2014 ikiz anneleri

Aynen:)ben biraz sinirliyimdir:)babamız çok sakindir,elimden alır bakar ben kızınca:)4 üzleri görünce ikizlere bakmak oyun gibi geldi:)

inan nasıl bakacağımı hiiiççç düşünmüyorum.tek düşündüğüm zamanında sağlıkla doğurabilmek..
gerisi olur nasılsa:)
senin nezle nasıl oldu canım?

Selam canımm ve diğer ikiz annesi canlar!! Dün internetim gitti, muhabbete devam edemedim. Herşeyde bi hayır vardır canım. Kanaman olmasaydı belki daha kötü sonuçları olcaktı Allah korusun.

Bu arada kızlar, bu hamilelik bandı/kemeri konusunu baya araştırdım. Türkiye'de çok bilinen ve satılan bi ürün değil. Ama Amerika'da fizyolojistler (galiba böyle olur türkçesi) tavsiye ediyorlar ve basit olanlarından ücretsiz hamilelere tedarik de ediyorlar. Çok fazla çeşidi var bunun. 12 dolardan 60 dolar üstüne kadar çıkabiliyor ücretleri. medelanın var mesela yurtdışında satılan. bi de makale okudum, bu hamileler üzerinde yapılan bi araştırma filan var. Bu hamile bantlarının sırt ve bel ağrısını ne kadar azalttığı, çiş torbasına baskıyı azaltıp hamileliği kolaylaştırdığı ve hatta karın çatlakları üzerinde bile etkisi olduğu yönünde. Ama ne kadar detaylı bi kemer olursa, etkisi o denli fazla oluyo tabi. böyle çanta gibi filan takılanları var. ama benim bulabildiğim en basit modeli zaten.

İşte böyle anne adayları. yanlız laf aramızda, dün o kemer sayesinde alışveriş merkezi gezebildim :)

Aklınızda olsun, LCW hamile ürünlerinde indirim var. Bu sonbahar sezonu için hazırladıkları gömlekler filan gayet uygun fiyatlara satılıyo. Bakmak isteyenler baksın

inan nasıl bakacağımı hiiiççç düşünmüyorum.tek düşündüğüm zamanında sağlıkla doğurabilmek..
gerisi olur nasılsa:)
senin nezle nasıl oldu canım?

Düne göre iyiyim canım,gecede biraz uyuyabildim.2-3 güne geçer inş.herkes hasta ya salgınmıdır nedir

Oglum haftası ile uyumlu 1500 gr. Ama kızım kanama nedeniyle gelisme geriligi gelisti ve neredeyse kilo almıyor. 950 gr o da. 10 gunde sadece 60 gr almis

Canım üzme kendini. 950 bile doğsa, ne bebekler var 680 gr doğup yaşayan, sen üzülme duanı et ve rahat ol. hem hastanedesin, bak ne var ne yok biliniyo, takip ediliyo. Benim doktorum bana 1 kg olsunlar, sonra kendilerini kurtarırlar demişti. senin güzel kızın da kazasız, sağlıkla atlatacak bu süreci inşallah. Allah büyük, sen dua et, biz de senin için edelim.

Güzel araştırmışsın:)doktoruma sorayım bakalım bende alırım al derse...göbeğim aşağıda duruyo bide benim.belki onada faydası olur.internet mağazasına bi bakıyım lcw nin:)

teşekkür ederiz canımcım:)
walla çalışanlar kullansın o zaman.bazen göbeğimi alttan elimde destekleyince bile kendimi daha rahat hissediyorum.
akşam bende lcw ye baktm.yeşil bir bluz ve tayt aldım..kocaman aldım ki doğuma kadar kullanayım.

Ben de ayrılabilmeyi o kadar isterdim ki... Çok korkuyorum...

Canım kemerin markAsı ve fiyatı ne senin kullandığının.bide nerden aldın???

Kızlaar çookk utanarak size bişey sorcam ayıplamayın beniilişki olmadan bazı şeylerin yaşanması zararlımı:26: daha öncede konuşuldu ama ben okuyamamıştım o sayfaları.

Aynı saçmalığı ben de yaptım sonra da ertesi gün yani deli gibi pişman oldum canım. Psikopat gibi tuvalete gidip gidip kanama bişey var mı diye kontrol ettim. Ve de tövbe ettim, bi daha aman 3 ay daha sabrederim, sonra keyfime bakarım. sen de rahat dur, bak eşlerimiz kardeş olmayı kabullenebildiler çok şükür. bi de bize bak ya var ya :26::26:

Nasıl kızdım kendime salak bentövbe valla bidaha...vallahi erkekler bizden iyi..adı çıkmış onların

Canım sadece cuma günleri mi söylüyoduk kaç tane okuduğumuzu? Ben dün de 14 er tane okudum ama istersen cuma günü topluca söyleyeyim...

Nasıl kızdım kendime salak bentövbe valla bidaha...vallahi erkekler bizden iyi..adı çıkmış onların

kesinlikle onların adı çıkmış...kız bizim ki de psikoljik..beğenilmeme,istenmeme korkusu.ama aştım ben artık.tüm öpücükler oğluşlara,napalım bi süre böyle

I¥i aksamlar...deta¥li ultrasona giren arkadaslar ne kadara girdiniz.fi¥at araliklari nasildi.ben istanbulda¥im fi¥atlar ucmus.girenler ¥ardim edebilir mi?

Canım istanbulda bile çok fazla perinatolog yok. benim doktorum bana iki isim verdi, birisi florence hastanesinde çalışan alin başgül, diğeri de özel muayenehanesi olan recep has. ben recep has'ın ismini daha önce de duyduğum için ona gittim. fiyat 500 tl. 45-50 dk baktı. herşeyine baktı bebişlerimin. bin şükür bi sıkıntı göremedi. ama randevuları çok dolu, şimdiden arasan bile en iyi ihtimalle 3 hafta sonraya verirler. o yüzden kararını hemen verip ara istersen.

herkese kocaman günaydııııınnn :) çalışan arkadaşlar kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüolar acaba paylaşırsanız sewinirim :)

Günaydın arkadaşım. ben doktorum çalışma diyene kadar çalışmayı düşünüyorum. işyerim de sağolsun iyi müdürüm sayesinde rahat. sadece masabaşı iş yapıcam inşallah. hatta gerekirse evden de çalışcam. yani ben gittiği yere kadar çalışcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…