- 5 Haziran 2008
- 2.327
- 31
burnumdan evet estetik oldum.
geçmiş olsun canım
merhabaalarr benn ceylannn yarışmaya istanbuldan katılıyorum :)
bende istanbuldayım sen neresindesn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burnumdan evet estetik oldum.
merhabaalarr benn ceylannn yarışmaya istanbuldan katılıyorum :)
geçmiş olsun canım
bende istanbuldayım sen neresindesn
merhabalar ben de özge
tekirdağdayım, 4 aylık evliyim
Merhabalar
bende müge. 9 aylık evli , 5 aylık hamileyim
istanbuldan katılıyorum
üsküdar çengelköyy cnm sen nerede oturuyrsun ?
merhabalar ben de özge
tekirdağdayım, 4 aylık evliyim
Merhabalar
bende müge. 9 aylık evli , 5 aylık hamileyim
istanbuldan katılıyorum
herkese selammmmm beni de eklermisinizzzzz :)
uzakmışız ama yinede aynı şehir tanıştığıma memnun oldum
Bende çok memnun oldum canım.Hamileymişsin tebrik ederimm çok güzel bir his olmalı inş kısa zamanda bende burdan müjdeyi veririmm
Bende çok memnun oldum canım.Hamileymişsin tebrik ederimm çok güzel bir his olmalı inş kısa zamanda bende burdan müjdeyi veririmm
inşallah canım evet gerçekten çok güzel bi duygu daha tam anlayamadım ama
doğunca daha iyi anlayacağım
bende istanbuldayım beylikdüzünde oturuyorum 5 yıllık evliyim 7 aylık hamileyimm
ekliyorum canım hoşgeldin sende
listedeki yawrular azcık sesinizi duysak deyom artık yavaştan muhabbetlere başlasak diyorum
listedeki yawru, yani ben dimi
aslen artvinli, bursada yaşayan, izmirde büyümüş biriyim..... heheheheeee karışık dimiiii :) özet geçtim ayol. atladıklarımı da yazsam peeehhhh... 10 yılım geçti izmirde, o yüzden her izmirli benim hemşerim. seviyom kızım ben hepinizi
azıcık şımarığım, evin en küçüğüydüm ondan galiba. gülmeyi güldürmeyi seviyom, en çok kendimle dalga geçiyom, kocamı çok seviyom, hatta en çok kocasını seven hatun yarışması yapılsa ve bu sevgi denen melet ölçülüp tartılsa, ımmmm sanırım bu cümleyi tamamlayamıcam, saçımı başımı yolabilirsiniz
izmirde büyüdüm ama pek süsle püsle işim yok, bi rimel bi kalem genelde :) bide saçlarım varken küpe kolye seviyodum, kuaför maduru olunca(mağğğdurum da mağğğğduruuuuummmm) hiç bişey yapasım gelmiyo zannımca. e çalışıyoz ya, kalem, rimel, ruj da meccccbuuurrrr napcan... izmirli hatunlar alınmayınız, zaten güzelsiniz, bi de süslenince daha bi süper oluyonuz, ben burun farkı ile geriden takipteyim sizleri......
çalışan hatunum ama öyle temizliğe falan fazla zaman ayırmıyım istiyom, biraz da pinpirikusgillerden olduğumdan evin orasına burasına bibloydu bilmem neydi pek kullanmıyorum. amaaaaaa mutfakta her renk her desen böyle tuzluktu, bardaktı, tencereydi tavaydı..... bayılırımmm.... yemek yapmayı çok seviyorum. canım yarim, biricik kocam en çok börek seviyo... sanırım hamurunu yoğurup açtığımdan..... değişik şeyler denemeyi de seviyorum, çünkü repertuarım geniş değil malesef.
akıcı dili olan kitapları okumayı ve puzzle la uğraşmayı pek seviyom.
bunları tanıtma topiğinede anlatırsın dimii
bana çıkan arkadaşın hediyesini kendi ellerimle yapıp yollayacağım el emeği göz nuru :)
tanıtma topiğine ne zaman yazacağız
hehehe alıntılasam olar mıbunları tanıtma topiğinede anlatırsın dimii
bu ay sonu açıcam canım
tanıtma topiğine ne zaman yazacağız
hehehe alıntılasam olar mı
olmaz çünkü daha detayı lazım boy kilo ayak numarası sevdiğin sevmediğin şeyler renkler vss
bence hemn açç bizim çenemiz düştü baksana :)
erken daha
oluuuurrrrr, yazarım yeniden :)olmaz çünkü daha detayı lazım boy kilo ayak numarası sevdiğin sevmediğin şeyler renkler vss
erken daha