- 2 Ocak 2012
- 1.387
- 152
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.021
Bak senin için hasta yatağımdan kalktım saydım geldim:)7 şer tulumları var canım.yeter oda..pijama takımlarıda var...yaza kadar yeter kıyafetleri heralde.atlet külot hiç almadım canım.bolca çıtçıtlı badiker aldım,onlarda ya uzun kollu ya kısa kollu...askılı almadım ben hiç
Canım özellikle hamilelere has kıyafet satan yerler bana biraz pahalı geldi.
LC Waikiki daha uygun ve güzel hamile kıyafetleri var.
Tayt, pantalon üzerine tunik güzel oluyor bir de hamile jilesi alırsan onun içine de eski stretch bluzlar kazaklarını giyebiliyorsun göbeğin açılsa bile görünmüyor
Tavsiyen icin cokk tesekkurler canimmm.bakicmm
Canım tamamen geçmiyo maalesef ama canının istediği seyleri ye birde baharatli acılı yaglı sarimsakli yiyeceklerden uzak dur bol bol dinlen..ins zamanı gelince hepsi bitecek..tecrübeli hamişler...biz daha en baştayız ve buluntularım başladı..siz bu süreclerde nelere dikkat ettiniz...bulantıların daha kolay geçmesi için var mı önerebileceğiniz bişiler..işyerinde çok zor oluyor bulantılar(
Canım atlet kulot giydiremezsin ilk cunku hem beli açılır hemde kulot belini sikabilir citcitli badi en iyisi..kızlar bebeklerinize kaç tane tulum aldınız?
birde atlet külot adınız mı,çıtçıtlı badiler yeter mi?
ben baby shop tan aldım bebedoff hastane çıkışı aldım,netten de aldım.tekstil tamam saylır bizim.beslenme malzemeleri,mobilya ve otokoltuğu alıcaz da 30. haftaları bekliyorum hala.:18:benim meleklerimin çok az eşyası var alışverişe çıkamadım.henüz sonra aldıklarımızın resimlerini paylaşalım olur mu ben de almaya başlayayım.nerelerden aldınız hastane çıkışı aldınız mı?
doğru canım.anneannemiz atlet don almış hemde pembeCanım tamamen geçmiyo maalesef ama canının istediği seyleri ye birde baharatli acılı yaglı sarimsakli yiyeceklerden uzak dur bol bol dinlen..ins zamanı gelince hepsi bitecek..
Canım atlet kulot giydiremezsin ilk cunku hem beli açılır hemde kulot belini sikabilir citcitli badi en iyisi..
Eki Görüntüle 864470 Eki Görüntüle 864473 Eki Görüntüle 864481
bizim cicilerimiz b kadar baska bir seyimiz yok çok şey var almamız gerekiyor gözümde büyüyor.beğenemiyorum bir türlü
ben baby shop tan aldım bebedoff hastane çıkışı aldım,netten de aldım.tekstil tamam saylır bizim.beslenme malzemeleri,mobilya ve otokoltuğu alıcaz da 30. haftaları bekliyorum hala.:18:
oh ne güzel kolaylamışsınız. bebek arabası bakıyor musunuz ona da çok baktım ama karar veremiyorum ikiz mi tek tek birleştireyim mi?bu gidişle hepsi son anda alacağım:)))
çok güzeller güle güle giysinler inşallah.
Canım tamamen geçmiyo maalesef ama canının istediği seyleri ye birde baharatli acılı yaglı sarimsakli yiyeceklerden uzak dur bol bol dinlen..ins zamanı gelince hepsi bitecek..
Canım atlet kulot giydiremezsin ilk cunku hem beli açılır hemde kulot belini sikabilir citcitli badi en iyisi..
