- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.881
Esimde bende mavolduk bugün ama karar verdik bundan sonra hiç bir tetkik yok kendi Dr.umuza guvenip böyle devam edeceğiz beslenmeme daha fazla dikkat edip bebişlerimin gelişimlerine destek olacağım zaten Dr.umda aynı şeyi söyledi canım Rabbim Bebişlerimizi sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallahgeçmiş olsun cnm.böyle diploma almış ama hamile annenin psikolojisini hiç düşünmeyen bir sürü doktor var.beni de korkuttular bebeklerini kaybedersin falan diye iyice psikolojimi bozdular başka dr a gittik.yat dinlen keyfine bak dedi ve bir tane bile ilaç vermedi.kendini üzerek bebeklerini de üzmüş olursun.bakma sen onlara cnm mm ölçümler yaptıklarından yanlış ölçmüş de olabilirler sen bol protein kalsiyum al.kilolarına etkisi çok büyük.
Yok canım bitti kanaman hatta dr.um progestani bile kesti çok şükür yok yaa bundan sonra hiç bi tetkik yok istemiyorum hiçbişey dr.umda önerdi ama yok daha beter bulantin mak istemiyorum beynimiSorma canım yaa ben zaten gececiydim iyice cozuttum inşallah bebişler etkilenmiyordur. Ben yatıyomuşun sen kalkıyomuşun
İkiniz de hoşgeldiniiiz inşallah rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız... Bol bol su, sebze yemeği, yeşil salata, süt yoğurt, et, balık, ceviz yemenizi tavsiye ediliyor (tabi çok bulantiniz olmazsa) şekerden uzak durulacakmış ve havuç nar maydonoz nane, çay kahve fazla tüketilmeyecekmiş, tabi bol bol dinlenilecekmiş şimdilik bildiklerim pek uygulayamasam da... Size tavsiye yavaş yavaş topiği baştan okunmaya çalışın çok faydası oluyor. Pek çok şeyi önceden bildiğiniz için boş yere endişelenmiyorsunuz... Bide ben günlük tutuyorum ara ara yaziyorum çok mutlu ediyor
Canım maşallah gözün aydın o zaman demek ilerleyen zamanlarda birbirlerine dokunuyorlardı
Canım geçmiş olsun yaa ( Yoktur Allah'ın izni ile birşey ama için rahat etmiyorsa bir doktora daha gitsen yada detayli ultrasona . senin aktif kanaman var mı hala?
Inşallah canım oglusum geriden geldi savaşçı o bunu da anlatacağız hayirlisiyla Allah razı olsun canimmmDoktorların boyle moral bozucu konuşması sanki bize cok iyi geliyo..bence kendini üzme canım kendi doktoruna güven ins bi sıkıntı olmaz..
Plasentada sorun varsa düzeltebilir mi ki canım ilaçla falan?gece kuşu şekercimm,daularım 40 ar tene oldu unutmadan not düşeyim..
geçmiş olsun canım. insan kime güveneceğini şaşıryor yaainşallah bir sorun yaşamaz minişlerin çok üzme kendini.
sen bir perinatoloğa git bence.için rahat etsin ve alnması gereken önlemler varsa alınsın.