2014 ikiz anneleri

kafan karışmasın canım ama ben de çalışmayı planladığım için gebeliğimin başında sormuştum druma.
çoğul gebeliklerde önermiyorum demişti????neden diye sormadım..
şimdi evde olduğum için ihtiyaç duymuyorum zaten.

geçmiş olsun canımcım..atlatrsın kısa sürede ,çok üzülme:)
akıntın ne durumda?

çok tesekkür ederim canım.akıntım hapşırdıkça oluyor sanki.çamasırımda damla damla ıslaklık oluyor ve o bölgede ağrı var sizde de oluyor mu bilmiyorum.sen nasıl oldun? psikoloji konusuna gelince hepimiz öyleyiz.kaygılarımız çok fazla.insallah kucağımıza alınca gececek bu kaygılar...

Canım ben 2 grip atlattım hamileliğim başladığından bu yana, ilkinde gittim, doktor sana bişey yapamam. git dinlen, c vitamini al, ıhlamur iç filan dedi, gönderdi. o yüzden boşuna yorma kendini bence.

çok tesekkür ederim.mandalina portakal limon ve sütle atlatırım sanırım.çok sağol

o ıslaklık bende de oluyor arada canm.dün fazla yoruldum ve mukus gibi sarı-kahve akıntı geldi.drum gayet normal diyor ama ben okadar emin değilim...cumartesi tekrar enf.testi yaptırcam bakalım:)
birde şeker yükleme.inşallah sorunsuz atlatırım

Yapma ya... Allah Allah. Bu yanacı sitelerde de hadi tekil gebeliklerde egzersizlerle kas güçlendirmesi filan yapılabilir, o yüzden gerek olmayabilir ama çoğul gebeliklerde öneriliyor gibi bişey yazıyodu. kafam karıştı şimdi...keşke ben de evde olsam da ihtiyaç duymasam ama işte... çalışıyorum. biraz daha araştırayım bakayım ben bu kemeri.

canm kullanırken rahat ediyorsan bir sorun olmaz bence ya..düşündümde nasıl bir yan etkisi olabilir ki?
bu arada ne iş yapıosun?

canm kullanırken rahat ediyorsan bir sorun olmaz bence ya..düşündümde nasıl bir yan etkisi olabilir ki?
bu arada ne iş yapıosun?

Ya bebekleri sıkar filan diye korktum şimdi ben de canım, böyle deli deli internet sitelerini geziyorum. Gevşek kullansam herhalde bi sakıncası olmaz. zaten şey demişler, günde 2-3 saatten fazla kullanmak doğru değil, bel kaslarını çok zayıflatıp tekrar çalışmasını önlüyomuş.. dur sen, ben biraz daha okuyayım, kimse almadan da bebişleri dört gözle bekleyen annelere en doğru bilgiyi verelim.

canım ben öğretmenim. özel okulda çalışıyorum. hamileliğim dolayısıyla yine çok az ders verdiler bana bu dönem. müdürüm harika biri. onun sayesinde azcık dersle bu dönemi kapatıcam galiba. ama özel işte, yine de gelmek zorundayım. ofiste oturuyorum, iş yapıyorum, alıştırma filan hazırlıyorum. 4 buçuk ay gibi bi iznim var zaten (devlet sağolsun), onu da şimdiden alıp harcamak istemiyorum. sen ne iş yapıyosun?

kizlarrr ankarada yada baska sehirlerde olupta buyuk avmlerde bu hamilelik magaza ismi verirmisinizz..tum avm gezemiycem begendiniz elbise tarzi modelleri olan magaza ismi verirmisinizz..netten guvenip alamiyorumm.

