Maşallah
çok güzeller darısı başımıza
o pondik bacakları yiyelim
sen arkadaşlarindan tiyolar alıp bizimle paylaşırsın...
Canim Allah kabul etsin
ismini ekleyim bu hafta cuma başladik sende bu hafta cumaya kadar okuduğunu yazarsın
gece listeyi güncelliycem inşallah...
Geçmiş olsun Canim
( bugün bi arkadaşla öpüştüm gripmiş (bilmiyordu hamileliğimi) inşallah bana da geçmez
(
Eğer zarar yoksa süpermis benim şimdiden belin ağrimaya başladi çünkü. Doktoruma hem bunu hem de sırt kaslarını kuvvetlendirmek için pilates yapabilir miyim diye sorayim.
Kizlaar sizin var mi pilates hakkinda bilminiz:26:
Canım benim aşırı olmadi bulantım ama şunu fark ettim yumurta ve aç karnina portakal suyunda çıkartıyodum
sende zamanla böyle keşifler yapip onlardan uzak durursun. Beyaz leblebi çubuk kraker ayva benim bulantima iyi geliyordu. İlk 3 ay bebişler eski depolardan besleniyomus hic merak etme..
Kız maşallah çıktı mı ki o kadar
ben dün ilk kez hamile kilotlu çorabı aldim pentinin. Tavsiye ederim. Sanki göbişimi diğer çoraplar göbekten sıkmaya başlamisti. 1 haftadir benim de çıktı sanki şimdiden sonra hızlaniyomus
h&m de de var hamile kıyafetleri ben instagramda bi butik var çok şirin elbiseler vardı iki tane sipariş verdim yurtdisindan geldiği için 1 ay sonra elimde olacak inşallah..
Canım gözün Aydin
demek memnun kaldin Filiz Hocadan. Hulusi Hocayla da konuşabildin mi Canim. Önlem amaçli demek ki cagiriyor... o büyük ekranda izlemek öyle güzel ki
Canim benim doktor orgazmla ilgili sorun olmadigini söylemişti, ama senin haftanın artik ileri dikkat etmekte fayda var ama korkma da Allah'ın izni ile hemen birşey olmaz. Ayy söylemesi ayip biz birşey yapmiyoduk ama ben gecen rüyamdan öyle uyandım
şok oldum ama inşallah birşey olmaz dedim
vücut öyle ayarlamiş
Canim yaa çok üzüldüm
( yapilabilecek birşey yok muymus ilaç vs verilemiyor mu
( inşallah oğlu şunu da kızını da sağlıkla kucağına alırsın dualarimiz seninle. Sende güzel beslenip dinlemeye stres olmamaya çalış..