2014 ikiz anneleri

Seninde iki erkekti dimi:)arda olabilir sanki:)

Seninde iki erkekti dimi:)arda olabilir sanki:)

evet canım ıkı erkek benımkılerde.:)Arda çok güzel bende begenıyorum saol canım.ıkısı güzel uyuyo.anlamını beğenmıyo ama ...aslında bırkaç tane anlamı var.yere dıkılen degnegın adını oğluma vermem dıyo(aslında eymen gönlümden gecen...anlamı çok güzel..aslında pek uyan yok gıbı Kayraya Arda dan başka dımııı

Talha-bora:)anlamlarına bilmiyorum ama

Talha-bora:)anlamlarına bilmiyorum ama

guzelmış canım benım saol önerılerın için.sen neguzel attın ustunden ısım yükünü Eymen'ınde Ege'nde isimleriyle yasasınlar inşallah:)

bakalım bızde ne zaman karar verıcez.arkadaşlarımız dalga gecıyolar artık bızımle,siz düşünmeyın onlar buyuyunce koyarlar ısımlerını dıyolar:))))söylemesı kolay tabıı

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bebişler nasıl?
Geçmişi biraz okuyayım dedim ama takip edemiyorum ben ya, ne çok yazmışsınız öyle

Kafama takılan bişey var kızlar, haftaya detaylı usg yapacağız dedi dr.um. Nerede yapacağız? dedim. Kendisi yapacakmış. Ama burda okuduğum kadarıyle başka merkezlere yönlendiriyor birçok doktor. Öyle değil mi? Doktoruma çok güveniyorum ama yine de tereddüt ettim şimdi:26: Sizler nasıl yaptırdınız? Bir de gelecek ay varmış detaylımız...

Sağol canım:)eşinin aklındaki isim ne?

Benim kendi doktorum cekmedi canım.yönlendirdi beni sadece..

canım benımde doktorum ıkılı testı kendı yaptı.detaylı ultrason ıçın başka bı doktora yönlendırdı.perınotologlar bakıyo detaylı ultrasona bılgığım kadarıyla...

Evet ya çok zor işmiş isim bulma işi, sonuçta ömür boyu taşıyacaklar bu isimleri... Eymen ve Ege çok güzel gerçekten, isimleriyle büyüsünler. Kayra da çok güzel canım, uyumlu bir isim bulursam yazarım Ben de kızımız için Masal düşündüm, eşim de beğendi ama daha yeni başladık biz düşünmeye, değişme olasılığı yüksek yani :)

Sağol canım:)eşinin aklındaki isim ne?

Benim kendi doktorum cekmedi canım.yönlendirdi beni sadece..

canım benımde doktorum ıkılı testı kendı yaptı.detaylı ultrason ıçın başka bı doktora yönlendırdı.perınotologlar bakıyo detaylı ultrasona bılgığım kadarıyla...

Sağolun kızlar bilgilendirdiğiniz için. Aslında benimki özel hastanede bakıyor, belki de ondan diye düşündüm şimdi yazarken. Yani ultrason cihazları yeterlidir diye kendisi yapıyordur. Haftaya Pazartesi gideceğiz, bakalım göreceğiz...

Niye yönlendirmedi acaba:26: Filiz hoca da benim ultrasonim neredeyse 45 dk sürdü, hatta Hulusi hocaya arada gönderin beni seyredeyim dedim Göğşen Bey Hulusi Bey'e göre nispeten daha az yoğun kendisi bakmak istedi demek ki. Ben de çok sevmiştim kendisini... Hulusi hoca ben hiç uğraşmak istemiyorum 2li testleri falan dedi... İnşallah değerlerimizde iyi çıkar bu arada hayirli olsun takvimin çok yakiniz seninle
Kızdır canım o zaman bende Eyüp Ekiciyi çok duyuyorum Filiz hoca yerine ona mi gitsem diyorum. Eyup bey radyolog filiz hoca kadindogumcu (perinatalog mu bilmiyorum ???) gerçi birşey olsa hulusi hocayla filiz hoca daha iyi baglanti kurar o da bi avantaj. Bide filiz hocanin ultrasonu 4 boyutlu ama doppler dedikleri şey farkli galiba onda yok mu acaba:26: Senden detaylidan sonra filiz hoca hakkinda yorumlarini bekliyorum inşallah sonuçlarinda çok iyi cikar...

