Kızlar merhaba,
Biraz moralim bozuk,eve yeni geldim,haftasonu yazılanları okumadan konuya dalıyorum kusura bakmayın.
Haftasonu misafirim vardı,çok da birşey yapmadım aslında ama yoruldum(ctesi de doktor çıkışı alışverişe gittik,bayağı koşturduk)Yani aslında hafta sonu çok dinlenemedim diyebilirim.Sabah da okula giderken törene yetişeyim diye çok acele edemesem de nefes nefese okula geldim,10 dk sonrasında yine nefes nefese 2 ders 3.kattaki bir sınıfa dersim vardı,yığılıp kalacaktım.zaten bir süredir sırt ağrısı çekiyorum ve diğer kemiklerim de sızlıyor arada,bunca yürümenin üzerine sabahtan beri sadece 2 kayısı yememe rağmen bebişlerim nerdeyse 1 saat durmadı kıpır kıpırlardı maşallah,bi de hafta sonu doktor 3-4 hafta daha sabret sakın doğurma diye espri yaptı ama beni erken doğum korkusu sardı,çok mu doldum,çok mu yoruldum,çok mu stres yaptım bilmiyorum ama orda koltukta canım acır vaziyette otururken,bugün bitsin artık derken hatrımı soran arkadaşıma iyi değilim dedikten sonra ağlamaya başladım,erken doğumdan korktuğumu,stres yaptığımı söyledim,her geçen hafta daha da ağırlaşmak beni korkutuyor ya Allah korusun birşey olursa diye
Arkadaşlar beni sakinleştirmeye çalıştı sağolsun,md.yrd bile rapor al evinde uzan tv izle gelme dedi,25.haftaya girmek üzereyiz,bana yakın olan veya benim haftamı geçen arkdaşlar yardım lütfen,ben iznimi mümkün olduğunca doğum sonrasına aktarabilmek için çalışmak niyetindeyim ama korkuyorum,lütfen birşeyler söyleyin.Bebişlerimiz haftalar ilerledikçe çok çok hareketlenir mi yoksa korkmalı mıyım? Bu kemik ve sırt ağrıları artabilir mi,çok karışık kafam..Borçlarımızı da ödeyebilmek için hemen ayrılmak istemiyorum,çalışmak istememin nedeni bu,bir an önce bitsin de yavrularımın ihtiyaçlarını daha kolay karşılayabilelim diye..