2014 ikiz anneleri

ARKADASLAR BENİM 9.HAFTA KANAMAM OLMUŞTU .Şimdibiraz çok az kahverengi geliyo biraz enfeksiyon var fitil ve antibiyotik verdi perinatolog baktı kanama alanı yok dedi rahim ağzı kapaı yatmana gerek yok dedi...sorum şu benim gibi olup çalışan varmı öğretmenim eylül 9 dan belli raporluyum.perinatolog çalışın diyor sizce risklmi?rapor isteyim mi?

Kızlar ya iki gundur ne tarafa yatarsam bebekler bi zaman sonra o tarafa toplanıyo normal dimi bu durum.. Cok seker ya bi tarafta tikisiyolar resmen:)

ben de yeni yeni hissediyorum ama iki tarafa da yatıyoruz hatta düz de yatıyorum inşallah hep böyle gider

canım ben de calışıyom ama kendimi yormuyorum derslerim de çok az inşallah bi aksilik olmazsa 25.haftamdan sonra rapor alıcam gitmeyi düşünmüyorum sen kendini nasıl hissediyorsun o önemli kanaman da olmuş leke de var diyorsun dinlenmen daha iyi bence hem de için rahat eder canımm

Canım benim kendi doktorum henüz o haftalara gelmedim ama 16 ve 22. Haftalar arası ne kadar dinlenerek geçirilirse ondan sonrasinin kolay geçiceğini söylüyor. Bana bile birkaç hafta sonra rapor vereceğini söyledi. Normalde de rahat bir doktordur transferden sonra hiç yatmana gerek yok diyenlerden. Tabi en iyi sen bilirsin kendini? İnşallah saglikla kavuşursun kuzucuklarına
ben de yeni yeni hissediyorum ama iki tarafa da yatıyoruz hatta düz de yatıyorum inşallah hep böyle gider
Maşallaah canım sen de mi hissetmeye başladin nasıl bir his? Direk hareket ediyor gibi mi? Bide kelebek uçuşması diyorlar. İnşallah bende erken hissedenlerden olurum

100 ayetel kürsü 100 nas felak okundu canım allah kabul eder inşallah

kızlar nisan annleri tapiğinden ben de buna benzer bir liste var mutfakta buzdolabında asılı listeye uymaya çalışıyorum
GEBELIKTE BESLENME LISTESI

sabah
1 bardak sut
1 haslanmis yumurta
1 kibrit kutusu beyaz peynir (yumurta yenmiyorsa 2 kibrit kutusu)
5 tane zeytin (odem varsa tuzsuz)
2 dilim cavdar veya tam bugday ekmegi
mevsim sebzeleri sogus
1 tane meyve veya taze sıkılmış meyve suyu (ailede seker gecmisi varsa yasak)
1 tatli kasigi pekmez

ara
1 tane meyve ve sut-yogurt-ayran 3 tane ceviz-5 tane badem-1 avuc findik (kabuklu kavrulmamis)

ogle
1 kase corba (tarhana-domates-mercimek)
acuv ici kadar et-kofte-tavuk-balik firin haslama yada izgara
yada 8 kasik kiymali-etli sebze yemegi
1 kase yogurt
az yagli salata
2 dilim cavdar-tam bugday ekmegi yada 3 kasik bulgur pilavi-az yagli makarna

ara
1 bardak ayran-meyve
yada 1 fincan ihlamur 1 dilim sade kek

aksam
1 kase corba
sebze yemegi 8 kasik
az yagli salata
1 dilim ekmek
meyve

yatmadan 1 saat once
1 bardak sut 1 tane yagsiz tost yada 1 dilim ekmek 1 dilim peynir (sabah aclik sekeriniz oynamasin diye)

gun icerisinde 3 litre su
15 dk egzersiz yada 20 dk yuruyus (dusuk tehlikesi varsa doktorunuza danisin)
haftada 1 sutlu tatli
afiyet olsun

Canım ins saglıklı sıhhatli kucağına alırsın artık riskli donemi geçtin nasılsa ins vakitli gelirler..

Benim kanamam olmadigi halde kuzucugumun biri asagidaydi iki kez rapordan sonra ayrildim isten. Kanama var diyrsun bence riske etme derim, kendinizi yormayin kizlar erken dogunca annenin cilesini bosverin bebeklerin cilesini gorseniz, hastanelerin yogunbakimlari dolu, igne, ilac,serum sonra problemlimi diye aylarca kontrolker testler.... neler gordum hastanede...
Tabi yinede siz bilirsiniz.

