2014 ikiz anneleri

geçmiş olsun cnm.böyle diploma almış ama hamile annenin psikolojisini hiç düşünmeyen bir sürü doktor var.beni de korkuttular bebeklerini kaybedersin falan diye iyice psikolojimi bozdular başka dr a gittik.yat dinlen keyfine bak dedi ve bir tane bile ilaç vermedi.kendini üzerek bebeklerini de üzmüş olursun.bakma sen onlara cnm mm ölçümler yaptıklarından yanlış ölçmüş de olabilirler sen bol protein kalsiyum al.kilolarına etkisi çok büyük.
Esimde bende mavolduk bugün ama karar verdik bundan sonra hiç bir tetkik yok kendi Dr.umuza guvenip böyle devam edeceğiz beslenmeme daha fazla dikkat edip bebişlerimin gelişimlerine destek olacağım zaten Dr.umda aynı şeyi söyledi canım Rabbim Bebişlerimizi sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah:nazar::nazar:
Sorma canım yaa :KK19: ben zaten gececiydim iyice cozuttum :KK43: inşallah bebişler etkilenmiyordur. Ben yatıyomuşun sen kalkıyomuşun:KK1:

İkiniz de hoşgeldiniiiz :KK16: inşallah rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız... Bol bol su, sebze yemeği, yeşil salata, süt yoğurt, et, balık, ceviz yemenizi tavsiye ediliyor (tabi çok bulantiniz olmazsa:KK1:) şekerden uzak durulacakmış ve havuç nar maydonoz nane, çay kahve fazla tüketilmeyecekmiş, tabi bol bol dinlenilecekmiş :KK16: şimdilik bildiklerim pek uygulayamasam da... Size tavsiye yavaş yavaş topiği baştan okunmaya çalışın çok faydası oluyor. Pek çok şeyi önceden bildiğiniz için boş yere endişelenmiyorsunuz... Bide ben günlük tutuyorum ara ara yaziyorum çok mutlu ediyor :KK16:

Canım maşallah gözün aydın:KK16: o zaman demek ilerleyen zamanlarda birbirlerine dokunuyorlardı:KK1:

Canım geçmiş olsun yaa :KK43:( Yoktur Allah'ın izni ile birşey ama için rahat etmiyorsa bir doktora daha gitsen yada detayli ultrasona . senin aktif kanaman var mı hala?
Yok canım bitti kanaman hatta dr.um progestani bile kesti çok şükür yok yaa bundan sonra hiç bi tetkik yok istemiyorum hiçbişey dr.umda önerdi ama yok daha beter bulantin mak istemiyorum beynimi
Doktorların boyle moral bozucu konuşması sanki bize cok iyi geliyo..bence kendini üzme canım kendi doktoruna güven ins bi sıkıntı olmaz..
Inşallah canım oglusum geriden geldi savaşçı o bunu da anlatacağız hayirlisiyla Allah razı olsun canimmm
gece kuşu şekercimm,daularım 40 ar tene oldu unutmadan not düşeyim..

geçmiş olsun canım. insan kime güveneceğini şaşıryor yaa:KK36::KK43:inşallah bir sorun yaşamaz minişlerin çok üzme kendini.
sen bir perinatoloğa git bence.için rahat etsin ve alnması gereken önlemler varsa alınsın.
Plasentada sorun varsa düzeltebilir mi ki canım ilaçla falan?

Esimde bende mavolduk bugün ama karar verdik bundan sonra hiç bir tetkik yok kendi Dr.umuza guvenip böyle devam edeceğiz beslenmeme daha fazla dikkat edip bebişlerimin gelişimlerine destek olacağım zaten Dr.umda aynı şeyi söyledi canım Rabbim Bebişlerimizi sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah:nazar::nazar:
Yok canım bitti kanaman hatta dr.um progestani bile kesti çok şükür yok yaa bundan sonra hiç bi tetkik yok istemiyorum hiçbişey dr.umda önerdi ama yok daha beter bulantin mak istemiyorum beynimi
Inşallah canım oglusum geriden geldi savaşçı o bunu da anlatacağız hayirlisiyla Allah razı olsun canimmm
Plasentada sorun varsa düzeltebilir mi ki canım ilaçla falan?

