2014 ikiz anneleri

ayy inşallah cnm çok stres yapıyorum yiyemeyince birde iki taneler ya daha cok takıyorum ac kalıyor kuzurlarım die..inşallah hemencecik gecer...
Hiç boşuna kendine stres yapma ben 10 kilodan fazla ilk 3 ay kilo kaybettim ama doktorum hiç kafana takma dedi çünkü ilk 3ay bebekler annenin vücudundan yani depodan besleniyorlar 3aydan sonra yediklerimizden besleniyorlar yanlış hatırlamıyorsam ki ben hiçbirşeyi yiyemiyordum ama çok şükür bebekler aylık alması gereken kiloları almışlardı

kizlarrr ankarada yada baska sehirlerde olupta buyuk avmlerde bu hamilelik magaza ismi verirmisinizz..tum avm gezemiycem begendiniz elbise tarzi modelleri olan magaza ismi verirmisinizz..netten guvenip alamiyorumm.

Canım lcw ve defacto da hamileler için uygun fiyatlı şeyler var. Tavsiye ederim. Ben bu haftasonu kadife bi tayt aldım pek rahat :) boynerde ebru marka hamile kıyafeti satılıyor ama ciddi pahalı. Tayt ve hamile pantolonu üzerine bol kesim normal tunikler bluzlar bayağa is görür bence.

kızlar bebeklerinize kaç tane tulum aldınız?
birde atlet külot adınız mı,çıtçıtlı badiler yeter mi?

Ben bu haftasonu biraz kiyafet aldım. 2 hafta önce ikiz doğum yapan arkadaşımın tavsiyesiyle daha çok tulum aldım. Chicconun hastane çıkışları tulumlu. Üstelik tulumun üstü zibin gibi kapanıyor. Çok kullanışlı ve çok cici. İkizler her halukarda çok iri dogmadiklari için bazı markaların 0-3 ayı büyük oluyor. Bebeklere bol kıyafetler giydirmemek lazımmış kendi vücut ısılarını koruyabilmeleri için. Ikili takımlar genelde büyük geldi dedi ki o arkadaşın bebeklerinden biri 3kili diğeri de 2700 doğdu neredeyse. Bir de çok kıyafet gidiyor bol bol al dedi. Bilindik markalar olmayıp pamuklu kumaştan 3-5 liraya satılan tek altlar tek citcitli üstlerden alacağım şimdi. Kundak battaniye almıştı çok memnun ondan. Ben de aldım. Penye battaniyeler de çok lazım okuyor dedi. Yavaş yavaş alıyorum bakalım. Onlar için alışveriş yapmak çok keyifli

ayy inşallah cnm çok stres yapıyorum yiyemeyince birde iki taneler ya daha cok takıyorum ac kalıyor kuzurlarım die..inşallah hemencecik gecer...
:) ac kalmaz onlar senden alırlar herseyi zaten minnaciklar daha 3 ay hiçbişe yemesen bile saglıklı gelisiyilarmis canım sen bol bol dinlen sadece..

içimi biraz rahatlattın canım yaa çok sağol..günlük yemem gereken seyleri yiyemeyince huzursuz hissediyorum ama söylediklerin biraz içime su serpti..inşallah en kısa zamanda gecer bulantılarımda cok güzel bir hamilelik geciririm..ikizlerde hamilelik daha zor geciyor diyorlar dogru mu canım..sen 30. haftadasın maşallah az kalmış sağlıklı sıhhatli kucagına alırsın inşallah yavrularını..

:) ac kalmaz onlar senden alırlar herseyi zaten minnaciklar daha 3 ay hiçbişe yemesen bile saglıklı gelisiyilarmis canım sen bol bol dinlen sadece..

kızlar cok sagolun valla içimi rahatlattınız eşimde cubuk krakerle cocuklar nasıl büyüyecek bişey yemiyorsun diyip durdu bugün oda strese soktu beni..neyseki sizler varsınız da rahatladım biraz...rabbim onları bizlere bağışlasın

Amin diyerek başlıyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
soruna gelecek olursak benim 2 tane daha çocuğum var bu 3.olucakta bize sürpriz yaptı ve 3ve 4.çocuğum olucak inşallah
ilk ikisinde midem bile bulanmadı 9ay hamile olduğumu anlamadım 9ay boyunca normal yaşantımdan hiç kısmadım
ama bunlar öyle olmadı maalesef ,kişiye göre değişir tabi ama biraz zor geçiyor

