2014 ikiz anneleri

Kasıklarınız sertmi sizinde kızlar?

Canım bak, ben bu kasılma nedir nasıl olur diye geçen gün kafayı yiyodum çünkü sert geliyodu böyle karnım elime. Ara ara sertleşip yumuşuyodu falan. kasıklarımda da ağrı vardı. bildiğin kafayı yiyodum. sonra doktora sordum yani ben bu erken doğumu nasıl anlarım diye. adam dedi ki karnının iki yanına dokun. aşağı yukarı değil, tam orta yerinde ama yanlara. eğer oralar sertse ve bu sertlik yarım saat geçmiyorsa sorun var demektir dedi. gösterdi de neresi olduğunu. bi de dedi ki kasık ağrıları olcakmış, normalmiş. bi de bebekler hareket ediyosa, sert de olsa karın sorun değilmiş. bunları söyledi. o günden beri öyle rahatım ki... psikoloji de çok önemli. ben kendimi rahat hissettikten sonra o sertlikler de azaldı. moralimizi yüksek tutalım kızlar herşey güzel olacak inşallah

baby shop a baktım göremedim linki verir msin canım
canım netten değil ben sümerler mahallesinde varya büyük bir şubesi ordan baktım ve alıcam.
yolumuzun üstü oluyor ve aradığın herşey var.uğramanı tavsiye ederim.
Kasıklarınız sertmi sizinde kızlar?

benim genelde sol taraf sertleşiyo çünkü soldaki oğlan çok seviyor oralarda gezmeyi:)
benim hep mideme yakın yerler sert.taş gibi:18::18:

Gerçekten psikolojik:)2 gündür gribim.sürekli kendimi dinliyorum:)bebekler iyimi acaba diye.kafayı yiyecez doğurana kadar.15. haftadan beri acaba kasılmamı diyorum herşeye:))diye diye 27 ye geldim:)

Seninkiler yukarda anacım:))ben hiç o kadar yüksekte hissrtmedim:)maşşallah yukarda olması daha iyi.

yok mu benden başka bebişi çok yukarda duran?:18::18:
iyi mi bilmem ama zor canım ya..resmen iki göğsümün altında iki kafa.nefes alamıyorum o zaman...ki yine de hamdolsun,bebişler iyiyse annişler iyi

anladim canim sagolasin

Kizlarr nasilsinizz dun cokk kotuydumm.bas agrimm hic durmadi bugunde onun sersemlini yasiyorum..hala sabahlari safran cikartiyorum.normalmi bu.ne zaman biter

hepinize teşekkür ederim bende sizlerle aynı fikirdeyim perinatolog çalışın dedi ama henüz kendi doktoruma gitmedim zaten raporumu o veriyor24 ocak tan sonra zaten 2 hafta sömestr tatili var sonrada zaten 30.hafta Allahım inşallah o günleri gösterir izinim başlıyor.doktorum veriri inşallah benimde gözüm kesmiyor heyet raporu veriyor zaten 1 aylık perşembe gideceğim inşallah

kızlar merhaba ben 20.haftadayım şuan elevit ve demir hapı alıyorum ama onun dişinda omega 3 içren bi hap içen var mı? ben sanki ilk hamileliğimin son zamanlarında öyle bi hap kullanmıştım..

Çalışan bayanlar bi konuda beni aydınlatın.benim eşimin özel bi şirketi var ve bende orda sigortalı çalışan biri gibi görünüyorum:)bugün aklıma geldi doğum iznine ayrılmak:)ikiz gebelikte doğumdan 10 hafta önce başlıyo galiba izin??az para değil alacağım:)ilaç gibi gelir bana,doğum ücretim 5000 tl ikenne yapmam gerekşyo kızlar aydınlatın beni

Canım 4 sene önce gecti başımdan hatırladıgım kadarıyla yazaım :) Ssk anlaşmalı bi hastaneden rapor alıcaksın doğum iznine ayrılmak için onuda muhasebenize teslim ediceksin daha sonra dogumdan sonra doğum raporunuzla beraber ssk başvurcaksın dogum parası için tek gebelikte 32 haftadaydım izne ayrıldım dogumdan sonra 2 ay sonra iznim bitti.Sonra sana ssk gün verio şu zaman dogum paranızı postaneden cekebilirsiniz die

Çok teşekkür ederim canım benim

kızlar bugün çok korkutucu geçti benim için :(((((

dün akşam ve bu sabah kanamam oldu ama böle lekelenme gibi değil daha fazla...çok korktum..bende işe gitmedim doktora gittim acile...çok iyi bir doktora denk geldim şansıma cok ilgilendi..ultrasyonla baktı karnımdan 2 kesede gözüktü ama ikizlerden birinin gelişimi çok iyi gitmiyor gibi gözüküyor dedi..kullanabileceğin tüm ilaçları zaten kullanıyorsun bundan sonrası için duadan başka yapabileceğin bişey yok dedi..diğer bebeğimin gelişimi gayet iyi hatta bebişide gördük yavaş yavaş oluşmaya başlamış dedi..kalp atışları varla yok arası ama daha erken dedi kalp atışlarını duymak için..inşallah diğer meleğimde sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam eder beni bırakmaz..10 gün sonra kontrolüm var inşallah o zamana kadar ikizlerim iyice kendilerine gelmiş olurlarda annelerini boşuna korkutmuş olurlar kızlar..

herkese hayırlı akşamlar.canlar ben hala hast.deym.tabiki çok zor burada olmak,ayrıca ben size pekde yazmak istemiyorum,hamile oldugunuz için sizi olumsuz etkıleyip moralinizi bozmak istemiyorum.inş.güzel şeyler yaşar ve yazarım.sizlerin dualarıyla Rabbim burada sabır veriyor...canlar kendinize ve ikitaneciklerinize dikkat edin.Allah nazardan saklasın.kazasız kucaklarımıza alalım inş.

geçmiş olsun canım..rabbim sağlk vesin hepimizin yavrularına inşallah.

iyi akşamlar canımcım...hastanede olmak çok zor ama emin ellerdesin en azından tatlım.bak minişlerde hala yerinden memnun.
arada yaz sen aklımızdasınız
sağlıkla gelecek inşallah senin kuzularında.allah yardımcın olsun.öpüyorum üçünüzüde

rabbim bol bol sabır versin canımm senden ve orkideden çok güzel haberler alıcaz inşaallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…