• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kadınlar Kulübü Yılbaşı Çekilişi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevgi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok şükür iyiyiz tatlım. Bu akşam kan tahlil sonucumuzu alacağız. Uyku düzenimiz de bi cins, sorma... :52: Annen sana hamileyken mi uyumamış? Yani kız çocukta? :52:

ben 5 kg doğmuşum:53: o yüzden annem sadece doğarken zor doğdun çıkmadın bi türlü diyor:1::1: uyku konusundada hiç öyle uyumazmış hep ev işi yaparmış:1:

ben 5 kg doğmuşum:53: o yüzden annem sadece doğarken zor doğdun çıkmadın bi türlü diyor:1::1: uyku konusundada hiç öyle uyumazmış hep ev işi yaparmış:1:

Maaşallah..Bizim küçük yeğen 4,250 gram doğmuştu ablam sezaryenle doğum yaptığından ben baktım 15 gün,hiç zorlanmadım:27:Ne giydirmekte ne kucaklamakta maaşallah 2-3 aylık gibiydi:27:

Alalım sana bir kart:34:
Peki, 8 Mart çekilişinde bana çıkarsan sözüm olsun sana Pro kart alıyorum:ssz:
Aha da buraya yazıyorum:1:

:52::52::52::52::52:evet evettt inş sana çıkarım ozaman:52::52::52::52:
:64::64::64::64::64:önceden kazen soru soruyordu kart dağıtıyordu:31:şimdi yapmıyor artık yaaa:17::17:

Son düzenleme:
:52::52::52::52::52:evet evettt inş sana çıkarım ozaman:52::52::52::52:
:64::64::64::64::64:önceden kazen soru soruyordu kart dağıtıyordu:31şimdi yapmıyor artık yaaa:17::17:

Hala alabiliyorsunuz diye biliyorum ben ama..
Neyse sözüm söz, Kadınlar Günü çekilişinde katilin ben olursam kartını hazır bil:46:

aslında şuan için normal istiyorum ama 5 kilo doğcak olsa sezeryan neden olmasınki:32::32:
Canım, normal olursa zor olur 5 kilo bebeği doğurmak ondan dedim, hayırlısı diye dua et.
hala alabiliriyoruz derken oluyormu hala yarışmalar ben görmüyorum hiç:53:kaçırıyorum demekki:4::4:

Yarışmaları falan bilmiyorum canım ya, almak istersen diye yazdım hani, herkes alabiliyor diye.Ben taa ilk çıktığı zaman almıştım aslında net te hatırlamıyorum o zaman moderatördüm burda Kazen hediye göndermiş te olabilir..Sanki tüm moderatörlere göndermişti:44:

Kargom gelmiş:32::32::32::32:
İnşaallah 17:00'den sonra ellerimde olacak:47:
Heyecan bastı:18:
Hemen girip yorum yazamayabilirim resim falan da ekleyemeyebilirim misafirliğe gideceğiz bugün ama gece Allah izin verirse elektrikler gitmezse başka kötü bir durum olmazsa paylaşacağım resimleri ve sevincimi:52:

Back
X