2014 ikiz anneleri

Esimde bende mavolduk bugün ama karar verdik bundan sonra hiç bir tetkik yok kendi Dr.umuza guvenip böyle devam edeceğiz beslenmeme daha fazla dikkat edip bebişlerimin gelişimlerine destek olacağım zaten Dr.umda aynı şeyi söyledi canım Rabbim Bebişlerimizi sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
Yok canım bitti kanaman hatta dr.um progestani bile kesti çok şükür yok yaa bundan sonra hiç bi tetkik yok istemiyorum hiçbişey dr.umda önerdi ama yok daha beter bulantin mak istemiyorum beynimi
Doktorların boyle moral bozucu konuşması sanki bize cok iyi geliyo..bence kendini üzme canım kendi doktoruna güven ins bi sıkıntı olmaz..
Inşallah canım oglusum geriden geldi savaşçı o bunu da anlatacağız hayirlisiyla Allah razı olsun canimmm
Plasentada sorun varsa düzeltebilir mi ki canım ilaçla falan?

bilemiyorum canım???
kötü şeyler getirme aklına,sağlıkla gelecek miniklerin inşallah.sadece önlem amaçlı içini rahatlatmak için gidebilirsin,ben çok güvendim mesela perinatoloğa.detaylı usgden sonra moralim yükseldi...
bence hiç bişey olmaz oğluşuna(inşallah:)

Daha beter olmaktan korkuyorum canım dr.um bebislerin iyi korkma dedi kan ilaciyla serum yiyecegim 5 tane şimdi yediklerinede dikkat et dedi bakalım serum lar bittikten sonra ne diyecek dr.umuz
Allahima emanet ettim onlari

Daha beter olmaktan korkuyorum canım dr.um bebislerin iyi korkma dedi kan ilaciyla serum yiyecegim 5 tane şimdi yediklerinede dikkat et dedi bakalım serum lar bittikten sonra ne diyecek dr.umuz
Allahima emanet ettim onlari

Aynen canım rahat olmaya çalış inceledikce daha cok endişeleniyoruz sanki..bebislerin saglıklı sıhhatli kucağına gelicek ins..

kengo,maşallah 30 olmuşsun cicim:)

nasl gidiyo?20. haftalardan farkı var mı?

Valla canım çok şükür geldik bu haftalara fark varmı dersen tabiki var daha ağırlaştım ama çok şükür çoğu gitti azı kaldı

aramıza hoşgeldin ikiz gebelikte tek gebeliğe göre biraz ağır geçiyor o kadar inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın

Biz geldik kızlar:))çok şükür bebeklerim iyi.1130 ve 1200 gr olmuşlar:)tek bebek gibi kiloları dedi doktoroğluşumun biri yüzünü göstermedi...kontroller 2 haftaya düştü çok mutluyum:)
gözün Aydın canım çok şükür bebişlerin iyi olmasına sevindim bizde 2 haftada bir gidicez artık hatta 32 den sonra herhaftada çağırabilirim dedi doktor

sıkma canını bence dua et zamanla birbirlerini kilo olarak yakalıyorlar aralarındaki gün farkıda 2haftayı geçmediği süre sorun yok demişti doktorum bana

Canim toplam 40 mi yoksa daha öncede 15 yazmıştım 55 mi? Siz toplamadan günlük şuvkadar daha okudum diye yazin en iyisi ben toplarim yoksa karıştırıcam

Bismillahirrahmanirrahim....

İsim ..................Ayetel kürsü......... Nas-Felak

Aksu81............. 30--------------- 30 Okudu

Sedef............... 14-- -------------14 Okudu

Seybil..............

Pınar.............. 15-----------------15 Okudu

Sdtive............ 20 ----------------20 Okudu

Aylin.............. 100---------------100 Okudu

Mrsbeyaz......

Kengo...........

Flufem......... 40----------------- 40 Okudu

Kuzey.........

