2014 ikiz anneleri

Kizlaar hayirdir inşallah rüyamda yeni doğmuş üçüz gördüm, galiba benimmiş, gayet normal kiloda temiz güzel bebişler. 2 kız 1 erkekmiş sanırım bu aralar cinsiyetlere taktığım için Rüyası bile ne güzeeeel

aksum bilg sayar girilmiyi baglanti yok.ben kablosuz telden giriyorun ahh bi gelse hemen yapcamm..
yok canim yaa filizz hoca hic gitmedim.buyuk ekranlada goremedim:--(
gogsen bey bakti esimde kamera aldiii..insallahhh cnmm sonuclarda iyi cikarr.ayin 26si yine gitcem sonuclar icin.bide gogsen bey iki hafta sonra gel alltan rahim.biy olccez dedi yani dik..is atilirsa diye.insallahh gerek kalmazz..cokk iyii bi insann bu adamm ya

Maşallah. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Kan sonuçları da iyi gelecektir eminin

Doktoruma göre kesin kız :) ben hala inanamıyorum :) canım ayrıntılı için başkente filiz hanıma gideceğim. Aslında kensi doktorum onu istemedi. Adını duymadım ona o kadar para verme Eyüp Ekiciye git dedi ama ben belki hulusi hocayla da görüşürüm diye filiz hanıma gideyim dedim. Giden bir iki tanıdığım çok iyi demişti. Artık kendi doktorum da idare edecek :)

Hayırlara çıksın rüyan canım:)inş gönlündeki olur:)

Telefondan girerken full site yaparsan aynı bilgisayardan girmiş gibi ayar yapabilirsin..

:) hayrolsun evet rüyası bile cok guzel..bende bi oglum olmuş emziriyorum diye gordum gecen gun birine erkeğe benziyo dedi ya sanırım o yüzden:) ins gercegini de yasarız sağlıkla sıhhatle..

Daha beter olmaktan korkuyorum canım dr.um bebislerin iyi korkma dedi kan ilaciyla serum yiyecegim 5 tane şimdi yediklerinede dikkat et dedi bakalım serum lar bittikten sonra ne diyecek dr.umuz
Allahima emanet ettim onlari
allaha emanet canım.sağlıkla gelecekler bende inanıyorum:)
Canim toplam 40 mi yoksa daha öncede 15 yazmıştım 55 mi? Siz toplamadan günlük şuvkadar daha okudum diye yazin en iyisi ben toplarim yoksa karıştırıcam

bugün toplam 55 oldu canım.belirtirim artık...
bugün kocamın doğum günü
gizlice avmye gittim ve herşeyi hallettim ama korkarak.ilk kez 4 kişi olucaz bir 17 kasım da

aynen bende hergün rüyamda bebek görüyorum bi kaç kere 2 kız falan gördüm hayırlısı artık cinsiyete takınca oluyo ama:)

Beraber nice yıllarınız olsun canım.ne aldın:)

hediye ne aldin cnmm;-);-)
esininde yasi kutlu olsun ikizlerinizle bir omur mutlu yasayin insallahh

bu ne kadar harika yazılmış yaa süperr özellikle kayınvalideme okumam lazım bunu bıt bıt beni yemesin diye heleki üçüz olunca daha da fazla söylenme hakkım olur heralde :))

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız?ben sürekli dinleniyorum...dualarınızda bizi unutmayın...

ayşe merhana umarımiysindir sana devamlı mesaj attım buradan yazdımçünkü sendeki sorunun aynısını yaşıyorum ve çok zor durumdayım cevap yazmak zorunda değilsin ama görmemen imkansız aynı zorlukları sende yaşamışsın ve başkalarına sormuşsun şimdi bende senden bir ricada bulunuyorum nezaketendeolsa cevağ verirsen çok sevinirim özelinede yazdım burayada önceki sayfalara yazdım 3erken düşük son düşükte genetik sonucu 46 xx 22 pstk çıktı doktor bu bir genetik sorun değil normal diyor genetik ayıklamalı tüp bebeğe gerek yok diyor.sana ne dediler ne yazptın son gebeliğinde lütfen cevap ver başka sorunumu yaşayan pek kimse yok sende aynılarını yaşamışsssın zamanında başkalarından yardım istemişsin yazmışsın yinede cevap yazmassanda canın sağolsun...

arkadaşım bozma moralini geçen kontrolümde benimde aralarındaki fark açılmıştı ben de kafaya taktım biraz ama doktorum normal olduğunu ölçümden kaynaklı olabileceğini söyledi ikizlerde biri herzaman küçük olur dedi,, senin de birleşik plesantaydı problem olsa kız bebiş de etkilenmez miydi bol bol dua et hiç bişey olmaz inşalllah

Beraber nice mutlu yıllara

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…