2014 ikiz anneleri

Aynen:)ben biraz sinirliyimdir:)babamız çok sakindir,elimden alır bakar ben kızınca:)4 üzleri görünce ikizlere bakmak oyun gibi geldi:)

inan nasıl bakacağımı hiiiççç düşünmüyorum.tek düşündüğüm zamanında sağlıkla doğurabilmek..
gerisi olur nasılsa:)
senin nezle nasıl oldu canım?

araştırmacı hamiş:KK1::KK1::KK1:
bende öğretmenim canım..devlette. :KK34: 7. iş günü kanamayla iş hayatm bitti şimdilik.eylülde tekrar başlıycam malesefff:KK43:
arkadaşlarımın tek bebekle yaşadıklar sorunları düşününce korkuyorum ama neyseki anneanneleriyle olacaklar.birde ev temizliği için birini tutarsam sanırım maaş bebişlere gidicek:KK1:
sağlıkla görelimde o günleri:emir_bebek::emir_bebek:

Selam canımm ve diğer ikiz annesi canlar!! Dün internetim gitti, muhabbete devam edemedim. Herşeyde bi hayır vardır canım. Kanaman olmasaydı belki daha kötü sonuçları olcaktı Allah korusun.

Bu arada kızlar, bu hamilelik bandı/kemeri konusunu baya araştırdım. Türkiye'de çok bilinen ve satılan bi ürün değil. Ama Amerika'da fizyolojistler (galiba böyle olur türkçesi) tavsiye ediyorlar ve basit olanlarından ücretsiz hamilelere tedarik de ediyorlar. Çok fazla çeşidi var bunun. 12 dolardan 60 dolar üstüne kadar çıkabiliyor ücretleri. medelanın var mesela yurtdışında satılan. bi de makale okudum, bu hamileler üzerinde yapılan bi araştırma filan var. Bu hamile bantlarının sırt ve bel ağrısını ne kadar azalttığı, çiş torbasına baskıyı azaltıp hamileliği kolaylaştırdığı ve hatta karın çatlakları üzerinde bile etkisi olduğu yönünde. Ama ne kadar detaylı bi kemer olursa, etkisi o denli fazla oluyo tabi. böyle çanta gibi filan takılanları var. ama benim bulabildiğim en basit modeli zaten.

İşte böyle anne adayları. yanlız laf aramızda, dün o kemer sayesinde alışveriş merkezi gezebildim :) :KK52:

Aklınızda olsun, LCW hamile ürünlerinde indirim var. Bu sonbahar sezonu için hazırladıkları gömlekler filan gayet uygun fiyatlara satılıyo. Bakmak isteyenler baksın :KK1:

Oglum haftası ile uyumlu 1500 gr. Ama kızım kanama nedeniyle gelisme geriligi gelisti ve neredeyse kilo almıyor. 950 gr o da. 10 gunde sadece 60 gr almis

Canım üzme kendini. 950 bile doğsa, ne bebekler var 680 gr doğup yaşayan, sen üzülme duanı et ve rahat ol. hem hastanedesin, bak ne var ne yok biliniyo, takip ediliyo. Benim doktorum bana 1 kg olsunlar, sonra kendilerini kurtarırlar demişti. senin güzel kızın da kazasız, sağlıkla atlatacak bu süreci inşallah. Allah büyük, sen dua et, biz de senin için edelim.

Selam canımm ve diğer ikiz annesi canlar!! Dün internetim gitti, muhabbete devam edemedim. Herşeyde bi hayır vardır canım. Kanaman olmasaydı belki daha kötü sonuçları olcaktı Allah korusun.

Bu arada kızlar, bu hamilelik bandı/kemeri konusunu baya araştırdım. Türkiye'de çok bilinen ve satılan bi ürün değil. Ama Amerika'da fizyolojistler (galiba böyle olur türkçesi) tavsiye ediyorlar ve basit olanlarından ücretsiz hamilelere tedarik de ediyorlar. Çok fazla çeşidi var bunun. 12 dolardan 60 dolar üstüne kadar çıkabiliyor ücretleri. medelanın var mesela yurtdışında satılan. bi de makale okudum, bu hamileler üzerinde yapılan bi araştırma filan var. Bu hamile bantlarının sırt ve bel ağrısını ne kadar azalttığı, çiş torbasına baskıyı azaltıp hamileliği kolaylaştırdığı ve hatta karın çatlakları üzerinde bile etkisi olduğu yönünde. Ama ne kadar detaylı bi kemer olursa, etkisi o denli fazla oluyo tabi. böyle çanta gibi filan takılanları var. ama benim bulabildiğim en basit modeli zaten.

