kart alıyorum
Aha da buraya yazıyorum![]()
evet evettt inş sana çıkarım ozaman
önceden kazen soru soruyordu kart dağıtıyordu:31şimdi yapmıyor artık yaaa
![]()
Dua kapısı açıktır, maçıktırNasıl doğurmayı düşünüyorsun sezaryen düşünüyorsun o zaman sen?:26:
Hala alabiliyorsunuz diye biliyorum ben ama..
Neyse sözüm söz, Kadınlar Günü çekilişinde katilin ben olursam kartını hazır bil![]()
Maaşallah..Bizim küçük yeğen 4,250 gram doğmuştu ablam sezaryenle doğum yaptığından ben baktım 15 gün,hiç zorlanmadımNe giydirmekte ne kucaklamakta maaşallah 2-3 aylık gibiydi
![]()
Canım, normal olursa zor olur 5 kilo bebeği doğurmak ondan dedim, hayırlısı diye dua et.aslında şuan için normal istiyorum ama 5 kilo doğcak olsa sezeryan neden olmasınki![]()
hala alabiliriyoruz derken oluyormu hala yarışmalar ben görmüyorum hiçkaçırıyorum demekki
![]()
![]()