Şimdiden bana çıkacak arkadaş için ön bilgi vereyim.
Bekarım,30 yaşıma girdim hala 23-24'ten büyük gösteremiyorum yengeç burcuyum, süslüyüm, bakımlıyım, İzmir'liyim, kullanıcı adımdan da anlaşılacağı gibi subaru (araba markası kendileri) severim, mavi aşığıyım
Ve bana çıkacak arkadaşım, sana kocaman, şahane bir bakım paketi hazırladım bile
şimdiden bana çıkacak arkadaş için ön bilgi vereyim.
Bekarım,30 yaşıma girdim hala 23-24'ten büyük gösteremiyorum Yengeç burcuyum, süslüyüm, bakımlıyım, izmir'liyim, kullanıcı adımdan da anlaşılacağı gibi subaru (araba markası kendileri) severim, mavi aşığıyım
Ve bana çıkacak arkadaşım, sana kocaman, şahane bir bakım paketi hazırladım bile
Bir izmirlide benimmmm :) Merhabalar çekilişe benide eklermisiniz
süper o zaman izmirliler toplanınnn bakimmmm.
süper o zaman izmirliler toplanınnn bakimmmm.
Selam hatunlarr çekiliş ne zaman ayyyy çatladım meraktan...
30 ve 32 sanırım aynı kişi tatlım, bi bak istersen
Şimdiden bana çıkacak arkadaş için ön bilgi vereyim.
Bekarım,30 yaşıma girdim hala 23-24'ten büyük gösteremiyorum yengeç burcuyum, süslüyüm, bakımlıyım, İzmir'liyim, kullanıcı adımdan da anlaşılacağı gibi subaru (araba markası kendileri) severim, mavi aşığıyım
Selam kızlarrrrr sürekli takip edemesemde sizi seviyorummmm,vede çekiliş falan yapılırsa sap gibi kalmıyım arada bakıyorum sizde beni haberdar edin
Acaba bana hangi güzel insan çıkacak bende ne alsam ne yapsam diye düşünmeye başladımmmmm
Selam kızlar ben daha önce yapılan çekilişlerden kopya çekicem biraz.alınan hediyelerin fotolarını yüklemiş arkadaşlar.onları inceledim.şimdiden bi kaç parça bişi hazırladım.geri kalanını da bana çıkan kişinin özelliğine göre hediyeler alacağım.örneğin nişanlıysa çeyizlik,hamileyse veya bebeği varsa bebeğine birr şeyler gibi :)
takip edemiyorum sık sıkumarım unutulmam bu çekiliş gününü merakla bekliyorum şimdiden aldım bişeyler
bakalım kime gdicek hediyelrm
Benim hediye olayım çok kolay olacak :))))
bende katılmak istiyorum kızlar beni de ekleyiin :))
daha zaman var msj sayını yükseltebilrsin listeye ekliyorum canım hoşgeldinama benim msj sayım 100 den çok düsükbir de gecen yılın hediye fotolarını nerden görebiliriz ?
aha bitane dahabende izmirliyimbenide eklerseniz sevinirim hediye alıp vermeye bayılırım sevgi paylaştıkça çoğalır
geçmiş olsun canım tam bulantı zamanların inşallah fazla uzun sürmez ben 5.aya kadar çektim daha ilerlerse doktoruna danış bi ilaç versin çünkü çekilmez oluyor bi süre sonraCanım benim iki haftadır mide bulantılarım başladıhele dünden önce bi baş dönmesi bi baş dönmesi , dünya ters dönüyordu yürüyemiyordum.tansiyonum düşmüşşş yaa sanki midemde bi öğütücü var her yarım saatte bir bulantı ve açlıkla baş etmem gerekiyor birşeyler yemessem dünya ters dönüyor Allahımmmm ne zamana kadar sürecek bilmiyorum.bu yüzden ders bile çalışamıyorum buraları boşladım kusura bakmayın ama kendimi iyi hisseder hissetmez hep burada olacağım
kolay gelsin canım bende grip olmuşum ne yesem ne yapsam diye düşünüyorum evdede çok sıkıldım bugün gidip dolaba giymediklerimi ayırasım var bi türlü kalkamadım
Geçmiş olsun hemen tavuk suyu çorba yap çok iyi geliyor...
Aha aha sevgi sayfamdaSevindim cnm....
SEvgicim yoğunluk var sipariş hazırlıyorum o yüzden yazamıyorum ne var ne yok...Ama bi görseniz çok cici oluyolar...
merak edenler bakabilirhttps://www.facebook.com/pages/Taş-bebek-tasarım/1450826571808409
ne kadar hamaratmışınız sana çıkarım inşallah nişanlımda emre adı bursadan katılıyorum yarışmacılara başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?