Canım biraz büyüyünce sırt üstü yatamicaz galiba şimdilik sıkıntı yok tabi..canım iki gundur cok az hissediyodum hatta yok denecek kadar ben biraz yorulunca pek hareket etmiyolar sanırım..ama bugun aksam misafirim vardı içerde delirdiler resmen sanırım kalabalığı sevecekler:) ne guzel sende hissetmissin biraz daha büyüsünler de iyice hissedelim ya bütün gun aklım onlarda bi ses verseler de duysam diye:)

Bismillahirrahmanirrahim....

İsim ..................Ayetel kürsü......... Nas-Felak

Aksu81............. 30--------------- 30 Okudu

Sedef............... 56-- -------------56 Okudu

Seybil.............. 100---------------100 Okudu

Pınar.............. 15-----------------15 Okudu

Sdtive............ 20 ----------------20 Okudu

Aylin.............. 100---------------100 Okudu

Mrsbeyaz...... 10----------------10 Okudu

Kengo...........

Flufem......... 55----------------- 55 Okudu

Kuzey.........

Fpmk..........

Zuzu...........

Cansu......... 45------------------ 35 Okudu

Eylül...........

Asbelove.... 20------------------20 Okudu

Alexandria... 21-----------------21 Okudu

Melis..........

Ankara12....

Kızlaar isteyenler ismini yazdirsin lütfen...

Rabbim dualarimizi kabul etsin hepimize vakti zamanında inşallah hayirli saglikli güzel evlatlar nasip etsin...Amin..

Bismillahirrahmanirrahim....

İsim ..................Ayetel kürsü......... Nas-Felak

Aksu81............. 45--------------- 45 Okudu

Sedef............... 56-- -------------56 Okudu

Seybil.............. 100---------------100 Okudu

Pınar.............. 15----------------15 Okudu

Sdtive............ 20 ---------------20 Okudu

Aylin.............. 100---------------100 Okudu

Mrsbeyaz...... 10----------------10 Okudu

Kengo...........

Flufem............. 55----------------- 55 Okudu

Kuzey.........

Fpmk..........

Zuzu...........

Cansu............ 45------------------ 35 Okudu

Eylül...........

Asbelove....... 20------------------20 Okudu

Alexandria..... 21-----------------21 Okudu

Melis..........

Ankara12....

Kızlaar isteyenler ismini yazdirsin lütfen...

Rabbim dualarimizi kabul etsin hepimize vakti zamanında inşallah hayirli saglikli güzel evlatlar nasip etsin...Amin...

Son düzenleme:

Canım filiz hocada işim bitince gidip hulusiye görünüyim dedim. 1 aydan fazladır uğramiyordum. Tabi ki yine deli gibi kalabalık ve yoğundu. Rahim ağzı uzunluğuna da bakilsin dedi. Bir de gel artık rapor vericem dedi :) zaten 16. Haftadan beri yatmami istiyordu o ben de istemiyordum tekrar hastaya girdiğinde gidip filiz hocaya ölçümü yaptırdım. Deniz hemşireye söyledim iletirmisiniz diye. Bir de 1 ay daha çalışacağım diyip kaçtım :) belki 1 ay sonra isterim rapor

Him tskler.neden 4 hafta sonra bi kere daha cagirdi.bi kere degil mi?

Ya sanırım kalple ilgili bir şeyi o zaman kontrol ediyor. Fetal eko ya da onun gibi bir şey olabilir. Bu doktora giden herkeste sistem bu şekilde olmuş :)

Gacılar kudurdu

canım bende aynı durumdayım,14.hafta ve 22.hafta kanamam oldu.içerde aktif kanama görmediler toplam 4 dra gittim(biri doç).benim kahve akıntım yok ama raporluyum.seninde 10 haftan kalmış zaten izne bence ayrıl...

inşallah canımcım ama imkansız
sırt üstü yatmak çile gibi.benim hemen midem bulanıyor,başım dönüyor.geçen eşim tansiyonumu ölçtü sırt üstü yatarken 4-8 çıktı.zor yani

nasılsınız kızlar???
arada ses verin,merak ediyoruz...
durudenizderya inşallah güzel haberlerinizi okuruz burdan canım.Minişlerin de iyidir inşallah

herkese kocaman günaydııııınnn :) çalışan arkadaşlar kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüolar acaba paylaşırsanız sewinirim :)

Gunaydinlaaaaar kızlar nasılsınız bugun? Hep iyi haberlerle gelin ins:) ben daha yataktan kalkmadım dün misafirim vardı yorulmuşum galiba aslında hiçbişe yapmadım ama kalabalık bile yoruyo insanı hamileyken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…