Eki Görüntüle 864470 Eki Görüntüle 864473 Eki Görüntüle 864481
bizim cicilerimiz b kadar baska bir seyimiz yok çok şey var almamız gerekiyor gözümde büyüyor.beğenemiyorum bir türlü
hadi yaa( korktum şimdi bak ( leblebi ve cubuk krakere devam edicez desene..canım ya yemek istiyorum ama sonramidemi çok kötü yapıyor yediklerim..o yüzden bugün özellikle pek bişey yiyemedim..inşallah gecicek dediğin gibi bebeklerimizi kucagımıza alınca hepsini unutucaz...
cok güzeller cok özendimmm..bizimkilerinde cinsiyeti belli olsun da yavas yavas bizde başlayalım almaya inşallah :)))
ben baby shop tan aldım bebedoff hastane çıkışı aldım,netten de aldım.tekstil tamam saylır bizim.beslenme malzemeleri,mobilya ve otokoltuğu alıcaz da 30. haftaları bekliyorum hala.:18:
oh ne güzel kolaylamışsınız. bebek arabası bakıyor musunuz ona da çok baktım ama karar veremiyorum ikiz mi tek tek birleştireyim mi?bu gidişle hepsi son anda alacağım:)))
canm bebek arabası düşünmüyorum ben.ama 5 yaşındaki ikizleri olan arkadaşım kullanmadığı için ondan alıcam.evde dursun,pek kullanacağımı sanmıyorum ama.ikiz baston onlarınki.gerçi minik bişey fena değil:44:
eğer alsaydım tek olanlardan alırdm canım.daha kullanışlı sanki
Oglum haftası ile uyumlu 1500 gr. Ama kızım kanama nedeniyle gelisme geriligi gelisti ve neredeyse kilo almıyor. 950 gr o da. 10 gunde sadece 60 gr almis
Valla bende 6tane tulum aldım ama atlet kilot almadım ben diğer çocuklarımdada atlet kilotu 9/10 aylıkken kullanmaya başladım çıt çıtlı badiler çok daha iyi oluyor canımkızlar bebeklerinize kaç tane tulum aldınız?
birde atlet külot adınız mı,çıtçıtlı badiler yeter mi?
canm bebek arabası düşünmüyorum ben.ama 5 yaşındaki ikizleri olan arkadaşım kullanmadığı için ondan alıcam.evde dursun,pek kullanacağımı sanmıyorum ama.ikiz baston onlarınki.gerçi minik bişey fena değil:44:
eğer alsaydım tek olanlardan alırdm canım.daha kullanışlı sanki
çok iyi olmuş senin için.tek dezavantajı bebekken kullanamıyorlar.6 aydan sonra kullanılıyormuş.yine de beğendiğin bir araba olursa paylaşırsan çok mutlu olurum
hiç korkma onlar beslenirler.biraz daha sabret kısa zamanda geçicektir inş.yağlı,ağır yiyecekler yememeye çalış.inş en kısa zamanda gecer
aramızada 1 aydan fazla var ama kişiden kişiye değişsede biz ikiz gebelik yaşıyoruz gerçekten zor çalışmak dahada zordur çünkü ben evde bile iş yapmıyorum doktoruna Danış eğer çalışmanı uygun görmüyorsa çalışma bence çünkü erken doğsalar daha çok sıkıntı yaşayacaksın 1 saat bile fazladan kalsalar karKızlar merhaba,
Biraz moralim bozuk,eve yeni geldim,haftasonu yazılanları okumadan konuya dalıyorum kusura bakmayın.
