2014 ikiz anneleri

Güzel araştırmışsın:)doktoruma sorayım bakalım bende alırım al derse...göbeğim aşağıda duruyo bide benim.belki onada faydası olur.internet mağazasına bi bakıyım lcw nin:)

Sedef'cim, orada indirimli olur mu bilemiyorum ya. Ben mağazada gördüm, hemen bi kot gömlek vardı, indirimsizken beğenmiştim, atladım üstüne :KK34:

teşekkür ederiz canımcım:)
walla çalışanlar kullansın o zaman.bazen göbeğimi alttan elimde destekleyince bile kendimi daha rahat hissediyorum.
akşam bende lcw ye baktm.yeşil bir bluz ve tayt aldım..kocaman aldım ki doğuma kadar kullanayım.

Rica ederim canım ne demek :KK42: aynen benim de göbeğim düşecek gibi geliyodu, bu çocuklar buradan kayıp düşer diyodum, şimdi rahatladım. ben de gömlek aldım xl doğuma kadar kullanayım diye :KK1:

Canım kemerin markAsı ve fiyatı ne senin kullandığının.bide nerden aldın???

canım benim aldığımın markası chezmam (chezelle lingerie diye bi markanın hamile ürünleriymiş). ben hello baby den aldım, bi tek bu marka vardı zaten orda. 38 tl fiyatı. gittigidiyorda en ucuz 58 tl ye görmüştüm, 38 e görünce atladım üstüne. ben xl bedenini aldım ki doğuma kadar kullanayım. sen de alırsan büyük beden al, bu bana ancak oluyor.

canım benim aldığımın markası chezmam (chezelle lingerie diye bi markanın hamile ürünleriymiş). ben hello baby den aldım, bi tek bu marka vardı zaten orda. 38 tl fiyatı. gittigidiyorda en ucuz 58 tl ye görmüştüm, 38 e görünce atladım üstüne. ben xl bedenini aldım ki doğuma kadar kullanayım. sen de alırsan büyük beden al, bu bana ancak oluyor.

Tmm canım.peki kemer kıyafetlerin altından pot durmuyomu?

Tmm canım.peki kemer kıyafetlerin altından pot durmuyomu?

Yok yok. öyle düşündüğün gibi kemer gibi değil. böyle elastik bişey. ha böyle dar giysem, dar elbise falan herhalde pot durur ama ben zaten göbişten ötürü biraz bol giyiyorum. elastik de olunca, pek bişi belli değil. zaten arkada bel boşluğuna denk geliyo arka kısmı, ön kısmı da göbişin altında, pot duracak bi durumu olmuyo. göbiş çok daha pot duruyo yani :KK49:

Kızlar bebeklerin küvetini nasıl alcaksınız?katlananlardanmı?normalmi?çoğu kişi pahalı bişey almamış.zaten en fazla 1,5 sene falan kullanılıyomuş

Kızlar bebeklerin küvetini nasıl alcaksınız?katlananlardanmı?normalmi?çoğu kişi pahalı bişey almamış.zaten en fazla 1,5 sene falan kullanılıyomuş

Canım o katlanan dediğin var ya 100 küsür lira internette. ne alcam 100 liraya! benim karşı komşum verdi böyle normal bi bebek küveti. ki o da dedi "değilse atacaktım" diye. hele de atacağın bişey için 100 küsür lira vermenin ne alemi var di mi ama...

Canım şimdi baktım kemere.chezmam ın kendi mağazası...bi ince kemer var bide kalın seninki hamgisinden.kalın olan 38 lira,ince olan 30 lira.

katlananlara ben de baktım beğendim ama biraz pahalı, daha kullanışlı olur diye plastik küvetlerden aldım giderli ve ayaklı, eğilip yıkamak zor olur ayakta yıkarım bebekleri sırayla diye düşündüm, gideri de var, altından kirli suyu akıtır diğer bebeğe geçerim diye düşündüm kullanışlı bişey bence ..

Canım o katlanan dediğin var ya 100 küsür lira internette. ne alcam 100 liraya! benim karşı komşum verdi böyle normal bi bebek küveti. ki o da dedi "değilse atacaktım" diye. hele de atacağın bişey için 100 küsür lira vermenin ne alemi var di mi ama...
Ewet canım bende ucuzlardan alcam hatta bugğn sipariş vercem:)
katlananlara ben de baktım beğendim ama biraz pahalı, daha kullanışlı olur diye plastik küvetlerden aldım giderli ve ayaklı, eğilip yıkamak zor olur ayakta yıkarım bebekleri sırayla diye düşündüm, gideri de var, altından kirli suyu akıtır diğer bebeğe geçerim diye düşündüm kullanışlı bişey bence ..

Çok pahalı gerçekten katlananlar.katlanmayıversin nolacak sanki:)üç bebeği sırayla yıkarsın çok komik ya:))

$image.jpg

Kızlar bebefix te bunu buldum uygun gibi geldi fiyatı.

X