Hayırlara çıksın rüyan canım:)inş gönlündeki olur:)
Amiinn canımm sana da çok geçmiş olsun boğaz agrisina ılık sütte iyi gelir bildiğim kadariyla
:) hayrolsun evet rüyası bile cok guzel..bende bi oglum olmuş emziriyorum diye gordum gecen gun birine erkeğe benziyo dedi ya sanırım o yüzden:) ins gercegini de yasarız sağlıkla sıhhatle..
Hayir olsun senin rüyanda Canim, emzirmek rüyada iyi derler, tabi bizim rüyalar bilinçaltı bebişle yatip onunla kalkiyoruz

Nice yillari çocuklarinizla beraber sağlikla geçirin inşallah bizimde 10 gün sonra yıldönümümüz ayri bir anlamli güzel sanki
aynen bende hergün rüyamda bebek görüyorum bi kaç kere 2 kız falan gördüm hayırlısı artık cinsiyete takınca oluyo ama:)
Bebeklerden başka aklimizda ne varki hayrolsun...

Canim güzel günlerde kullansinlaar eşine de Rabbim sizlerle birlikte saglikli uzun ömür versin...
Anne karnında bebek hıçkırırmı kızlar???5 dkdan fazla süredir karnımda pıtlamalar var:)ritmik bi şekilde.
bende duymuştum oyy yesinler onlarin hıçkırığını darisi bizim hissettiğimiz günleree...

Kızlar grip oluyorum galiba(c vitamininden başka önerisi olan varmı?

2 yasinda ikizlerim.
İlk 2 aylik hamileyken 2 kez grip oldum. İlac kullanilmayan donem yani.
Dr tavsiyesini uyguldim Allah in izniyle 2 ser gunde atlattim. Hatta birinde bogazim sisti, farenjitde olmustum. İnsaallah isinize yarar;

Tavuk suyuna corba yapip, limon sikip icmek.

Bir avuc bugday, bir avuc kirmizi mercimek, bir havuc, bir patates. Bunlarla karisik corba blenderden gecip icmek.

İhlamur gunde 2 fincani gecmeden limin, tarcin, bal ilave ederek icmek.

Bir bardak ilik suya yarim imon suyu, 1 tatli kasigi bal katip icmek.

Cevap yazan arkadaşlarım sağolun hepinşz iyiki varsınızburun akıntısından çok boğazım acıyosıcak suya limon sıktım içiyorum şimdi.sizin tavsiyelerinizi yapcam yarına biraz iyi olmazsam.

Sdf geç oldu biraz ama annemin ısrarlı konuşmalarının sonucunda ikna olduğum pekmez -zeytinyağı karışımını çok az ısıtıp yatarken 2 ymk kaşığı içtim - tabi ıhlamur takviyeli - 3 güne geçti Allah'ın izniyle.. Tavsiye ederim tadı da kötü değil

Dun aksam cok giremedim esim dondü cok sükür:) sabah erken ama yine de bebeklerle güne başlamak harika..
Anne karnında bebek hıçkırırmı kızlar???5 dkdan fazla süredir karnımda pıtlamalar var:)ritmik bi şekilde.
Oyy yerim ben hıçkırıklarınızı sizin cok tatlidir yaa masallah Dogunca da kendi gobusleri pit pit çöker hickirirken :) allah o günleri de göstersin..
Amin..allah odanızı bebeklerinizle doldursun ins..

gözün aydın canm..allah sevdiklerimizden ayırmasın..
Günaydın kizlaaar.
nasılsın canımcım? herşey yolundadır inşallah
pınarcım güle güle kullansın yakışıklı oğulların odasını inşallah...

kızlar ya sanki ikiz,üçüz patlaması yaşanıyor:):)
dün ikizleri olan arkadaşlarımız da geldi 4 aylık bebişlerle.ortak arkadaşlarımızın yeni doğdu ikizleri.maşallah 2900-32oogr doğmuşlar 38+3 te ve sezaryenle. çok şirinlerrrdarısı bizlere olsun. walla moralim düzeldi yaa.kızların fotosunuda çektim,tam yemelikler.

gözün aydın canm..allah sevdiklerimizden ayırmasın..

nasılsın canımcım? herşey yolundadır inşallah
pınarcım güle güle kullansın yakışıklı oğulların odasını inşallah...

İyiyim canım hastanedeyim. Dogumu bekliyorum bebekler de iyi sayilir. Oglum gayet iyi ama kızım plasentasindan kanama olmustu ya o yüzden gelişme geriliği başladı. Onun durumuna gore dogum olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…