Haftasonu misafirim vardı,çok da birşey yapmadım aslında ama yoruldum(ctesi de doktor çıkışı alışverişe gittik,bayağı koşturduk)Yani aslında hafta sonu çok dinlenemedim diyebilirim.Sabah da okula giderken törene yetişeyim diye çok acele edemesem de nefes nefese okula geldim,10 dk sonrasında yine nefes nefese 2 ders 3.kattaki bir sınıfa dersim vardı,yığılıp kalacaktım.zaten bir süredir sırt ağrısı çekiyorum ve diğer kemiklerim de sızlıyor arada,bunca yürümenin üzerine sabahtan beri sadece 2 kayısı yememe rağmen bebişlerim nerdeyse 1 saat durmadı kıpır kıpırlardı maşallah,bi de hafta sonu doktor 3-4 hafta daha sabret sakın doğurma diye espri yaptı ama beni erken doğum korkusu sardı,çok mu doldum,çok mu yoruldum,çok mu stres yaptım bilmiyorum ama orda koltukta canım acır vaziyette otururken,bugün bitsin artık derken hatrımı soran arkadaşıma iyi değilim dedikten sonra ağlamaya başladım,erken doğumdan korktuğumu,stres yaptığımı söyledim,her geçen hafta daha da ağırlaşmak beni korkutuyor ya Allah korusun birşey olursa diye
Arkadaşlar beni sakinleştirmeye çalıştı sağolsun,md.yrd bile rapor al evinde uzan tv izle gelme dedi,25.haftaya girmek üzereyiz,bana yakın olan veya benim haftamı geçen arkdaşlar yardım lütfen,ben iznimi mümkün olduğunca doğum sonrasına aktarabilmek için çalışmak niyetindeyim ama korkuyorum,lütfen birşeyler söyleyin.Bebişlerimiz haftalar ilerledikçe çok çok hareketlenir mi yoksa korkmalı mıyım? Bu kemik ve sırt ağrıları artabilir mi,çok karışık kafam..Borçlarımızı da ödeyebilmek için hemen ayrılmak istemiyorum,çalışmak istememin nedeni bu,bir an önce bitsin de yavrularımın ihtiyaçlarını daha kolay karşılayabilelim diye..
eylül cüm sen vicdan azabı çekiyosun bence dinlenmediğin için.ama inan ben hep uzandğım halde kemiklerim ağrıyor ve akıntım fazla.Kızlar merhaba,
Biraz moralim bozuk,eve yeni geldim,haftasonu yazılanları okumadan konuya dalıyorum kusura bakmayın.
Haftasonu misafirim vardı,çok da birşey yapmadım aslında ama yoruldum(ctesi de doktor çıkışı alışverişe gittik,bayağı koşturduk)Yani aslında hafta sonu çok dinlenemedim diyebilirim.Sabah da okula giderken törene yetişeyim diye çok acele edemesem de nefes nefese okula geldim,10 dk sonrasında yine nefes nefese 2 ders 3.kattaki bir sınıfa dersim vardı,yığılıp kalacaktım.zaten bir süredir sırt ağrısı çekiyorum ve diğer kemiklerim de sızlıyor arada,bunca yürümenin üzerine sabahtan beri sadece 2 kayısı yememe rağmen bebişlerim nerdeyse 1 saat durmadı kıpır kıpırlardı maşallah,bi de hafta sonu doktor 3-4 hafta daha sabret sakın doğurma diye espri yaptı ama beni erken doğum korkusu sardı,çok mu doldum,çok mu yoruldum,çok mu stres yaptım bilmiyorum ama orda koltukta canım acır vaziyette otururken,bugün bitsin artık derken hatrımı soran arkadaşıma iyi değilim dedikten sonra ağlamaya başladım,erken doğumdan korktuğumu,stres yaptığımı söyledim,her geçen hafta daha da ağırlaşmak beni korkutuyor ya Allah korusun birşey olursa diye
Arkadaşlar beni sakinleştirmeye çalıştı sağolsun,md.yrd bile rapor al evinde uzan tv izle gelme dedi,25.haftaya girmek üzereyiz,bana yakın olan veya benim haftamı geçen arkdaşlar yardım lütfen,ben iznimi mümkün olduğunca doğum sonrasına aktarabilmek için çalışmak niyetindeyim ama korkuyorum,lütfen birşeyler söyleyin.Bebişlerimiz haftalar ilerledikçe çok çok hareketlenir mi yoksa korkmalı mıyım? Bu kemik ve sırt ağrıları artabilir mi,çok karışık kafam..Borçlarımızı da ödeyebilmek için hemen ayrılmak istemiyorum,çalışmak istememin nedeni bu,bir an önce bitsin de yavrularımın ihtiyaçlarını daha kolay karşılayabilelim diye..
İyiler er çok şükür canım ya inşallah kızında oğlunun kilosuna yaklaşır ve sağlıkla zamanında kucağına alırsın
Valla bende 6tane tulum aldım ama atlet kilot almadım ben diğer çocuklarımdada atlet kilotu 9/10 aylıkken kullanmaya başladım çıt çıtlı badiler çok daha iyi oluyor canım