- 11 Ocak 2011
- 511
- 0
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.141
Güzel araştırmışsın:)doktoruma sorayım bakalım bende alırım al derse...göbeğim aşağıda duruyo bide benim.belki onada faydası olur.internet mağazasına bi bakıyım lcw nin:)
teşekkür ederiz canımcım:)
walla çalışanlar kullansın o zaman.bazen göbeğimi alttan elimde destekleyince bile kendimi daha rahat hissediyorum.
akşam bende lcw ye baktm.yeşil bir bluz ve tayt aldım..kocaman aldım ki doğuma kadar kullanayım.
Sedef'cim, orada indirimli olur mu bilemiyorum ya. Ben mağazada gördüm, hemen bi kot gömlek vardı, indirimsizken beğenmiştim, atladım üstüne
Canım kemerin markAsı ve fiyatı ne senin kullandığının.bide nerden aldın???
Nasıl kızdım kendime salak bentövbe valla bidaha...vallahi erkekler bizden iyi..adı çıkmış onların
canım benim aldığımın markası chezmam (chezelle lingerie diye bi markanın hamile ürünleriymiş). ben hello baby den aldım, bi tek bu marka vardı zaten orda. 38 tl fiyatı. gittigidiyorda en ucuz 58 tl ye görmüştüm, 38 e görünce atladım üstüne. ben xl bedenini aldım ki doğuma kadar kullanayım. sen de alırsan büyük beden al, bu bana ancak oluyor.
Tmm canım.peki kemer kıyafetlerin altından pot durmuyomu?
TRT 1 de iliski uzmanı var adamın yorumları cok hoşuma gitti cok bilgili buldum açıkcası..
Kızlar bebeklerin küvetini nasıl alcaksınız?katlananlardanmı?normalmi?çoğu kişi pahalı bişey almamış.zaten en fazla 1,5 sene falan kullanılıyomuş
beyazxx iyki ful site yap dedinn kizz;-);-);-)
cokk mutlu oldum benimde takvimim :nazar:varrr yubbii
ben yapamadım bu takvimi başka bi çizelge oldu benmki, nerden yaptınız siz?
canım benim aldığımın markası chezmam (chezelle lingerie diye bi markanın hamile ürünleriymiş). ben hello baby den aldım, bi tek bu marka vardı zaten orda. 38 tl fiyatı. gittigidiyorda en ucuz 58 tl ye görmüştüm, 38 e görünce atladım üstüne. ben xl bedenini aldım ki doğuma kadar kullanayım. sen de alırsan büyük beden al, bu bana ancak oluyor.
Kızlar bebeklerin küvetini nasıl alcaksınız?katlananlardanmı?normalmi?çoğu kişi pahalı bişey almamış.zaten en fazla 1,5 sene falan kullanılıyomuş
Ewet canım bende ucuzlardan alcam hatta bugğn sipariş vercem:)Canım o katlanan dediğin var ya 100 küsür lira internette. ne alcam 100 liraya! benim karşı komşum verdi böyle normal bi bebek küveti. ki o da dedi "değilse atacaktım" diye. hele de atacağın bişey için 100 küsür lira vermenin ne alemi var di mi ama...
katlananlara ben de baktım beğendim ama biraz pahalı, daha kullanışlı olur diye plastik küvetlerden aldım giderli ve ayaklı, eğilip yıkamak zor olur ayakta yıkarım bebekleri sırayla diye düşündüm, gideri de var, altından kirli suyu akıtır diğer bebeğe geçerim diye düşündüm kullanışlı bişey bence ..
Canım şimdi baktım kemere.chezmam ın kendi mağazası...bi ince kemer var bide kalın seninki hamgisinden.kalın olan 38 lira,ince olan 30 lira.
Eki Görüntüle 865662
Kızlar bebefix te bunu buldum uygun gibi geldi fiyatı.