- 18 Ekim 2007
- 616
- 3
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.401
inşallah sende iyi haberlerini alırsın tabiki normal ciğer gelişmesi gibi olmaz vurdukları iğne hormon ama mecbur kalırsak tatbikinde vurulacağızÇok güzel haberler alıyoruz bugün inşallah hep böyle devam eder:)benimkilerde 1er kilo olmuşlardır inşallah:)cumartesi gidicez bizde.kızlar bu ciğer geliştirici gerçekten etkilimi çok merak ediyorum:44:doğal olarak kendiliğinden gelişmesi gibi sağlıklı oluyomu acaba.
butik bebeden alışveriş yaptım memnun da kaldımpeki hangi internet sitelerinden alışveriş yapıyorsunuz
benimde yanlış hatırlamıyorsam 19 haftalarda böyle bir ağrı olmuştu kalçamdan bacağıma vuruyordu ve dizimin üstü uyuşuk gibiydi Dr b vitamini iğne verdi 3 sefer vuruldum geçti çok şükür istersen doktoruna bir DANIŞDANIŞBir sorum daha olacak arkadaşlar bugün başlayan bir sorun sol bacağıma arada ağrı giriyor bunun hamilelikle bir ilgisi varmıdır?
Onu bilemiycem canım bende olmamıştı
benim haftalara yakın olan kızlar,su gibi süt gibi yoğun akıntınız var mı?dün gece başladı hala devam ediyor...
acaba amniyo sıvısı olabilir mi?:18::18:allah korusun ama korkuyorum:18:
en iyisi dra gidiyim ben
walla duramadım gittim canım:18:Dur kız ne doktoru:)benim 2 hafta önce yaşadığım şeyi yaşıyosun:)benimde öyleydi akıntım bildiğin süt.haftaya göre akıntının şekli rengide değişiyo
maşallahhh.amin canım,inşallah sağlıkla gelirlerBunvp canım geçmiş olsun. Allah sağlıkla bugünleri atlatmayi nasip etsin. Dualarim seninle.
Bu arada ben ve bebekler iyiyiz çok şükür. Bugün 29+3 oldu. Dr 32-33 haftayı görebiliriz dedi. inşallah yarabbi.
canım kesinlıkle doktora git.beni bi arkadaşım bu konuyla ilgili uyardı.onunda böyle az az sıvı gelıyomuş,önemsemedim pınar dedi akıntı olabılır yada çiş kaçırıyorum belkıde demiş son haftaları olduğu için.tesadüf o hafta doktor kontrolü varmış. 3 gun böyle devam etmiş.doktora bı gıdıyo ki kesesi patlamış bebişi oyle doğmayı beklıyomuş,birşey olmamış Allah korumuş ama temkınlı olalım kızlar.seni korkutmak istemem canım ama sen doktoruna gıt hemen.anlatığından beri eşimde bende diken üstündeyiz valla,sürekl kontrol ediyorum.ihmal etmeyelim bir şey olacağından deil canım ama temkınlı olalım biz yinede...geçmiş olsun canım
Çok güzel haberler alıyoruz bugün inşallah hep böyle devam eder:)benimkilerde 1er kilo olmuşlardır inşallah:)cumartesi gidicez bizde.kızlar bu ciğer geliştirici gerçekten etkilimi çok merak ediyorum:44:doğal olarak kendiliğinden gelişmesi gibi sağlıklı oluyomu acaba.
