-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.101
Kızlar ya iki gundur ne tarafa yatarsam bebekler bi zaman sonra o tarafa toplanıyo normal dimi bu durum.. Cok seker ya bi tarafta tikisiyolar resmen:)
ARKADASLAR BENİM 9.HAFTA KANAMAM OLMUŞTU .Şimdibiraz çok az kahverengi geliyo biraz enfeksiyon var fitil ve antibiyotik verdi perinatolog baktı kanama alanı yok dedi rahim ağzı kapaı yatmana gerek yok dedi...sorum şu benim gibi olup çalışan varmı öğretmenim eylül 9 dan belli raporluyum.perinatolog çalışın diyor sizce risklmi?rapor isteyim mi?
Canım benim kendi doktorum henüz o haftalara gelmedim ama 16 ve 22. Haftalar arası ne kadar dinlenerek geçirilirse ondan sonrasinin kolay geçiceğini söylüyor. Bana bile birkaç hafta sonra rapor vereceğini söyledi. Normalde de rahat bir doktordur transferden sonra hiç yatmana gerek yok diyenlerden. Tabi en iyi sen bilirsin kendini? İnşallah saglikla kavuşursun kuzucuklarınaARKADASLAR BENİM 9.HAFTA KANAMAM OLMUŞTU .Şimdibiraz çok az kahverengi geliyo biraz enfeksiyon var fitil ve antibiyotik verdi perinatolog baktı kanama alanı yok dedi rahim ağzı kapaı yatmana gerek yok dedi...sorum şu benim gibi olup çalışan varmı öğretmenim eylül 9 dan belli raporluyum.perinatolog çalışın diyor sizce risklmi?rapor isteyim mi?
Maşallaah canım sen de mi hissetmeye başladinben de yeni yeni hissediyorum ama iki tarafa da yatıyoruz hatta düz de yatıyorum inşallah hep böyle gider
Bismillahirrahmanirrahim....
İsim ..................Ayetel kürsü......... Nas-Felak
Aksu81............. 30--------------- 30 Okudu
Sedef............... 14-- -------------14 Okudu
Seybil..............
Pınar.............. 15-----------------15 Okudu
Sdtive............ 20 ----------------20 Okudu
Aylin.............. 100---------------100 Okudu
Mrsbeyaz......
Kengo...........
Flufem......... 40----------------- 40 Okudu
Kuzey.........
Fpmk..........
Zuzu...........
Cansu......... 10------------------ 5 Okudu
Eylül...........
Asbelove....
Melis..........
Ankara12....
Kızlaar isteyenler ismini yazdirsin lütfen...
Rabbim dualarimizi kabul etsin hepimize vakti zamanında inşallah hayirli saglikli güzel evlatlar nasip etsin...Amin...
Canım ins saglıklı sıhhatli kucağına alırsın artık riskli donemi geçtin nasılsa ins vakitli gelirler..
ARKADASLAR BENİM 9.HAFTA KANAMAM OLMUŞTU .Şimdibiraz çok az kahverengi geliyo biraz enfeksiyon var fitil ve antibiyotik verdi perinatolog baktı kanama alanı yok dedi rahim ağzı kapaı yatmana gerek yok dedi...sorum şu benim gibi olup çalışan varmı öğretmenim eylül 9 dan belli raporluyum.perinatolog çalışın diyor sizce risklmi?rapor isteyim mi?
Canım biraz büyüyünce sırt üstü yatamicaz galiba şimdilik sıkıntı yok tabi..canım iki gundur cok az hissediyodum hatta yok denecek kadar ben biraz yorulunca pek hareket etmiyolar sanırım..ama bugun aksam misafirim vardı içerde delirdiler resmen sanırım kalabalığı sevecekler:) ne guzel sende hissetmissin biraz daha büyüsünler de iyice hissedelim ya bütün gun aklım onlarda bi ses verseler de duysam diye:)ben de yeni yeni hissediyorum ama iki tarafa da yatıyoruz hatta düz de yatıyorum inşallah hep böyle gider
Maşallahçok güzeller darısı başımıza o pondik bacakları yiyelim sen arkadaşlarindan tiyolar alıp bizimle paylaşırsın...