Bugün sabah ayrıntılı ultrasona gittik kızlar. Maşallah bebeklerim iyiler ve tam gunleriyle uyumlular. Doktor çok şükür olumsuz hiç bir şey söylemedi. Cinsiyetlerimiz de kesinleşti. Rabbimin izniyle bir kızım bir oğlum oluyor ayrıntılıya bakan doktor tam 1 ay sonra bir daha çağırdı. Rutin düzenleri böyle galiba. Yaklaşık 45 dakika sürdü. Bebislerin pozisyonu uygundu görebildi rahatlıkla doktor.

Bizden haberler böyle. İnşallah herşey sonuna kadar yolunda gider

Doğru söylüyorsun,1 saat bile onlar için kesinlikle önemli.Aslında doktorum hafta sonu maşallah çok iyisin,bebekler iyi görünüyor dedi,hatta eşime güçlü kadınla evlenmişsin diye espri de yaptı.Görünürde şimdilik bir olumsuzluk yok ama burdan da şahit oluyoruz bir anda herşey tepetaklak oluyor,her hafta daha da kötüleşirsem zor olacak çalışmak tabi ki..

Evet canım haklısın,birşey olursa allah korusun ilk kendimi suçlarım,eşim bile otur dinlen senden yemek de temizlik de beklemiyorum demesine rağmen ben bazen rahat durmuyorumiyiyim diye düşünüp aldanmamak lazım,herşey tepetaklak olabilir Allah korusun.Canım ben Allah izin verirse 2 yıl ücretsiz izin alıp bebeklerimin terbiyesini kendim vermek istiyorum.Arabamız yok bebekler doğunca araba lazım,başka borçlarımız var,eşim iş yerinde huzursuz,hem o hem ben ordan ayrılmasını istiyoruz,aslında evde dinlenmeyi ben de istiyorum ama işte gözü kapalı atlayamadım şimdiye kadar.Bugün o yorgunluk,erken doğum korkusunun sebep olduğu stres yüzünden boşaldım sanırım öyle.Eşimle tlf konuştuk,beni yürüyerek yollamayacak artık,kayınpederin aracı var,benzin parasını karşılayıp beni giriş ve çıkışlarda almasını isteyecek,bu hafta böyle deneyelim diye düşündüm,eğer yorgunluğum yürüdüğüm yokuşlardan dolayı ise,azalırsa, daha iyi hissedersem biraz daha devam ederim,yoksa dr.a durumu anlatıp rapor isterim.Bu arada artık gerçekten hiçbirşeye el sürmeyeceğim,evin kirinden daha önemsiz değil bebeklerim

Canım arkadaşlar gerekeni söylemiş zaten. Benim doktorum da derdi ki bebek dediğin parazit gibidir. Sen istesen de istemesen de seni yer bitirir :) o nedenle hiç düşünme. Sen ne kadar rahat olursan işler o kadar yolunda gider

hımmm anladım cnm inşallah hersey güzel gider nispeten daha rahat bir hamilelik olur diyim o zaman :)))

oyy maşallahh rabbim bizede cinseyetlerini öğreneceğimiz günleri nasip etsin inşallah..rabbim hepimizin sağlıklı sıhhatli kucagına almasını nasip eylesin

gercekten öyle daha küçücükler ama baksana aklımı başımdan çoktan aldılar bile :)) inşallah dediğin gibi rahat olmayı beceririmde hersey yolunda gider canım :)))

Canım hiçbişe senin ruh ve beden saglıgından önemli degil su anda bebekler bereketiyle gelir sen bence maddi seyleri stres yapma senin için hiç bi faydası yok..ben iktisat ve kanaatte buyuk bur zenginlik olduguna inananlardanim ve ins bebeklerime de yaşamlarında bunu ogreticem maddi durumumuz müsait cok sükür ama belli bi yasa gelene kadar odalarını yapmayı düşünmüyorum bi sure özlemini çeksinler ve isteyerek sahip olsunlar diye.. Yada her beğendiğim şeyi almayayım diyorum idare etmeyi onlar da öğrensinler..Elimden geldiğince az eşyayla daha pratik çözümler bulma pesindeyim bu da hem maddi hemde manevi olarak beni mutlu ediyo.. Eskiden bu kadar eşya olmadan annelerimiz bizi nasıl büyütmüş mesela? Onlar gibi yapmak mümkün degil ama ornek alınacak cok şey var diye düşünüyorum..boyle duşun kendini rahatlat bebekler için hersey para degil allah ins bereketini verir olur gider..

