- 2 Ocak 2012
- 1.387
- 152
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.001
Canım, şimdi şöyle ki, karnın bittiği yerden, yani tam da göbişin altından destek gibi takıyosun. sanki oranın ağırlığını kaldırmış da bele vermişsin gibi. bence bebişlere dokunmuyor yani. Bi de biraz gevşek yaptım ben açıkçası, sen gibi korktuğum için.
daha öncesinde de doktora sormuştum ben alayım mı diye, o da gerek yok, senin daha büyük değil demişti. hani zararlı filan demedi. geçen gidişimde de sordum, ister al ister alma gibi bi cevap verdi. ben de aldım. bi de yabancı sitelerden çok baktım, bi sakıncası zararı olur mu diye, bi sıkıntı yazmıyo. bi de benim görümcem yurtdışında yaşıyo (rusya da) o bana söylemişti, burada bayanların hepsi takıyo, sana da getireyim diye ama kaynadı arada. ben de burda buldum, aldım :)
geçmiş olsun canımcım..atlatrsın kısa sürede ,çok üzülme:)
akıntın ne durumda?
Canım ben 2 grip atlattım hamileliğim başladığından bu yana, ilkinde gittim, doktor sana bişey yapamam. git dinlen, c vitamini al, ıhlamur iç filan dedi, gönderdi. o yüzden boşuna yorma kendini bence.
çok tesekkür ederim canım.akıntım hapşırdıkça oluyor sanki.çamasırımda damla damla ıslaklık oluyor ve o bölgede ağrı var sizde de oluyor mu bilmiyorum.sen nasıl oldun? psikoloji konusuna gelince hepimiz öyleyiz.kaygılarımız çok fazla.insallah kucağımıza alınca gececek bu kaygılar...
kafan karışmasın canım ama ben de çalışmayı planladığım için gebeliğimin başında sormuştum druma.
çoğul gebeliklerde önermiyorum demişti????neden diye sormadım..
şimdi evde olduğum için ihtiyaç duymuyorum zaten.
Yapma ya... Allah Allah. Bu yanacı sitelerde de hadi tekil gebeliklerde egzersizlerle kas güçlendirmesi filan yapılabilir, o yüzden gerek olmayabilir ama çoğul gebeliklerde öneriliyor gibi bişey yazıyodu. kafam karıştı şimdi...keşke ben de evde olsam da ihtiyaç duymasam ama işte... çalışıyorum. biraz daha araştırayım bakayım ben bu kemeri.
canm kullanırken rahat ediyorsan bir sorun olmaz bence ya..düşündümde nasıl bir yan etkisi olabilir ki?
bu arada ne iş yapıosun?
Hoşgeldinbende aramıza tebrikler mide bulantılardan çok çektim kesin çözümü yok maalesefCANSU_26 canım benim bebişlerde ikizmiş :))) bende aranızdayım artık:)))
CANSU_26 canım benim bebişlerde ikizmiş :))) bende aranızdayım artık:)))
Kuşburnunu çokta sewerim eşime söleyim gelirken alsın:)boğaz ağrısına kuşburnu çok iyi geliyor bendede oldu doktor tavsiyi etti evde marmeletı vardı sıcak suyla ayran gibi yapıp içtim geçmiş olsun sağlıkla alalım yavrulurımızı kucuğımıza
Canım bencede arastır iyice.doktoruna ayrıntılı bidaha sor bakalımYapma ya... Allah Allah. Bu yanacı sitelerde de hadi tekil gebeliklerde egzersizlerle kas güçlendirmesi filan yapılabilir, o yüzden gerek olmayabilir ama çoğul gebeliklerde öneriliyor gibi bişey yazıyodu. kafam karıştı şimdi...keşke ben de evde olsam da ihtiyaç duymasam ama işte... çalışıyorum. biraz daha araştırayım bakayım ben bu kemeri.
kizlarrr ankarada yada baska sehirlerde olupta buyuk avmlerde bu hamilelik magaza ismi verirmisinizz..tum avm gezemiycem begendiniz elbise tarzi modelleri olan magaza ismi verirmisinizz..netten guvenip alamiyorumm.
kizlarrr ankarada yada baska sehirlerde olupta buyuk avmlerde bu hamilelik magaza ismi verirmisinizz..tum avm gezemiycem begendiniz elbise tarzi modelleri olan magaza ismi verirmisinizz..netten guvenip alamiyorumm.
Ya bebekleri sıkar filan diye korktum şimdi ben de canım, böyle deli deli internet sitelerini geziyorum. Gevşek kullansam herhalde bi sakıncası olmaz. zaten şey demişler, günde 2-3 saatten fazla kullanmak doğru değil, bel kaslarını çok zayıflatıp tekrar çalışmasını önlüyomuş.. dur sen, ben biraz daha okuyayım, kimse almadan da bebişleri dört gözle bekleyen annelere en doğru bilgiyi verelim.
canım ben öğretmenim. özel okulda çalışıyorum. hamileliğim dolayısıyla yine çok az ders verdiler bana bu dönem. müdürüm harika biri. onun sayesinde azcık dersle bu dönemi kapatıcam galiba. ama özel işte, yine de gelmek zorundayım. ofiste oturuyorum, iş yapıyorum, alıştırma filan hazırlıyorum. 4 buçuk ay gibi bi iznim var zaten (devlet sağolsun), onu da şimdiden alıp harcamak istemiyorum. sen ne iş yapıyosun?
çok şükür iyi olduklarına sevindim kiloları nasıl peki orkideciğim
Hoşgeldinbende aramıza tebrikler mide bulantılardan çok çektim kesin çözümü yok maalesef
hosgeldinn karakedicimmm hayirli olsunnm..bulantii deme bana cnm ben 5 haftadir bitik durumdayim bulanti icin doktor ilac verdi ama kullanmadim surup veriyolar o daha etkisiz oda naneli midem kaldirmadi icemedim.sukur su iki gun iyim 7.5haftalikken basladi su ana kadar durum bu sari leblebi ve cubuk krakersiz biyere cikamadim.bide cok halsiz ve sersem.oluyosum bulantinin yan etkisi diyim.11.haftada bas agrilari ile karsilStim rabbim yardim etsin zor karakedi ama bebekler icin herseyy.yine takildin yerde sor bacimm
kızlar bebeklerinize kaç tane tulum aldınız?
birde atlet külot adınız mı,çıtçıtlı badiler yeter mi?
Sagolasin canim bende cok bisi almiycam bi tane elbisem var doktora ayni seyle gitmekten sklidim.zaten suan bile canim.bi yere cikmak istemiyo:-(Ankarada değilim mağaza bilmşyorum ama tesettür mağazalarında çok güzel geniş tunikler oluyo:)bak istersen bi...