Bende sana katılıyorum canım kendılığınden gelışse olmuyomu?bizler nasıl doğduk bilemiyorum valla:)neyse yaptırmazsan içimize dert kalıcak mecbur yaptırıcaz.ama arkadaşın doktoru erken doğumu tetıkler demiş. şaşırdım benım doktorumda tam tersını söyleedi.ayın 23unde dr.kontrolum var.ciğer gelıştırıcı yapılcak bakalım hayırlısı hakkımızda.son zamanlarımız yaklaştıkça bi panikledim nedense....
walla duramadım gittim canım:18:
maşallahhh.amin canım,inşallah sağlıkla gelirler
öyle pınarcım yaa..herşeyi çok iyi takip etmek gerekiyor 24. haftadan itibaren...sabah gittim ama drum öğlene kadar ameliyattaymış.artık öğleden sonra tekrar gidicem ama akıntı çok çok azaldı..daha 6 gün önce suları gayet iyiydi inşallah herşey yolundadır.hareketlerde de azalma yok çok şükür.
rabbim hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah
paniklememek ne mümkün
ciğer geliştiriciyi kendi drumla hiç konuşmadım amaüçüz doğuran arkadaşımın druda erken doğumu tetikleyebilir demiş ve zorda kalmazsak yapmıcaz demişti.31.hafta da yaptırdı arkadaşım. 31 den sonra ne zaman isterlerse gelsinler demiş dr ama maşallah 34. haftada hala gelmeye niyetlerii yoktu bebelerin ..
canım bebeklerden biri kardeşleriyle annesinin kemikleri arasında sıkışmış biraz problemli o yüzden.nefes alma konusunda..diğerleri iyi ama arkadaşım çççooook fenaArkadaşın napıyo:)nasıl bakıyo bebeklerine.
aynen sedefcim...ruh sağlığımdan endişe ediyorumBi sorun yoktur inşallah canım.bu bebekler doğana kadar biz kafayı yiycez
Merhaba hanimlar nasilsiniz?
Durudenizderya ve orkide iyi olmaniza sevindim.tekrar güzel haberlerinizi okumak uzere dualarimdasiniz canlar.
bunvp geçmiş olsun canim.inşallah hersey yoluna girer korkularin diner.
hanimlar bende dun seker yukleme yaptirdim 50 grlik.ac 70 tok 130 cikti dr iyi dedi.kan alinmisken kan demir b12 hepsine baktirdim cok şükür onlarda iyi cikti.bugunde tetenozun 2 ci dozunu vuruldum.bizde haberler böyle.
flufem tarif ettigin akinti bendede oluyor ama genelde sabah erken tahminimce benimki progestan kapsulden kaynakli gece yatarken 2 adet vajinal kullaniyorum.oda anca sabaha akintiyi veriyor.sende kullaniyosan ondan kaynakli olabilir.birde bi topikte okumustum amniyon sivisi kotu kokulu olurmuş.ins hersey yolundadir.
Bunvp canım geçmiş olsun. Allah sağlıkla bugünleri atlatmayi nasip etsin. Dualarim seninle.
Bu arada ben ve bebekler iyiyiz çok şükür. Bugün 29+3 oldu. Dr 32-33 haftayı görebiliriz dedi. inşallah yarabbi.
arkadaşlar herkes bişiler almaya başlamlış sanırım
acaba bende alsam mı yoksa erken mi
herkes 7.aydan önce alma uğursuzluk diyor
kararsız kaldım
Bunvp canım geçmiş olsun. Allah sağlıkla bugünleri atlatmayi nasip etsin. Dualarim seninle.
slm kızlar nasılsnız bugün 26+1 haftadayım ama su gibi akıntım oluyo arada sizde de oluyomu
Arkadaşlar sterilizatõr alacak mısınız? malum biberon sayısı çok olacak bizde. hangi birini kaynatıp yıkayacağız.ben almaya karar verdim. ama marka konusunda önerisi olan var mı.? çevreden duyan filan? ama öyle çok pahalı olmasın:26:
Ben almadım duruma göre ihtiyacım olursa alırım diye düşünüyorumArkadaşlar kimse cevap yazmadı :26:
Bir ben mi düşünüyorum bu steril etme işini. Araştıran yok mu başka
Arkadaşlar kimse cevap yazmadı :26:
Bir ben mi düşünüyorum bu steril etme işini. Araştıran yok mu başka