aaaaaaa...kız iki oğluşun biri kızmıymış
çok sevindim canım yaa:)

birde şöyle düşünmek lazım canım.eğer rabbim onlara ömür vermişse her şekilde gelirler.bunu kabullenmek çok zor ama gerçek bu.bazı şeyler bizi aşıyor ve tamamen nasiple alakalı.kendini çok hırpalama.bak drda iyisin demişş.
ben tevekkürü yüksek bir insanım ama bu aralar çok korkuyorum.rabbim korktuğumuzu bizden uzak tutsun ve evlatlarmıza güzel,uzun ömür yazsın inşallah.böyle düşünüp,bol bol dua edip bu dönemi atlatıcaz inşallah.
bugün bir proftan dinledim çok rahatladım.hiç bir erken doğum belirtisi kaslma olmadan ciddiye alınmazmış.kaslma yoksa hiçbir akıntı,ağrı bizi korkutmasın...

Allah iyiliğini versin eylül:)allah korusun kanaman falan var sandım.arkadaşlar gereken herşeyi yazmışlar canım.erken doğum korkusu hepimizde var.rabbimin izniyle sağlıkla kucaklarımıza alcaz inş.sonrada bu sayfaları okuyup gülecez...harektli olmaları seni korkutmasın hiç,benimkiler 16 haftada bi başladı hala hareketliler maşallah:)3 gündür dahada çok hşssettiriyolar...büyüyolar tekmeleri güçleniyo...her bebek kendi kısmetiyle gelir,ewe bereket getirir bende hep buna inanırım.herşeyleri dört dörtlük olmayınca büyümüyolarmı...allah ewinizi paranızı öyle bereketlendirirki inanamazsın..stres içinde calışmaktansa kafan rahat olsun yat dinlen ewinde..hiç bişey bu dünyaya gelecek 2 candan daha önemli değil

Kızlaar çookk utanarak size bişey sorcam ayıplamayın beniilişki olmadan bazı şeylerin yaşanması zararlımı:26: daha öncede konuşuldu ama ben okuyamamıştım o sayfaları.

Ne güzeell:))hayırlı ewlatlar olsunlar inş.alışverişi hızlandır sende:)

Kızlaar çookk utanarak size bişey sorcam ayıplamayın beniilişki olmadan bazı şeylerin yaşanması zararlımı:26: daha öncede konuşuldu ama ben okuyamamıştım o sayfaları.

ne utanması cicim
walla orgazm zaralı değil falan diyolar ama ben çok tırsak olduğum için hiç birşeye kalkışmıyoruz.canım 28. haftadan sonra memelerin uyarılması bile erken doğumu tetikleyebiliyosa orgazm olmak neden tehlikesiz olsun ki...
şurda doğuma ne kaldı ki sıkın dişinizi az daha

Anladım canım...pişman oldum bende zaten,dün oldu bişilerkendime kızıyorum dünden beri ağlıycam nerdeyse sinirden,kötü anne diyorum kendimeaklımdan bile geçirmiycem artık

Ayy masallah allah kucağına kavuştursun ins bi kız bi oğlan demek yesin teyzeleri onları:)
Canım bildigim kadarıyla ikiz gebelikte son 3 ayda rahim kasildigi için zararlı olabilir diye okumuştum..ama tam bi bilgi degil sadece okudum..

Anladım canım...pişman oldum bende zaten,dün oldu bişilerkendime kızıyorum dünden beri ağlıycam nerdeyse sinirden,kötü anne diyorum kendimeaklımdan bile geçirmiycem artık

bir sorun olsa şimdiye olurdu zaten tatlım.sıkma canını walla eşim duvar gibi yaa..bana aşkndan bile şüphe eder olmuştum ama şimdi hayranım ona:) biraz daha sabırr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…