- 11 Ocak 2011
- 511
- 0
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.161
Aldım korseyi:)inş cabucak gelir çok merak ediyorum:)xxl aldım ben.zaten xl ile arasında 4 cm fark var.
Günaydın arkadaşım. ben doktorum çalışma diyene kadar çalışmayı düşünüyorum. işyerim de sağolsun iyi müdürüm sayesinde rahat. sadece masabaşı iş yapıcam inşallah. hatta gerekirse evden de çalışcam. yani ben gittiği yere kadar çalışcam.
Ayy hadi hayırlı olsunİyi günlerde kullan inşallah taşıman kolaylaşır bebişleri. xxl aldığın daha iyi olmuş, mağazada sadece xl vardı, xxl olsa ben ondan alırdım zaten. bir de bi püf nokta daha var bu şeyle ilgili, doğumdan sonra kalın kısmı öne getirip doğum sonrası korsesi olarak da kullanabiliyosun. yani biraz çok amaçlı bi ürün oldu.
bende katlananlara o kadar para vermicem.gerek yok canımcım..ayaklı almanın avantajlı olacağını düşünüyorum.yeğenim doğduğunda onu yıkarken resmen belim kopmuştu..birde bizde 2 bebek var.ayakta kolay olur bence....
Ewet ewet açıklama kısmında yazıyodu doğum sonrasıda kullanılır diye:)yalnız catlakları nasıl önlüyo onu anlamadım
Canım onu ben yabancı sitelerden okudum. belki de göbişi böyle toparlak tuttuğu için, yayılmasına izin vermediği için önlemesine yardımcı oluyodur. hani şey demiyo tabi "bunu kullananın hiç çatlağı olmaz" demiyo da, işte çatlakları önlemede yardımcı olduğu da kanıtlanmıştır gibi bişey diyodu. hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.
Ewet canım bende ucuzlardan alcam hatta bugğn sipariş vercem:)
Çok pahalı gerçekten katlananlar.katlanmayıversin nolacak sanki:)üç bebeği sırayla yıkarsın çok komik ya:))
:))
bu sette güzelmiş fiyat uygun cidden, sizin bu pembe hamilelik takvimi nerden yapılıyodu ya? bi tarife göre yaptım ama o diğer çizelge oldu ..
Canım kullanıco kontrol panelinden profil düzenleye gir..çıkıyo zaten orda,bebeğimin doğacağı tarih diye.
herkese kocaman günaydııııınnn :) çalışan arkadaşlar kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüolar acaba paylaşırsanız sewinirim :)
Kızlar bebeklerin küvetini nasıl alcaksınız?katlananlardanmı?normalmi?çoğu kişi pahalı bişey almamış.zaten en fazla 1,5 sene falan kullanılıyomuş
ben yapamadım bu takvimi başka bi çizelge oldu benmki, nerden yaptınız siz?
sağol canım ben öncesinde anlamamışım bu alan olması gerektiğini :s
kızlar kasık ağrılarınız bel ağrılarınız ne durumda, ben panik olmamak için ağrıları tanımaya çalışıyorum ama yinede tedirdin olmamak elde değil( biraz kasığımda biraz belimde ağrılar var bunlar normaldir değil mi??
sağol canım ben öncesinde anlamamışım bu alan olması gerektiğini :s
kızlar kasık ağrılarınız bel ağrılarınız ne durumda, ben panik olmamak için ağrıları tanımaya çalışıyorum ama yinede tedirdin olmamak elde değil( biraz kasığımda biraz belimde ağrılar var bunlar normaldir değil mi??
Oy oy hayırlı olsun bebislerin icinde mis gibi koksunlar hiç ağlamasınlar banyo yaparken ins:)
güle güle kullansınlar inşallah.çok şirin.Eki Görüntüle 865818
Küvetimizide aldık teyzeleri:))küvet,kova,maşrapa,file 40 liraya aldım
Ayakları katlanıyodur demi canım..fiyatı ne biliyomusun?
güle güle kullansınlar inşallah.çok şirin.
baby shop tan baktım küvet ve metal ayağı 63 tlydi.onu alıcam bende.
Sağol canım.senin dediğinde uygunmuş aslında fiyatı.almış oldum artık:)güle güle kullansınlar inşallah.çok şirin.
baby shop tan baktım küvet ve metal ayağı 63 tlydi.onu alıcam bende.
Oy oy hayırlı olsun bebislerin icinde mis gibi koksunlar hiç ağlamasınlar banyo yaparken ins:)