2014 ikiz anneleri

Günaydın kızlar :)

Dün kontrolümüz vardı. Maşallah bebeklerim iyiler. Birkaç gün önde çıktı ikisi de. Kiloları 340gr civarı olmuş. Boyunu söylemedi. Ölçmüyor sanırım artık :) doktordan dönerken alışveriş yaptık biraz. Bebişlere yeni doğan seti aldım ikişer tane. Bir iki de battaniye :) pazartesi ayrıntılı ultrason var. İnşallah orda da herşey yolunda gider.
Çok şükür canim inşallah yarın da güzel haberler getirirsin bize:KK16: alışveriş yapmak insanı acaip rahatlatiyor dimi dün bende dr.lara inat bi iki tulum aldim:KK16:
Kizlaar hayirdir inşallah rüyamda yeni doğmuş üçüz gördüm, galiba benimmiş, gayet normal kiloda temiz güzel bebişler. 2 kız 1 erkekmiş :KK1: sanırım bu aralar cinsiyetlere taktığım için :KK16: Rüyası bile ne güzeeeel :21:
Ay rüyası bile harikaaa:KK34:
allaha emanet canım.sağlıkla gelecekler bende inanıyorum:)

bugün toplam 55 oldu canım.belirtirim artık...
bugün kocamın doğum günü:KK16::KK16::KK16::KK16:
gizlice avmye gittim ve herşeyi hallettim ama korkarak.ilk kez 4 kişi olucaz bir 17 kasım da:emir_bebek::emir_bebek:
Sağolasın canimm inşallah insallahhh :KK16: eniştesini doğum günü de kutlu olsun:KK16:
Sagolun kızlar iyice salaga bağladım ben bu ara da:):KK53::KK33:
Estağfurullah canim:KK34:
Kızlar nasılsınız?ben sürekli dinleniyorum...dualarınızda bizi unutmayın...
Dinlen canım dinlen hersey çok güzel olacak insallahhhh:KK16::KK16:
arkadaşım bozma moralini geçen kontrolümde benimde aralarındaki fark açılmıştı ben de kafaya taktım biraz ama doktorum normal olduğunu ölçümden kaynaklı olabileceğini söyledi ikizlerde biri herzaman küçük olur dedi,, senin de birleşik plesantaydı problem olsa kız bebiş de etkilenmez miydi bol bol dua et hiç bişey olmaz inşalllah:nazar::nazar:
Valla bende öyle biliyordum ama raporda çift plasenta yazıyor ayrılabilir mi sonradan onlar anlamadım kızımız çok rahat maasallah :KK16::nazar: tek korkum arter damarın bi tanesinde akim kaybolmus yazıyor raporda yarın sabah başka bir dr. Görüşü almak için randevu aldık bakalım hem cihazı Doppler mis bi de onun görüşünü alalım bakalım bu durumda zaten yapılabilecek hicbirsey yokmuş surekli takip, beslenme takviyesi ve dinlenme disinda eğer böyle bir durum varsa erken gelme ihtimalleri çok yüksek bizim miniklerin 3 haftaya kadar sabretseler en azından diye dua ediyorum sağolasın arkadasim:KK16::KK16:

Çok şükür canim inşallah yarın da güzel haberler getirirsin bize:KK16: alışveriş yapmak insanı acaip rahatlatiyor dimi dün bende dr.lara inat bi iki tulum aldim:KK16:

Ay rüyası bile harikaaa:KK34:

Sağolasın canimm inşallah insallahhh :KK16: eniştesini doğum günü de kutlu olsun:KK16:

Estağfurullah canim:KK34:

Dinlen canım dinlen hersey çok güzel olacak insallahhhh:KK16::KK16:

