Yok canım ben de herşeyleri dört dörtlük olsun demiyorum,ben de zorluklarla büyüdüm,aza kanaat etmeyi öğrensinler istiyorum kesinlikle.Hatta 2.el yatak-araba bile bakıyoruz bebekler için,çünkü biliyorum bazı bebekler onca paralara alınan yataklara doğru dürüst yatmamış bile,odaları süslü olsun,benim şöyle kıyafetim olsun,bebeklerim herşeyi dört dörtlük olsun derdinde değilim,önce Allah'In izniyle sağlıklı gelsinler..Ama işte uzun zaman çalışmayı düşünmüyorum,eşimin iş yerinin iş durumları da kötüye gidiyor,özel sektör,yarın bir gün çıkar ve hemen iş bulamazsa diye düşünmeden edemiyorum,bebeklerimi bırakıp tekrar çalışmak istemiyorum,nasipse bir süre ben bakmak istiyorum,o yüzden de çalışabildiğim kadar çalışmalıyım diye bilinçaltımda çok kastım herhalde kendimi..Allah da kesinlikle bereketini verecektir,inancım tam elhamdülillah,ama daha önce çocuğum olmadığından bu duruma çok şahit olmuşluğum yok,bi de garantici bir insanım biraz,ben önlem alayım da sonra Rabbim'den isteyeyim diye bakıyorum sanırım olaylara.
Amin,Rabbim hepimizin evlatlarını korusun..
Ay ne bileyim hergün onca şey yiyip bu kadar oynayan bebeler 2 kayısıya halaya durunca korktum,kasılmalardan önce bebekler hareketleriyle sinyal gönderir mi acaba diye,hani depremden önce hayvanların hareketleri değişir ya onun gibi,ne alakaysa..ama annelik böyle saçmalatabiliyor sanırım insana.:)
evet her geçen gün güçleniyorlar maşallah,daha da güçlensinler canım acısa da razıyım,iyi olsunlar.
Dr. doğurma dedi ya o günden beri yankılanıyor kafamda,demek doğarlarsa Allah korusun kötü şeyler olacak,Allah'ım ne olur olmasın güç ver,mümkün olduğunca dursunlar diye..
Bu hafta kayınpederimle gitmeyi ve evde de bol bol dinlenmeyi deneyeceğim bakalım fark edecek mi,etmezse dr.a gidip rapor isteyeceğim canım.
Bu arada cinsiyetleri öğrenen arkadaşlarım,hayırlı olsun,Rabbim hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin inşaallah.
Bugün bir ark. oturmaya çağırmıştı,gidemeyeceğim,moralim düzelsin diye kendime çay daveti konseptli servis tabağı yaptım dünkü misafir hazırlığımdan kalanlarla,yedim yattım yerime,daha iyi gibiyim yazdıklarınızla da,sağolun kızlar.bakalım kilo olarak dönecek mi bu lokmalar bana.
Kızlar proluton'un tam 1 hafta aralıkla yapılması gibi bir şart var mı,yorgunum diye çıkmadım evden,yarın yaptırayım diyorum sorun olmaz herhalde.Gerçi o zaman da okulda uyuklayacağım demektir ama olsun,bugün kıpırdayacak halim yok,uyurken birileri beni dövmüş gibi tüm kemiklerim ağrıyor.yavruşlar kalsiyum bırakmıyor herhalde kemiklerimizde,feda olsun kuzulara:)