aksum bilg sayar girilmiyi baglanti yok.ben kablosuz telden giriyorun ahh bi gelse hemen yapcamm..
yok canim yaa filizz hoca hic gitmedim.buyuk ekranlada goremedim:-
-(
gogsen bey bakti esimde kamera aldiii..insallahhh cnmm sonuclarda iyi cikarr.ayin 26si yine gitcem sonuclar icin.bide gogsen bey iki hafta sonra gel alltan rahim.biy olccez dedi yani dik..is atilirsa diye.insallahh gerek kalmazz..cokk iyii bi insann bu adamm ya
Niye yönlendirmedi acaba:26: Filiz hoca da benim ultrasonim neredeyse 45 dk sürdü, hatta Hulusi hocaya arada gönderin beni seyredeyim dedim
Göğşen Bey Hulusi Bey'e göre nispeten daha az yoğun kendisi bakmak istedi demek ki. Ben de çok sevmiştim kendisini... Hulusi hoca ben hiç uğraşmak istemiyorum 2li testleri falan dedi... İnşallah değerlerimizde iyi çıkar
bu arada hayirli olsun takvimin
çok yakiniz seninle
Maşallah. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Kan sonuçları da iyi gelecektir eminin
Doktoruma göre kesin kız :) ben hala inanamıyorum :) canım ayrıntılı için başkente filiz hanıma gideceğim. Aslında kensi doktorum onu istemedi. Adını duymadım ona o kadar para verme Eyüp Ekiciye git dedi ama ben belki hulusi hocayla da görüşürüm diye filiz hanıma gideyim dedim. Giden bir iki tanıdığım çok iyi demişti. Artık kendi doktorum da idare edecek :)
Kızdır canım o zaman
bende Eyüp Ekiciyi çok duyuyorum Filiz hoca yerine ona mi gitsem diyorum. Eyup bey radyolog filiz hoca kadindogumcu (perinatalog mu bilmiyorum ???) gerçi birşey olsa hulusi hocayla filiz hoca daha iyi baglanti kurar o da bi avantaj. Bide filiz hocanin ultrasonu 4 boyutlu ama doppler dedikleri şey farkli galiba onda yok mu acaba:26: Senden detaylidan sonra filiz hoca hakkinda yorumlarini bekliyorum
inşallah sonuçlarinda çok iyi cikar...
Hayırlara çıksın rüyan canım:)inş gönlündeki olur:)
Amiinn canımm
sana da çok geçmiş olsun boğaz agrisina ılık sütte iyi gelir bildiğim kadariyla
:) hayrolsun evet rüyası bile cok guzel..bende bi oglum olmuş emziriyorum diye gordum gecen gun birine erkeğe benziyo dedi ya sanırım o yüzden:) ins gercegini de yasarız sağlıkla sıhhatle..
Hayir olsun senin rüyanda Canim, emzirmek rüyada iyi derler, tabi bizim rüyalar bilinçaltı bebişle yatip onunla kalkiyoruz
allaha emanet canım.sağlıkla gelecekler bende inanıyorum:)
bugün toplam 55 oldu canım.belirtirim artık...
bugün kocamın doğum günü
gizlice avmye gittim ve herşeyi hallettim ama korkarak.ilk kez 4 kişi olucaz bir 17 kasım da
Nice yillari çocuklarinizla beraber sağlikla geçirin inşallah
bizimde 10 gün sonra yıldönümümüz ayri bir anlamli güzel sanki
aynen bende hergün rüyamda bebek görüyorum bi kaç kere 2 kız falan gördüm hayırlısı artık cinsiyete takınca oluyo ama:)
Bebeklerden başka aklimizda ne varki
hayrolsun...
nice mutlu yıllara canım bebişlerinizle inşallah.
benımde kocamın doğum gunu yarın.ama bizi asıl heyecanlandıran yarın oğluşlarımızın odaları gelıyooo teyzeleriii:)))
.en güzel hediye bu olsa gerek:)))ne güzel duygular bunlar Allahım bınlerce kez sana şükürler olsun
Canim güzel günlerde kullansinlaar
eşine de Rabbim sizlerle birlikte saglikli uzun ömür versin...
Anne karnında bebek hıçkırırmı kızlar???5 dkdan fazla süredir karnımda pıtlamalar var:)ritmik bi şekilde.
bende duymuştum oyy yesinler onlarin hıçkırığını
darisi bizim hissettiğimiz günleree...