İşte böyle anne adayları. yanlız laf aramızda, dün o kemer sayesinde alışveriş merkezi gezebildim :) :KK52:

Aklınızda olsun, LCW hamile ürünlerinde indirim var. Bu sonbahar sezonu için hazırladıkları gömlekler filan gayet uygun fiyatlara satılıyo. Bakmak isteyenler baksın :KK1:

Güzel araştırmışsın:)doktoruma sorayım bakalım bende alırım al derse...göbeğim aşağıda duruyo bide benim.belki onada faydası olur.internet mağazasına bi bakıyım lcw nin:)

ben baby shop tan aldım bebedoff hastane çıkışı aldım,netten de aldım.tekstil tamam saylır bizim.beslenme malzemeleri,mobilya ve otokoltuğu alıcaz da 30. haftaları bekliyorum hala.:18:

oh ne güzel kolaylamışsınız. bebek arabası bakıyor musunuz ona da çok baktım ama karar veremiyorum ikiz mi tek tek birleştireyim mi?bu gidişle hepsi son anda alacağım:)))

Canım biz bu bebek arabası mevzusunu çok düşündük, çok araştırdık. en böyle afilli olanlara da baktık, en basit olanlara da. mesela mima kobi diye bi model var, internette süper görünüyo, bi gidip görüyosun, bebeğin biri neredeyse yerle yeksan gidiyo. bugaboo donkey modeli var, o da toplamda herşeyini alsan 5000 tl ye maloluyo hem de katlayınca öyle çok yer kaplıyo ki, başedemezsin. Normal ikiz arabalarında çocuklar birbirlerini yoluyolarmış. hem de birini anneye/kayınvalideye bırakıp biriyle çıkmaya kalksan çıkamazsın. Biz de şuna karar verdik: iki tane tekli baston puset alcaz (maclaren quest olabilir) ve onları gerektiğinde bi aparat var, onunla birleştircez. denedik birleşik hali de iyi. ikiz arabası gibi oluyo. bu sayede hem ayrı, hem birleşik kullanabilcez. hem katlandığında da hiç ama hiç yer kaplamıyo. ama bu birleştiren aparatın kullanılması için arabanın sadece baston olması gerekiyo. diğer arabalar birleşmiyo. böyle işte.

teşekkür ederiz canımcım:)
walla çalışanlar kullansın o zaman.bazen göbeğimi alttan elimde destekleyince bile kendimi daha rahat hissediyorum.
akşam bende lcw ye baktm.yeşil bir bluz ve tayt aldım..kocaman aldım ki doğuma kadar kullanayım.

eylül cüm sen vicdan azabı çekiyosun bence dinlenmediğin için.ama inan ben hep uzandğım halde kemiklerim ağrıyor ve akıntım fazla.
bana sorarsan borcu,izni vs düşünme ve ayrıl.allah korusun yaşıyacağn kayıp hiçbişeyle telafi edilemez ama diğer durumlar bi şekilde çözülür.
bizde şuan ekonomik olarak zorlanıyoruz ama ben hiç çalışmadım ve doğumdan sonrada izin almann bir yolunu buluruz elbette diye düşünüyorum.unutma senin duyguların çok önemli.allahın izniyle alırsın yavrularını kucağına,allahın izniyle..

anladım canım.teşekkür ederim:KK54:

Ben de ayrılabilmeyi o kadar isterdim ki... Çok korkuyorum...

Canım biz bu bebek arabası mevzusunu çok düşündük, çok araştırdık. en böyle afilli olanlara da baktık, en basit olanlara da. mesela mima kobi diye bi model var, internette süper görünüyo, bi gidip görüyosun, bebeğin biri neredeyse yerle yeksan gidiyo. bugaboo donkey modeli var, o da toplamda herşeyini alsan 5000 tl ye maloluyo hem de katlayınca öyle çok yer kaplıyo ki, başedemezsin. Normal ikiz arabalarında çocuklar birbirlerini yoluyolarmış. hem de birini anneye/kayınvalideye bırakıp biriyle çıkmaya kalksan çıkamazsın. Biz de şuna karar verdik: iki tane tekli baston puset alcaz (maclaren quest olabilir) ve onları gerektiğinde bi aparat var, onunla birleştircez. denedik birleşik hali de iyi. ikiz arabası gibi oluyo. bu sayede hem ayrı, hem birleşik kullanabilcez. hem katlandığında da hiç ama hiç yer kaplamıyo. ama bu birleştiren aparatın kullanılması için arabanın sadece baston olması gerekiyo. diğer arabalar birleşmiyo. böyle işte.

bence çok mantıklı...ben yalnız ve arabasız dışarı çıkmam kolay kolay.helede bebişlerle hiç çıkmam...ama ihtiyacı olanlar için tekli almak daha mantıklı canım.

