2014 ikiz anneleri

Yok canım ben de herşeyleri dört dörtlük olsun demiyorum,ben de zorluklarla büyüdüm,aza kanaat etmeyi öğrensinler istiyorum kesinlikle.Hatta 2.el yatak-araba bile bakıyoruz bebekler için,çünkü biliyorum bazı bebekler onca paralara alınan yataklara doğru dürüst yatmamış bile,odaları süslü olsun,benim şöyle kıyafetim olsun,bebeklerim herşeyi dört dörtlük olsun derdinde değilim,önce Allah'In izniyle sağlıklı gelsinler..Ama işte uzun zaman çalışmayı düşünmüyorum,eşimin iş yerinin iş durumları da kötüye gidiyor,özel sektör,yarın bir gün çıkar ve hemen iş bulamazsa diye düşünmeden edemiyorum,bebeklerimi bırakıp tekrar çalışmak istemiyorum,nasipse bir süre ben bakmak istiyorum,o yüzden de çalışabildiğim kadar çalışmalıyım diye bilinçaltımda çok kastım herhalde kendimi..Allah da kesinlikle bereketini verecektir,inancım tam elhamdülillah,ama daha önce çocuğum olmadığından bu duruma çok şahit olmuşluğum yok,bi de garantici bir insanım biraz,ben önlem alayım da sonra Rabbim'den isteyeyim diye bakıyorum sanırım olaylara.

Amin,Rabbim hepimizin evlatlarını korusun..
Ay ne bileyim hergün onca şey yiyip bu kadar oynayan bebeler 2 kayısıya halaya durunca korktum,kasılmalardan önce bebekler hareketleriyle sinyal gönderir mi acaba diye,hani depremden önce hayvanların hareketleri değişir ya onun gibi,ne alakaysa..ama annelik böyle saçmalatabiliyor sanırım insana.:)

evet her geçen gün güçleniyorlar maşallah,daha da güçlensinler canım acısa da razıyım,iyi olsunlar.
Dr. doğurma dedi ya o günden beri yankılanıyor kafamda,demek doğarlarsa Allah korusun kötü şeyler olacak,Allah'ım ne olur olmasın güç ver,mümkün olduğunca dursunlar diye..
Bu hafta kayınpederimle gitmeyi ve evde de bol bol dinlenmeyi deneyeceğim bakalım fark edecek mi,etmezse dr.a gidip rapor isteyeceğim canım.

Bu arada cinsiyetleri öğrenen arkadaşlarım,hayırlı olsun,Rabbim hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin inşaallah.
Bugün bir ark. oturmaya çağırmıştı,gidemeyeceğim,moralim düzelsin diye kendime çay daveti konseptli servis tabağı yaptım dünkü misafir hazırlığımdan kalanlarla,yedim yattım yerime,daha iyi gibiyim yazdıklarınızla da,sağolun kızlar.bakalım kilo olarak dönecek mi bu lokmalar bana.

Kızlar proluton'un tam 1 hafta aralıkla yapılması gibi bir şart var mı,yorgunum diye çıkmadım evden,yarın yaptırayım diyorum sorun olmaz herhalde.Gerçi o zaman da okulda uyuklayacağım demektir ama olsun,bugün kıpırdayacak halim yok,uyurken birileri beni dövmüş gibi tüm kemiklerim ağrıyor.yavruşlar kalsiyum bırakmıyor herhalde kemiklerimizde,feda olsun kuzulara:)

cnm mrb nası gidio senin?? senle çok yakın bizim haftalarımız da sana sorayım dedim..ben özellikle lavabodan çıkınca akıntı gelio böle yanıo biraz koku falan da yok anlamadım oluo mu sende öle bişi?? bide ben akşam yatarken zorlanmaya başladım yaa erken mi mızmızlanıorum die evham yapıorum sende durumlar nasıl merak ettim :)

canım gözün aydın.. bi kız bi oğlan sayımız artıyor sanırım
Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı da nasip eder inşallah