Valla bende öyle biliyordum ama raporda çift plasenta yazıyor ayrılabilir mi sonradan onlar anlamadım kızımız çok rahat maasallah :KK16::nazar: tek korkum arter damarın bi tanesinde akim kaybolmus yazıyor raporda yarın sabah başka bir dr. Görüşü almak için randevu aldık bakalım hem cihazı Doppler mis bi de onun görüşünü alalım bakalım bu durumda zaten yapılabilecek hicbirsey yokmuş surekli takip, beslenme takviyesi ve dinlenme disinda eğer böyle bir durum varsa erken gelme ihtimalleri çok yüksek bizim miniklerin 3 haftaya kadar sabretseler en azından diye dua ediyorum sağolasın arkadasim:KK16::KK16:

ya şimdi cinsiyetler farklı olduğundan çift plesanta yazıyordur birleşmiş plesanta da zaten çift plesanta demek sadece 2 plesanta birbirine çok yakın yerleşiyor ve birleşmiş gözüküyor.. sen bol bol dua et dr lar herzaman en kötüyü söylüyor içini ferah tut ama önlemi elden bırakma:nazar::nazar:

nice mutlu yıllara canım bebişlerinizle inşallah.:emir_bebek::emir_bebek:
benımde kocamın doğum gunu yarın.ama bizi asıl heyecanlandıran yarın oğluşlarımızın odaları gelıyooo teyzeleriii:))):nazar::nazar: .en güzel hediye bu olsa gerek:)))ne güzel duygular bunlar Allahım bınlerce kez sana şükürler olsun

Kızlar grip oluyorum galiba:KK43:(c vitamininden başka önerisi olan varmı?

ihlamur icebilirsin gunde iki bardakk.
bide bol bol mandalina portakal yiyebilirsin
bogazinda tirtil varsa bide pastil kullandim onu icebilirsin istersen marka verimm.hamileliktw kullanilanlardan.ben on gun cektimm.insallahh daha fazlalasmazz seninkide gecmis olsun

Cevap yazan arkadaşlarım sağolun hepinşz iyiki varsınız:KK16:burun akıntısından çok boğazım acıyo:KK43:sıcak suya limon sıktım içiyorum şimdi.sizin tavsiyelerinizi yapcam yarına biraz iyi olmazsam.

ihlamur icebilirsin gunde iki bardakk.
bide bol bol mandalina portakal yiyebilirsin
bogazinda tirtil varsa bide pastil kullandim onu icebilirsin istersen marka verimm.hamileliktw kullanilanlardan.ben on gun cektimm.insallahh daha fazlalasmazz seninkide gecmis olsun
a.i.d mi yoksa:)ondan varda korktum kullanmaya canım ya
benımde kocamın doğum gunu yarın.ama bizi asıl heyecanlandıran yarın oğluşlarımızın odaları gelıyooo teyzeleriii:))):nazar::nazar: .en güzel hediye bu olsa gerek:)))ne güzel duygular bunlar Allahım bınlerce kez sana şükürler olsun
Oyy ne güzel:)odanın resmini paylaş yarın bizlede:)
Nice mutlu yıllara canım birlikte..

Canım bende birinden duydum elmayı ve limonu kabuklu doğra kaynatıp iç iyi geliyormuş

Sağol canım benim onuda deniycem dikkat edin valla kızlar havaya güvenmeyin...bide ben dün dayanamadım dondurma yedim çok azcıcıktı ama oda etkiledi heralde:KK17:

Ayy ne güzeeel :) hiç unutamazsınız artık :) güle güle kullansın bebislerin ins doldursunlar o eşyaları..odayı kurunda bize de foto at canım..allah ebediyen sizi ve evlâtlarınızı ayırmasın..

ayşe merhana umarımiysindir sana devamlı mesaj attım buradan yazdımçünkü sendeki sorunun aynısını yaşıyorum ve çok zor durumdayım cevap yazmak zorunda değilsin ama görmemen imkansız aynı zorlukları sende yaşamışsın ve başkalarına sormuşsun şimdi bende senden bir ricada bulunuyorum nezaketendeolsa cevağ verirsen çok sevinirim özelinede yazdım burayada önceki sayfalara yazdım 3erken düşük son düşükte genetik sonucu 46 xx 22 pstk çıktı doktor bu bir genetik sorun değil normal diyor genetik ayıklamalı tüp bebeğe gerek yok diyor.sana ne dediler ne yazptın son gebeliğinde lütfen cevap ver başka sorunumu yaşayan pek kimse yok sende aynılarını yaşamışsssın zamanında başkalarından yardım istemişsin yazmışsın yinede cevap yazmassanda canın sağolsun...