Canım kemerin markAsı ve fiyatı ne senin kullandığının.bide nerden aldın???

Kızlaar çookk utanarak size bişey sorcam ayıplamayın beni:KK43:ilişki olmadan bazı şeylerin yaşanması zararlımı:26: daha öncede konuşuldu ama ben okuyamamıştım o sayfaları.

Aynı saçmalığı ben de yaptım sonra da ertesi gün yani deli gibi pişman oldum canım. Psikopat gibi tuvalete gidip gidip kanama bişey var mı diye kontrol ettim. Ve de tövbe ettim, bi daha aman 3 ay daha sabrederim, sonra keyfime bakarım. sen de rahat dur, bak eşlerimiz kardeş olmayı kabullenebildiler çok şükür. bi de bize bak ya var ya :26::26:

Aynı saçmalığı ben de yaptım sonra da ertesi gün yani deli gibi pişman oldum canım. Psikopat gibi tuvalete gidip gidip kanama bişey var mı diye kontrol ettim. Ve de tövbe ettim, bi daha aman 3 ay daha sabrederim, sonra keyfime bakarım. sen de rahat dur, bak eşlerimiz kardeş olmayı kabullenebildiler çok şükür. bi de bize bak ya var ya :26::26:

Nasıl kızdım kendime salak ben:KK43:tövbe valla bidaha...vallahi erkekler bizden iyi..adı çıkmış onların:KK9:

Bismillahirrahmanirrahim....

İsim ..................Ayetel kürsü......... Nas-Felak

Aksu81............. 30--------------- 30 Okudu

Sedef............... 56-- -------------56 Okudu

Seybil.............. 100---------------100 Okudu

Pınar.............. 15-----------------15 Okudu

Sdtive............ 20 ----------------20 Okudu

Aylin.............. 100---------------100 Okudu

Mrsbeyaz...... 10----------------10 Okudu

Kengo...........

Flufem......... 55----------------- 55 Okudu

Kuzey.........

Fpmk..........

Zuzu...........

Cansu......... 45------------------ 35 Okudu

Eylül...........

Asbelove.... 20------------------20 Okudu

Alexandria... 21-----------------21 Okudu

Melis..........

Ankara12....

Kızlaar isteyenler ismini yazdirsin lütfen...

Rabbim dualarimizi kabul etsin hepimize vakti zamanında inşallah hayirli saglikli güzel evlatlar nasip etsin...Amin..

Canım sadece cuma günleri mi söylüyoduk kaç tane okuduğumuzu? Ben dün de 14 er tane okudum ama istersen cuma günü topluca söyleyeyim...

Nasıl kızdım kendime salak ben:KK43:tövbe valla bidaha...vallahi erkekler bizden iyi..adı çıkmış onların:KK9:

kesinlikle onların adı çıkmış...kız bizim ki de psikoljik:KK1:..beğenilmeme,istenmeme korkusu.ama aştım ben artık.tüm öpücükler oğluşlara,napalım bi süre böyle:KK19::KK19:

I¥i aksamlar...deta¥li ultrasona giren arkadaslar ne kadara girdiniz.fi¥at araliklari nasildi.ben istanbulda¥im fi¥atlar ucmus.girenler ¥ardim edebilir mi?

Canım istanbulda bile çok fazla perinatolog yok. benim doktorum bana iki isim verdi, birisi florence hastanesinde çalışan alin başgül, diğeri de özel muayenehanesi olan recep has. ben recep has'ın ismini daha önce de duyduğum için ona gittim. fiyat 500 tl. 45-50 dk baktı. herşeyine baktı bebişlerimin. bin şükür bi sıkıntı göremedi. ama randevuları çok dolu, şimdiden arasan bile en iyi ihtimalle 3 hafta sonraya verirler. o yüzden kararını hemen verip ara istersen.

herkese kocaman günaydııııınnn :) çalışan arkadaşlar kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüolar acaba paylaşırsanız sewinirim :)

Günaydın arkadaşım. ben doktorum çalışma diyene kadar çalışmayı düşünüyorum. işyerim de sağolsun iyi müdürüm sayesinde rahat. sadece masabaşı iş yapıcam inşallah. hatta gerekirse evden de çalışcam. yani ben gittiği yere kadar çalışcam.

X