bilemiyorum canım???
kötü şeyler getirme aklına,sağlıkla gelecek miniklerin inşallah.sadece önlem amaçlı içini rahatlatmak için gidebilirsin,ben çok güvendim mesela perinatoloğa.detaylı usgden sonra moralim yükseldi...
bence hiç bişey olmaz oğluşuna(inşallah:):nazar::nazar:

bilemiyorum canım???
kötü şeyler getirme aklına,sağlıkla gelecek miniklerin inşallah.sadece önlem amaçlı içini rahatlatmak için gidebilirsin,ben çok güvendim mesela perinatoloğa.detaylı usgden sonra moralim yükseldi...
bence hiç bişey olmaz oğluşuna(inşallah:):nazar::nazar:
Daha beter olmaktan korkuyorum canım dr.um bebislerin iyi korkma dedi kan ilaciyla serum yiyecegim 5 tane şimdi yediklerinede dikkat et dedi bakalım serum lar bittikten sonra ne diyecek dr.umuz
Allahima emanet ettim onlari:KK16::KK16::nazar:

Daha beter olmaktan korkuyorum canım dr.um bebislerin iyi korkma dedi kan ilaciyla serum yiyecegim 5 tane şimdi yediklerinede dikkat et dedi bakalım serum lar bittikten sonra ne diyecek dr.umuz
Allahima emanet ettim onlari:KK16::KK16::nazar:

Aynen canım rahat olmaya çalış inceledikce daha cok endişeleniyoruz sanki..bebislerin saglıklı sıhhatli kucağına gelicek ins..

kengo,maşallah 30 olmuşsun cicim:)
:nazar::nazar:
nasl gidiyo?20. haftalardan farkı var mı?

Valla canım çok şükür geldik bu haftalara fark varmı dersen tabiki var daha ağırlaştım ama çok şükür çoğu gitti azı kaldı:KK49:

Merhaba hanimlar araniza yeni katildim bende ikiz annesiyim dun kalp atislarini dinledim bebislerimin cok tuaf bir duygu cok duygulandim ikiz gebeliklerde neye dikkat etmeliyiz tup bebekle ikizlere hamile kaldim ilk annelik heyecanini yasicam ve hic bilgim yok ikiz bebeklerde
aramıza hoşgeldin ikiz gebelikte tek gebeliğe göre biraz ağır geçiyor o kadar inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın

Biz geldik kızlar:))çok şükür bebeklerim iyi.1130 ve 1200 gr olmuşlar:)tek bebek gibi kiloları dedi doktor:nazar::nazar:oğluşumun biri yüzünü göstermedi...kontroller 2 haftaya düştü çok mutluyum:)
gözün Aydın canım çok şükür bebişlerin iyi olmasına sevindim bizde 2 haftada bir gidicez artık hatta 32 den sonra herhaftada çağırabilirim dedi doktor

Bizim bu günümüz tam bir hezeyandi kızlar Bebişlerimizi gördük şükür ama asıl Dr. Hasta olduğu için radyolog baktı detaylı ultrasonda ve sinirimizi bozdu erkegimiz 19+1 kızımız 20+4 gözüküyor kız 23 cm 330 gr erkek 18cm 250 gr çıktı radyolog erkeğin kalbi yavaş atıyor suyu az plasenta problemli bebek beslenemiyor dedi moralimiz bozuldu Dr.umuza gittik koştur koştur Dr.umuz inceledi bebeklerin normal sadece kanamanın erkeğin plasentasindan olduğu için gelişimi yavaşlamis olabilir erkek geriden geliyor ayrica dedi çok korktuk davul oldu gözlerim ağlaya ağlaya:KK43:((
sıkma canını bence dua et zamanla birbirlerini kilo olarak yakalıyorlar aralarındaki gün farkıda 2haftayı geçmediği süre sorun yok demişti doktorum bana

gece kuşu şekercimm,daularım 40 ar tene oldu unutmadan not düşeyim..

geçmiş olsun canım. insan kime güveneceğini şaşıryor yaa:KK36::KK43:inşallah bir sorun yaşamaz minişlerin çok üzme kendini.
sen bir perinatoloğa git bence.için rahat etsin ve alnması gereken önlemler varsa alınsın.

