-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.201
Yaz sen canım yaz:)ne söylüyo doktorun.ne zaman tahmini geliş zamanları bebeişlerinin?herkese hayırlı akşamlar.canlar ben hala hast.deym.tabiki çok zor burada olmak,ayrıca ben size pekde yazmak istemiyorum,hamile oldugunuz için sizi olumsuz etkıleyip moralinizi bozmak istemiyorum.inş.güzel şeyler yaşar ve yazarım.sizlerin dualarıyla Rabbim burada sabır veriyor...canlar kendinize ve ikitaneciklerinize dikkat edin.Allah nazardan saklasın.kazasız kucaklarımıza alalım inş.
kızlar bugün çok korkutucu geçti benim için :(((((
dün akşam ve bu sabah kanamam oldu ama böle lekelenme gibi değil daha fazla...çok korktum..bende işe gitmedim doktora gittim acile...çok iyi bir doktora denk geldim şansıma cok ilgilendi..ultrasyonla baktı karnımdan 2 kesede gözüktü ama ikizlerden birinin gelişimi çok iyi gitmiyor gibi gözüküyor dedi..kullanabileceğin tüm ilaçları zaten kullanıyorsun bundan sonrası için duadan başka yapabileceğin bişey yok dedi..diğer bebeğimin gelişimi gayet iyi hatta bebişide gördük yavaş yavaş oluşmaya başlamış dedi..kalp atışları varla yok arası ama daha erken dedi kalp atışlarını duymak için..inşallah diğer meleğimde sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam eder beni bırakmaz..10 gün sonra kontrolüm var inşallah o zamana kadar ikizlerim iyice kendilerine gelmiş olurlarda annelerini boşuna korkutmuş olurlar kızlar..
Ben şu an Cezayir'deyim ve buradaki özel bir poliklinikte tüp bebek uygulaması yaptırdım.Bugün transferin 17. günü ve büyük bir sabırsızlıkla ayın 24'ünü bekliyorum.
Canım cok gecmis olsun sürekli dinlen ve bol su iç ilaçlarını aksatma ins geçer gider bebeklerin de seninle kalır..benimde içte kanama bölgesi vardı allahtan dışa çıkmadan kayboldu..dinlenmek cok önemli oturmayı bile tercih etme uzan demişti bana doktorum %30 fark varmış arasında..kızlar bugün çok korkutucu geçti benim için :(((((
dün akşam ve bu sabah kanamam oldu ama böle lekelenme gibi değil daha fazla...çok korktum..bende işe gitmedim doktora gittim acile...çok iyi bir doktora denk geldim şansıma cok ilgilendi..ultrasyonla baktı karnımdan 2 kesede gözüktü ama ikizlerden birinin gelişimi çok iyi gitmiyor gibi gözüküyor dedi..kullanabileceğin tüm ilaçları zaten kullanıyorsun bundan sonrası için duadan başka yapabileceğin bişey yok dedi..diğer bebeğimin gelişimi gayet iyi hatta bebişide gördük yavaş yavaş oluşmaya başlamış dedi..kalp atışları varla yok arası ama daha erken dedi kalp atışlarını duymak için..inşallah diğer meleğimde sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam eder beni bırakmaz..10 gün sonra kontrolüm var inşallah o zamana kadar ikizlerim iyice kendilerine gelmiş olurlarda annelerini boşuna korkutmuş olurlar kızlar..
Hamilemisin yani canım?anlamadım?transferin 17. Günü belli olması lazım..ayın 24 ünü neden bekliyosun
Yok Canim ben her gece güncelliyorum, sen o gün okuduğunu yazarsan toplayarak yazarim ben. Allah kabul etsin..Canım sadece cuma günleri mi söylüyoduk kaç tane okuduğumuzu? Ben dün de 14 er tane okudum ama istersen cuma günü topluca söyleyeyim...
Canim çok geçmiş olsun, inşallah ikiside sana sıkı sıkı tutunur. Bu arada coraspin falan kullaniyosan doktora söyleseydin böyle durumlarda kesiyorlar.kızlar bugün çok korkutucu geçti benim için :(((((
Burada doktorlara ulaşmak çok zor ancak ayın 24'ün de görüşeceğiz.2 yumurta transfer edildi ve transferin 15.'inci günü HCG değerim 5000 çıktı.
gözdecimm 25.haftamdan sonra rapor almayı düşünüyorum tabi inşallah bir aksilik olmazsa :13:
Burada doktorlara ulaşmak çok zor ancak ayın 24'ün de görüşeceğiz.2 yumurta transfer edildi ve transferin 15.'inci günü HCG değerim 5000 çıktı.
Arkadaşlar mesaj atana kadar bitti ama kanal d de doğum sonrası karın germe ameliyatından bahsettiler. 3 üz doğurmuş bir bayan üzerinden konuşuyolardı. Olmadı youtubedan bulabilirsiniz. Bayan hala orda. Beyaz gömlekli. Çok tatlı üçüzleri var.
Karın germe feci bişey canım ya.bırak sarkık kalsın spor yap korse tak.
kızlar bugün çok korkutucu geçti benim için :(((((
Canımmm nasıl oldun
teşekkür ederim cnm .burun tıkanıklığım var,oda baş ağrısı yapıyor.sen nasıl oldun toparlandın mı?onun dışında moralim bozuk yazamadım kusura bakmayın.dün detaylı usg vardı.iç organları falan iyiymiş.kilolarını az buldu kızla erkek arasında çok fark var deddi.oğlum bayağı aşağı inmiş tehlikeli dedi dr.haftaya görelim bir daha dedi.kızımı zayıf buldu ama organ gelişimlerini falan iyi buldu..pazartesi öğlen tekrar detaylı bakacak.vajinal de bakalım dedi.o zaman ne yapacağımızı konuşuruz dedi.içim huzursuz oldu böyle söyleyince...bakalım allah büyük belki de yanılmıştır dr.pazartesi muayehanesine gittiğim dr a gideceğim bakalım.ne söyleyek.bundan sonra da tek dr a gideceğim.
teşekkür ederim cnm .burun tıkanıklığım var,oda baş ağrısı yapıyor.sen nasıl oldun toparlandın mı?onun dışında moralim bozuk yazamadım kusura bakmayın.dün detaylı usg vardı.iç organları falan iyiymiş.kilolarını az buldu kızla erkek arasında çok fark var deddi.oğlum bayağı aşağı inmiş tehlikeli dedi dr.haftaya görelim bir daha dedi.kızımı zayıf buldu ama organ gelişimlerini falan iyi buldu..pazartesi öğlen tekrar detaylı bakacak.vajinal de bakalım dedi.o zaman ne yapacağımızı konuşuruz dedi.içim huzursuz oldu böyle söyleyince...bakalım allah büyük belki de yanılmıştır dr.pazartesi muayehanesine gittiğim dr a gideceğim bakalım.ne söyleyek.bundan sonra da tek dr a gideceğim.