Fpmk..........

Zuzu...........

Cansu......... 10------------------ 5 Okudu

Eylül...........

Asbelove....

Melis..........

Ankara12....

Kızlaar isteyenler ismini yazdirsin lütfen...

Rabbim dualarimizi kabul etsin hepimize vakti zamanında inşallah hayirli saglikli güzel evlatlar nasip etsin...Amin...

Günaydın :) ben 10 tane okudum hepsinden okudukça yazarım ins.

Günaydın kızlar :)

Dün kontrolümüz vardı. Maşallah bebeklerim iyiler. Birkaç gün önde çıktı ikisi de. Kiloları 340gr civarı olmuş. Boyunu söylemedi. Ölçmüyor sanırım artık :) doktordan dönerken alışveriş yaptık biraz. Bebişlere yeni doğan seti aldım ikişer tane. Bir iki de battaniye :) pazartesi ayrıntılı ultrason var. İnşallah orda da herşey yolunda gider.

kizlarr dunn doktordan geldikk ..cok sukur iyilerr mis.ense kalinli ve burun kemigi olusmus cok sukurrrrrtttttt....aralarindaki gun sayisi 4-5gun diyo bole olur normal dedi.dger doktorda 7gun cikmisti
..ikili tarama testi icin kan verdim kultur verdim akinti icin insallHhh sonuclarimidaaa iyii cikarrrr kizlarrr...bizden hberler bunlar.

Oh bebisler görülmüş ciciler alınmış masallah:) Ay alışveriş cok guzel oluyo dimi :)
Canim iyi haberlerimiz çoğalsın ins ne guzel bebeklerini gormussun :) darısı basımıza:)

Kızlar bu adımızın yanında yazan çiçek isimleri nedir ben anlayamadım da bi kategoriye gore mı ama herkesini farklı..bi türlü çözemedim :) bilen varsa anlatsın:) bu arada Gül u cok severim ve birde yanına iki kalp var bende neye gire değişiyor kalp sayısı?

Son düzenleme:

beyazz o guller her ay degisiyoo uyeligin deki gun arttikca ordaki gul isimleride degisiyooo..

Aynen canım rahat olmaya çalış inceledikce daha cok endişeleniyoruz sanki..bebislerin saglıklı sıhhatli kucağına gelicek ins..
inşallah canım yaaa inşallah bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza da sağlıkla büyütürüz yarın sabah bir dr.un daha görüşünü alacağım ondan sonra temkinli davranıp beslenmemize daha da önem vereceğiz ve dua edip bekleyeceğiz... Rabbim koruyacak minişlerimi
benim dr.umda aynı şeyi söyledi 3hafta öncesine kadar aynı gidiyorlardı birden böyle 10gün gerileyincede korktum zaten öyle bile olsa yapabilecek hiçbişey yok duadan başka Rabbim bugünleri de atlatmamıza bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamıza yardım edecek inşallahhhh

canım senin msj sayına göre artış gösteriyor o güller senin msjların arttıkça onlarda artıyor altında ki çiçek isimlerinin yazısını da değiştirebilirsin profilinden istediğini yazabilirsin

Canim senin hala diğerinin cinsiyeti netleşmedi mi? Detayliya nerde gireceksin ? Medicanada kendi doktorun mu bakacak?

Gözün Aydin Canim 2. Katta Filiz Hoca mi bakti? İnşallah kan değerlerin ve kültürlerin de iyi çıkar
Bu arada hala takvimi niye yapmadin

beyazz o guller her ay degisiyoo uyeligin deki gun arttikca ordaki gul isimleride degisiyooo..

canım senin msj sayına göre artış gösteriyor o güller senin msjların arttıkça onlarda artıyor altında ki çiçek isimlerinin yazısını da değiştirebilirsin profilinden istediğini yazabilirsin
Sagolun kızlar iyice salaga bağladım ben bu ara da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…