Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adres bilgilerini ne zaman veriyoruz?
benim taşınma durumum var da...
bayanlar çekiliş yapıldığında kime çıktığını ve ne hediye alacağını katiyen yazmak yok herkes biliyor dimi
biri pıçak mı dediii
Yapalım şu çekilişi artık :) gerçi benim hediyem belli ...
Kimseciklerr yokk burda.Herkes neler yaptıgından bahsedebılır bence.İlla tüm blgileri yazmamıza gerek yokk.Calısan varmı? ogrencı olan ?? bebişii olan?? Bu güzel pazar gününde neler yapıyorsunuz mesela.Haydi hanımlarr....
bayanlar çekiliş yapıldığında kime çıktığını ve ne hediye alacağını katiyen yazmak yok herkes biliyor dimi
valla sevgi hanımcım bence bu işe birazcık sizin ön ayak olmanız gerekiyo... yani nacizane fikrimdir elbette; sadece gelin burda konuşun tanıtım topiğinde sayfalarca sohbet yok yoksa kapatırım diyerek konuyu kapatmakla olmaz ki... topik sahibi olarak önce siz bişeylerden bahsedersiniz bizlerde arkanızdan açılan muhabbetlerde biraz da olsa tanışıp kaynaşırız diye düşünüyorum....Söylüyorum ama dinleyen yok Normalde Yoklarr Pazar Günü Hiç Kimse Gelmez Buraya
amayaa gibi ben de kendimi tanıtayım o zaman çekiliş öncesi kaynaşmak iyi olur diye düşünüyorum ben de
adım özge, 27 yaşındayım 4 buçuk aylık evliyim hayatımın aşkıyla evlendim Allaha şükür çok mutlu bi hayatımız var
bir süre bebek düşünmüyoruz (Allahım tüm isteyenlere ve vakti geldiğinde bize de nasip etsin amin )
yurtdışı hayalimiz var onları gerçekleştirip öyle bu güzel sorumluluğun altına girmek istiyoruz, bi yere gittik kısmetse yaza başka bi yer istiyoruz
avukatlık yapıyorum, sinema aşığıyım, eşimle en büyük keyfimiz yabancı dizilerimiz ve filmlerimiz
oldies müzik seviyorum, ruhum 1960 lardan kalma
tipik balık burcuyum, çok duygusalım en sevdiğim renk yeşil
kitap okumayı çok seviyorum bi de güney kore sinemasıyla ilgileniyorum çok izlerim filmlerini de dramalarını da
şimdilik aklıma gelen bu kadar :26:
Allah mutluluğunu daim etsin şekerimmmm
amiiiin hepimizin inşallah
eee yok mu artıran
amiiiin hepimizin inşallah
eee yok mu artıran
ben de anlatim özgemm
**
ismim dila, 24 yaşındayım, bankacıyım
nişanlıyım, allahtan bişe gelmezse 7 ay sora evleniyorumm :123::123:
giyinmeyi, kuşanmayı süslenmeyi çok seviyorumm
dans etmeye bayılırım hatta bi proje kapsamında anadolu ateşiyle birlikte dans ettim
romantik komedi izlemeye bayılırımm
aklıma gelenler şimdilik bu kadarr