CANSU_26 canım benim bebişlerde ikizmiş :))) bende aranızdayım artık:)))

hosgeldinn karakedicimmm hayirli olsunnm..bulantii deme bana cnm ben 5 haftadir bitik durumdayim bulanti icin doktor ilac verdi ama kullanmadim surup veriyolar o daha etkisiz oda naneli midem kaldirmadi icemedim.sukur su iki gun iyim 7.5haftalikken basladi su ana kadar durum bu sari leblebi ve cubuk krakersiz biyere cikamadim.bide cok halsiz ve sersem.oluyosum bulantinin yan etkisi diyim.11.haftada bas agrilari ile karsilStim rabbim yardim etsin zor karakedi ama bebekler icin herseyy.yine takildin yerde sor bacimm

boğaz ağrısına kuşburnu çok iyi geliyor bendede oldu doktor tavsiyi etti evde marmeletı vardı sıcak suyla ayran gibi yapıp içtim geçmiş olsun sağlıkla alalım yavrulurımızı kucuğımıza
Kuşburnunu çokta sewerim eşime söleyim gelirken alsın:)
Canım bencede arastır iyice.doktoruna ayrıntılı bidaha sor bakalım
kizlarrr ankarada yada baska sehirlerde olupta buyuk avmlerde bu hamilelik magaza ismi verirmisinizz..tum avm gezemiycem begendiniz elbise tarzi modelleri olan magaza ismi verirmisinizz..netten guvenip alamiyorumm.

Ben hiç hamilelik almadım canım.zaten belli bi haftadan sona canın ewden dışarı çıkmak istemiycek:)2 tane hamile pantolonu aldım sadece.tayt ve tunikle geldim bu haftaya:)

Ankarada değilim mağaza bilmşyorum ama tesettür mağazalarında çok güzel geniş tunikler oluyo:)bak istersen bi...

araştırmacı hamiş
bende öğretmenim canım..devlette. 7. iş günü kanamayla iş hayatm bitti şimdilik.eylülde tekrar başlıycam malesefff
arkadaşlarımın tek bebekle yaşadıklar sorunları düşününce korkuyorum ama neyseki anneanneleriyle olacaklar.birde ev temizliği için birini tutarsam sanırım maaş bebişlere gidicek
sağlıkla görelimde o günleri

kızlar bebeklerinize kaç tane tulum aldınız?
birde atlet külot adınız mı,çıtçıtlı badiler yeter mi?

Hoşgeldinbende aramıza tebrikler mide bulantılardan çok çektim kesin çözümü yok maalesef

teşekkür ederim canım hoşbulduk :))..cubuk kraker ve leblebiye devam edicez desenize ((

sağol cnm benim çok teşekkür ederim..inşallah çok ağır bir hamilelik geçirmeyiz hiçbirimiz...sorarım tabi canım benim aklıma takılanları tecrübelilere sorucam artık

Canım özellikle hamilelere has kıyafet satan yerler bana biraz pahalı geldi.

LC Waikiki daha uygun ve güzel hamile kıyafetleri var.

Tayt, pantalon üzerine tunik güzel oluyor bir de hamile jilesi alırsan onun içine de eski stretch bluzlar kazaklarını giyebiliyorsun göbeğin açılsa bile görünmüyor

kızlar bebeklerinize kaç tane tulum aldınız?
birde atlet külot adınız mı,çıtçıtlı badiler yeter mi?

Bak senin için hasta yatağımdan kalktım saydım geldim:)7 şer tulumları var canım.yeter oda..pijama takımlarıda var...yaza kadar yeter kıyafetleri heralde.atlet külot hiç almadım canım.bolca çıtçıtlı badiker aldım,onlarda ya uzun kollu ya kısa kollu...askılı almadım ben hiç

Ankarada değilim mağaza bilmşyorum ama tesettür mağazalarında çok güzel geniş tunikler oluyo:)bak istersen bi...
Sagolasin canim bende cok bisi almiycam bi tane elbisem var doktora ayni seyle gitmekten sklidim.zaten suan bile canim.bi yere cikmak istemiyo:-(
İse giden tum ikiz annelerine buyuk lkis tutuyorumm masallahh birak isi surdan bakkal godecek mecalim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…