Canim toplam 40 mi yoksa daha öncede 15 yazmıştım 55 mi? Siz toplamadan günlük şuvkadar daha okudum diye yazin en iyisi :KK1: ben toplarim yoksa karıştırıcam:KK37:

Bismillahirrahmanirrahim....

İsim ..................Ayetel kürsü......... Nas-Felak

Aksu81............. 30--------------- 30 Okudu

Sedef............... 14-- -------------14 Okudu

Seybil..............

Pınar.............. 15-----------------15 Okudu

Sdtive............ 20 ----------------20 Okudu

Aylin.............. 100---------------100 Okudu

Mrsbeyaz......

Kengo...........

Flufem......... 40----------------- 40 Okudu

Kuzey.........

Fpmk..........

Zuzu...........

Cansu......... 10------------------ 5 Okudu

Eylül...........

Asbelove....

Melis..........

Ankara12....

Kızlaar isteyenler ismini yazdirsin lütfen...

Rabbim dualarimizi kabul etsin hepimize vakti zamanında inşallah hayirli saglikli güzel evlatlar nasip etsin...Amin...

Bismillahirrahmanirrahim....

İsim ..................Ayetel kürsü......... Nas-Felak

Aksu81............. 30--------------- 30 Okudu

Sedef............... 14-- -------------14 Okudu

Seybil..............

Pınar.............. 15-----------------15 Okudu

Sdtive............ 20 ----------------20 Okudu

Aylin.............. 100---------------100 Okudu

Mrsbeyaz......

Kengo...........

Flufem......... 40----------------- 40 Okudu

Kuzey.........

Fpmk..........

Zuzu...........

Cansu......... 10------------------ 5 Okudu

Eylül...........

Asbelove....

Melis..........

Ankara12....

Kızlaar isteyenler ismini yazdirsin lütfen...

Rabbim dualarimizi kabul etsin hepimize vakti zamanında inşallah hayirli saglikli güzel evlatlar nasip etsin...Amin...
Günaydın :) ben 10 tane okudum hepsinden okudukça yazarım ins.

Günaydın kızlar :)

Dün kontrolümüz vardı. Maşallah bebeklerim iyiler. Birkaç gün önde çıktı ikisi de. Kiloları 340gr civarı olmuş. Boyunu söylemedi. Ölçmüyor sanırım artık :) doktordan dönerken alışveriş yaptık biraz. Bebişlere yeni doğan seti aldım ikişer tane. Bir iki de battaniye :) pazartesi ayrıntılı ultrason var. İnşallah orda da herşey yolunda gider.

kizlarr dunn doktordan geldikk ..cok sukur iyilerr mis.ense kalinli ve burun kemigi olusmus cok sukurrrrrtttttt....aralarindaki gun sayisi 4-5gun diyo bole olur normal dedi.dger doktorda 7gun cikmisti
..ikili tarama testi icin kan verdim kultur verdim akinti icin insallHhh sonuclarimidaaa iyii cikarrrr kizlarrr...bizden hberler bunlar.

Dün kontrolümüz vardı. Maşallah bebeklerim iyiler. Birkaç gün önde çıktı ikisi de. Kiloları 340gr civarı olmuş. Boyunu söylemedi. Ölçmüyor sanırım artık :) doktordan dönerken alışveriş yaptık biraz. Bebişlere yeni doğan seti aldım ikişer tane. Bir iki de battaniye :) pazartesi ayrıntılı ultrason var. İnşallah orda da herşey yolunda gider.
Oh bebisler görülmüş ciciler alınmış masallah:) Ay alışveriş cok guzel oluyo dimi :)
kizlarr dunn doktordan geldikk ..cok sukur iyilerr mis.ense kalinli ve burun kemigi olusmus cok sukurrrrrtttttt....aralarindaki gun sayisi 4-5gun diyo bole olur normal dedi.dger doktorda 7gun cikmisti
..ikili tarama testi icin kan verdim kultur verdim akinti icin insallHhh sonuclarimidaaa iyii cikarrrr kizlarrr...bizden hberler bunlar.
Canim iyi haberlerimiz çoğalsın ins ne guzel bebeklerini gormussun :) darısı basımıza:)