Canım benim sakin ol Allah'ın izni hiçbirşey olmaz bebişlere dua et bol bol ben de 23.haftamda hastaneye yatmıştım sancı nedeni ile ama elh geçti o günlerde senin öyle bi durumunda yok çok şükür sen biraz daha istirahatine dikkat et..Dr um erken doğumun ancak uzanarak dinlenme ve bol sıvı tüketimi ile ertelenenileceğini söyledi bunları yapmazsan istediğin ilacı al fayda etmez dedi izin konusunda da 30. Hafta iznini al dğm sonrasına bırakırım diye düşünme sonra erken doğumu tetikliyor almadığın iznin de bi işe yaramaz dedi öyle işte.. Tekrar geçmiş olsun cnm

Anladım canım ne guzel düşünüyosun tabiki kendin bak yavrularına..ins bu kadar düşündüğüne değmez ve esinin is durumları o kadar iyiyegider ki bebeklerinden hiç ayrılmazsın..garanticilik bu asrın hastalığı maalesef hepimizde var ama bize bi faydası yok kuzum anca stres yapıyo:) kendini iyi hissetmedginde zorlama Allah'a bırak rızkı tayin eden o veren de o ins sen boyle guzel düşüncelere sahip oldugun sürece darda bırakmaz seni..

Kızlar ya iki gundur ne tarafa yatarsam bebekler bi zaman sonra o tarafa toplanıyo normal dimi bu durum.. Cok seker ya bi tarafta tikisiyolar resmen:)

Bişey olmaz canım bende 10 güne bi vuruluyorum.bazen ertesi güne sarktığı oluyo.
Kızlar ya iki gundur ne tarafa yatarsam bebekler bi zaman sonra o tarafa toplanıyo normal dimi bu durum.. Cok seker ya bi tarafta tikisiyolar resmen:)

Ewet ewet benimde öyle:)ne tarafa yatsam rahat vermiyolar:)

canım seninle haftalarımız aynı. akıntı bende de var sürekli ama kokusuz.
süt ve su karışımı bişey geliyor.
geceleri yatarken ben de çok kötü oluyorum. sağa ve sırt üstü yatma dediler, ben de sola yatıp arkama bi sürü yastık dolduruyorum.
bir de benim böbreklerde büyüme çıktı, onun da sancısı cabası..
oturup kalkarken, uzandığım yerden kalkarken belim kopuyor.
şimdiden böyleysem ilerleyen haftalarda ne yapacam diyorum ben de sürekli eşime.
Allah yardımcımız olsun, inşallah sağlıkla gelsin de kuzularımız, razıyım ben bunlara..

beyaz benimde öle oluyo nasıl yatacağımı şaşırmış durumdayım:) kuzular ya zorlayacaklar bizi ama sağlıkla gelsinlerde inş. kabızlık sorunun geçtimi? ben hala çok kötüyüm

Anladım canım sağol,Allah razı olsun,inşaallah bir daha öyle bir durumla karşılaşmazsın sen de.

Allah razı olsun canım,hiçbirimizi darda bırakmasın Rabbim inşaallah.Daha temkinli olacağım artık. Anneme çok kızardım,kendini çok yıpratıyorsun,ev iş temizlik şu bu diye sağlığını bile önemsemiyorsun diye,bak ben de ona benzemeye başlamışım,aman çalışayım,aman evde yemek olsun,aman ev temiz olsun,biraz da yavrularını düşün demi..Allah'a sığınmak lazım,bu kadar kasmak doğru değil haklısın.

evet gayet normal,karnın acayip bir şekil de alıyordur hatta:)Göbeğinin altına yastık koyabilirsin canım,gerçi sende pek göbek çıkmamıştır ama göbek diyorum işte ben:)

Eşimin bi suçu yokki bütün suç benimadam bacı kardeşliğe alışmıştı ne güzel...
seni gidi seni
selam canımcım...akıntı bende de bol bol var canım.drum hiç dert etmiyor gerçi.koku yoksa kaşıntı yanma yoksa normalmiş.
yok gözdecim erken değil bende öyleyim.yatakta dönerken zorlanıyorum baya.ben illa sola yatmaya çalışmıyorum çünkü sol taraf uyuşuyo o zaman.arada sağ tarafada yatıyorum:18::18:bir sorun olmaz inşallah.