Canim Allah kabul etsinismini ekleyim bu hafta cuma başladik sende bu hafta cumaya kadar okuduğunu yazarsın gece listeyi güncelliycem inşallah...
Geçmiş olsun Canim( bugün bi arkadaşla öpüştüm gripmiş (bilmiyordu hamileliğimi) inşallah bana da geçmez (
Eğer zarar yoksa süpermis benim şimdiden belin ağrimaya başladi çünkü. Doktoruma hem bunu hem de sırt kaslarını kuvvetlendirmek için pilates yapabilir miyim diye sorayim.
Kizlaar sizin var mi pilates hakkinda bilminiz:26:
Canım benim aşırı olmadi bulantım ama şunu fark ettim yumurta ve aç karnina portakal suyunda çıkartıyodumsende zamanla böyle keşifler yapip onlardan uzak durursun. Beyaz leblebi çubuk kraker ayva benim bulantima iyi geliyordu. İlk 3 ay bebişler eski depolardan besleniyomus hic merak etme..
Kız maşallah çıktı mı ki o kadarben dün ilk kez hamile kilotlu çorabı aldim pentinin. Tavsiye ederim. Sanki göbişimi diğer çoraplar göbekten sıkmaya başlamisti. 1 haftadir benim de çıktı sanki şimdiden sonra hızlaniyomus h&m de de var hamile kıyafetleri ben instagramda bi butik var çok şirin elbiseler vardı iki tane sipariş verdim yurtdisindan geldiği için 1 ay sonra elimde olacak inşallah..
Canım gözün Aydindemek memnun kaldin Filiz Hocadan. Hulusi Hocayla da konuşabildin mi Canim. Önlem amaçli demek ki cagiriyor... o büyük ekranda izlemek öyle güzel ki
Canim benim doktor orgazmla ilgili sorun olmadigini söylemişti, ama senin haftanın artik ileri dikkat etmekte fayda var ama korkma da Allah'ın izni ile hemen birşey olmaz. Ayy söylemesi ayip biz birşey yapmiyoduk ama ben gecen rüyamdan öyle uyandımşok oldum ama inşallah birşey olmaz dedim vücut öyle ayarlamiş
Canim yaa çok üzüldüm( yapilabilecek birşey yok muymus ilaç vs verilemiyor mu ( inşallah oğlu şunu da kızını da sağlıkla kucağına alırsın dualarimiz seninle. Sende güzel beslenip dinlemeye stres olmamaya çalış..
Him tskler.neden 4 hafta sonra bi kere daha cagirdi.bi kere degil mi?
Gacılar kudurdu
canım bende aynı durumdayım,14.hafta ve 22.hafta kanamam oldu.içerde aktif kanama görmediler toplam 4 dra gittim(biri doç).benim kahve akıntım yok ama raporluyum.seninde 10 haftan kalmış zaten izne bence ayrıl...ARKADASLAR BENİM 9.HAFTA KANAMAM OLMUŞTU .Şimdibiraz çok az kahverengi geliyo biraz enfeksiyon var fitil ve antibiyotik verdi perinatolog baktı kanama alanı yok dedi rahim ağzı kapaı yatmana gerek yok dedi...sorum şu benim gibi olup çalışan varmı öğretmenim eylül 9 dan belli raporluyum.perinatolog çalışın diyor sizce risklmi?rapor isteyim mi?
ben de yeni yeni hissediyorum ama iki tarafa da yatıyoruz hatta düz de yatıyorum inşallah hep böyle gider
Kızlaaaarr star ı açın:)
ayyyyyyyyy.dördüzler,inanılmaz bişey yaa.34. haftayı doldurmuş kadın
Ewet:)erkeklerin annesi 32 haftada doğurmuş,kızların 34:)çok komik ve sevimliler:))