Canım hakkını helal et yazdıklarını hiç görmedim benim bebeklere genetik test yapılmadı.sorun bendeydi.eğer özelden tlf no göndermeyi baaşarabilirsem ara yada. No gönder ben arayayım.

ya şimdi cinsiyetler farklı olduğundan çift plesanta yazıyordur birleşmiş plesanta da zaten çift plesanta demek sadece 2 plesanta birbirine çok yakın yerleşiyor ve birleşmiş gözüküyor.. sen bol bol dua et dr lar herzaman en kötüyü söylüyor içini ferah tut ama önlemi elden bırakma:nazar::nazar:
Evet canım tedbir bizden takdir Allahtan:KK16::KK16::nazar: Rabbim sağlıkla hayırla dünyaya getirebilmeyi buyutebilmeyi nasip eder insallahh:KK16:
Cevap yazan arkadaşlarım sağolun hepinşz iyiki varsınız:KK16:burun akıntısından çok boğazım acıyo:KK43:sıcak suya limon sıktım içiyorum şimdi.sizin tavsiyelerinizi yapcam yarına biraz iyi olmazsam.
Canim bal limon azıcık da taze zencefil rendeleme içine boğaza acaip iyi geliyor inşallah bi an once iyilesirsin:KK16:
Anne karnında bebek hıçkırırmı kızlar???5 dkdan fazla süredir karnımda pıtlamalar var:)ritmik bi şekilde.
Evet canım bende okumuştum hickirabilirler diye 20 dk ya kadar sürebilir korkmayın yaziyordu:KK34:

Evet canım tedbir bizden takdir Allahtan:KK16::KK16::nazar: Rabbim sağlıkla hayırla dünyaya getirebilmeyi buyutebilmeyi nasip eder insallahh:KK16:

Canim bal limon azıcık da taze zencefil rendeleme içine boğaza acaip iyi geliyor inşallah bi an once iyilesirsin:KK16:

Evet canım bende okumuştum hickirabilirler diye 20 dk ya kadar sürebilir korkmayın yaziyordu:KK34:

İnanılmaz bişey kızlar ya:)inş sizde en kısa zamands yaşarsınız:)korktuk önce eşimle,sonra aklıma hıçkırık geldi baktım internete aynen benim tarif ettiğim gibi:)10 dk sürmüştür.

arkadaşlar yeni kalktılar hemen geldim:KK9:.hepiniz saolun canlar:)
olta takımı ve bir mont aldım,güle güle kullanır inşallah.

sedefcim geçmş olsun canım..ballı liimonlu ıhlamur çok iyi geliyor.
ayşecim bol bol dinlen,rabbim sağlık versin üçünüzede...bende bugün çok yoruldum bir hafta yatarım artk:KK1:
hepinizi öptüm...iyi uykular

Ayy ne güzeeel :) hiç unutamazsınız artık :) güle güle kullansın bebislerin ins doldursunlar o eşyaları..odayı kurunda bize de foto at canım..allah ebediyen sizi ve evlâtlarınızı ayırmasın..

amiin canım benim inşallah.çok güzel bı anı olarak kalıcak gerçekten.güzel bi tesadüf oldu...birkaç eksiği var odanın hepsini tamamlayalım.son halını fotolarım canım:)Allah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin en önemlisi de o.....:KK16::KK16:

arkadaşlar yeni kalktılar hemen geldim:KK9:.hepiniz saolun canlar:)
olta takımı ve bir mont aldım,güle güle kullanır inşallah.

sedefcim geçmş olsun canım..ballı liimonlu ıhlamur çok iyi geliyor.
ayşecim bol bol dinlen,rabbim sağlık versin üçünüzede...bende bugün çok yoruldum bir hafta yatarım artk:KK1:
hepinizi öptüm...iyi uykular

Çok gzl canım farklı bi hediye almışsın.şifayı kaptık valla:KK43:ıhlamur yok ewde:KK43:ama bal yeyim belki oda iyi gelşr.

kızlaaaar Kayra'ya uygun isim önerilerinizi bekliyorum.bana yardım edebıırmısınız.yoksa eşim aklımdakını koyucam dıyooo:KK43: benım ıçın uyum önemlı deil ama o illakı uyumlu olsun dıyooo.ayyy bıtsın artık su ısım savaşı.her gece koca bı lıse hazırlıyorum hıç bırını beğenmıyooo :KK43:(:-)36::KK37:

X