Kızlar bu adımızın yanında yazan çiçek isimleri nedir ben anlayamadım da bi kategoriye gore mı ama herkesini farklı..bi türlü çözemedim :) bilen varsa anlatsın:) bu arada Gül u cok severim:KK66: ve birde yanına iki kalp var bende neye gire değişiyor kalp sayısı?

Son düzenleme:
Kızlar bu adımızın yanında yazan çiçek isimleri nedir ben anlayamadım da bi kategoriye gore mı ama herkesini farklı..bi türlü çözemedim :) bilen varsa anlatsın:) bu arada Gül u cok severim:KK66: ve birde yanına iki kalp var bende neye gire değişiyor kalp sayısı?

beyazz o guller her ay degisiyoo uyeligin deki gun arttikca ordaki gul isimleride degisiyooo..

Aynen canım rahat olmaya çalış inceledikce daha cok endişeleniyoruz sanki..bebislerin saglıklı sıhhatli kucağına gelicek ins..
inşallah canım yaaa inşallah bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza da sağlıkla büyütürüz yarın sabah bir dr.un daha görüşünü alacağım ondan sonra temkinli davranıp beslenmemize daha da önem vereceğiz ve dua edip bekleyeceğiz... Rabbim koruyacak minişlerimi:nazar::nazar::nazar:
Valla canım çok şükür geldik bu haftalara fark varmı dersen tabiki var daha ağırlaştım ama çok şükür çoğu gitti azı kaldı:KK49:

aramıza hoşgeldin ikiz gebelikte tek gebeliğe göre biraz ağır geçiyor o kadar inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın

gözün Aydın canım çok şükür bebişlerin iyi olmasına sevindim bizde 2 haftada bir gidicez artık hatta 32 den sonra herhaftada çağırabilirim dedi doktor

sıkma canını bence dua et zamanla birbirlerini kilo olarak yakalıyorlar aralarındaki gün farkıda 2haftayı geçmediği süre sorun yok demişti doktorum bana
benim dr.umda aynı şeyi söyledi 3hafta öncesine kadar aynı gidiyorlardı birden böyle 10gün gerileyincede korktum zaten öyle bile olsa yapabilecek hiçbişey yok duadan başka Rabbim bugünleri de atlatmamıza bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamıza yardım edecek inşallahhhh:KK16::KK16::KK16:

canım senin msj sayına göre artış gösteriyor o güller senin msjların arttıkça onlarda artıyor altında ki çiçek isimlerinin yazısını da değiştirebilirsin profilinden istediğini yazabilirsin:KK34:

Canim senin hala diğerinin cinsiyeti netleşmedi mi? Detayliya nerde gireceksin ? Medicanada kendi doktorun mu bakacak?

kizlarr dunn doktordan geldikk ..cok sukur iyilerr mis.ense kalinli ve burun kemigi olusmus cok sukurrrptttttt....aralarindaki gun sayisi 4-5gun diyo bole olur normal dedi.dger doktorda 7gun cikmisti
Gözün Aydin Canim :KK16: 2. Katta Filiz Hoca mi bakti? İnşallah kan değerlerin ve kültürlerin de iyi çıkar :KK16:
Bu arada hala takvimi niye yapmadin :KK1:

beyazz o guller her ay degisiyoo uyeligin deki gun arttikca ordaki gul isimleride degisiyooo..

canım senin msj sayına göre artış gösteriyor o güller senin msjların arttıkça onlarda artıyor altında ki çiçek isimlerinin yazısını da değiştirebilirsin profilinden istediğini yazabilirsin:KK34:
Sagolun kızlar iyice salaga bağladım ben bu ara da:):KK53::KK33:

X