kızlar biz geldik
bu dr.da aynı şeyleri söyledi plasentanın bir arter damarında akım bozukluğu var bu terse döndüğünde 2-3gün sonra bebeği kaybedersiniz dedi kızımız çok sağlıklıymış acaip yorgunum gözlerim balon oldu her hareket edişlerinde gözyaşlarıma hakim olamıyorum nolur dua edin en azından erkeğimiz doğduğunda yaşayabilecek kadar büyüyebilsinnnnnnn

Çok üzüldüm arkadaşım sık sık kontrole mi gidiceksin akımın terse döndüğünü nerden anlayacaksın?Allah büyük ağlayıp bebeklerini üzme Sakin ol ve dua edip bol bol dinlen

çok üzüldüm canım..gerçekten zor bir durum
ama allahtan asla umut kesilmez rabbim hayırlısı ile oğluşunada sağlık versin.bol bol dua et canım.ben de duacınım

Canımm eminim zor bi durumdasın ama dualarını eksik etme bebeklerinden.terslik olduğunı nasıl aNlıycaksın peki?bi belirtisi varmıymış

beyaz benimde öle oluyo nasıl yatacağımı şaşırmış durumdayım:) kuzular ya zorlayacaklar bizi ama sağlıkla gelsinlerde inş. kabızlık sorunun geçtimi? ben hala çok kötüyüm
Ya cok su içtiğim zaman farkediyo birde maalesef normalde hiç kullanmam ama 3-4 gundur alaturka tuvalete gidiyorum sanırım daha iyi geldi..

Çok üzüldüm arkadaşım sık sık kontrole mi gidiceksin akımın terse döndüğünü nerden anlayacaksın?Allah büyük ağlayıp bebeklerini üzme Sakin ol ve dua edip bol bol dinlen
yaa sık sık kontrol dedikleri de 15gün arayla geleceksin dediler şaka gibi dimi.... anlayamayacağız zaten bu durumda yapılabilecek bişey yok diyorlar iğnelere devam bekleyip göreceğiz bebeğim biraz daha dayansa 27-28.haftaları görebilsek belki ikisine de sağlıkla kavuşuruz
çok üzüldüm canım..gerçekten zor bir durum
ama allahtan asla umut kesilmez rabbim hayırlısı ile oğluşunada sağlık versin.bol bol dua et canım.ben de duacınım
aminnnnn canım Allah razı olsun Rabbim ol desin yeter belki dayanır miniğim biraz daha büyür inşallahhhhhh
Canımm eminim zor bi durumdasın ama dualarını eksik etme bebeklerinden.terslik olduğunı nasıl aNlıycaksın peki?bi belirtisi varmıymış
anlayamayacağız canım maalesef hareketlerini hissetmediğimde gideceğim artık (Allahım korusun) 15 günde bi kontrol dediler ama ben o kadar dayanamam ki haftada bir giderim en kötü ihtimalle

Amin canım..insanı tek rahatlatan şey Allah'a sığınmak baska hiçbişe kar etmiyo:) bebekler bi tarafa toplanıyo avcımın ici kadar mesela bi taraf daha sis oluyo cok tatlı ya ilerde napicaz biz bunlarla:)
Canım bi yerde yapacak bisi yok dua et dinlen bol bol..ağlama sürekli rahmin kasilmasin..ins ikisi de sağlıkla doğarlar veren allah canım onlara can verecek hayat ve nefes verecekde o bak iki doktora gittin elinden geleni yaptın kuzum cok dua edelim ins bi sıkıntı olmaz..üzme kendini anne olacaksın sen güçlü olman gerek tamam mı..elini karnına koy oğlunu da kızını da sev onlara ümit ver tatlı tatlı sesini duysunlar yasam enerjileri yükselsin olur mu canım..

İnşallah canım inşallahhh Rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip eder inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…