2025 doğumu gerçekleşecek olan varmı ikiz gebelik

Perinatoloji hocası fark etmişti 21. Hafta idi sanırım tam hatırlayamıyorum şuan sonra da bir hafta bekledik tam emin olmak için baktık olmuyor rahime dikiş atıldı hemen tedbir amaclı. 28in içine girince de ben fark ettim ikiz lerden biri çok fazla asagıdan vuruyordu bir de progestan fitil kullanıyorum onu çok ittiremedimi fark ettim ertesi gün de doktoruma anlattım cagırdı alttan baktı sonra da hapa basladık işte. Ama bu kullandıgım hap bir çok arkadasımızın dogumunu ertelemiş benim korkumu azalttılar sağolsunlar. Siz de endişeleniyorsanız kontrole gidince rahim agzı uzunlugunu ogrenmek istediğinizi soyleyebılırsınız. Önce karından bakılıyor sıkıntı varsa alttan bakıyolar sanırım bende öyle yaptılar.
Cok tsk ederim , evet yarın ben de gidecegim kontrolum var , doktoruma soyleyeyim bi baksın , saglıkla gelselerdi zamanında , her asaması stres

Cok tsk ederim , evet yarın ben de gidecegim kontrolum var , doktoruma soyleyeyim bi baksın , saglıkla gelselerdi zamanında , her asaması stres
Evet saglıkla gelsinler inşallah🙏 rahime dikili 27-30 mm iken attırdım ben bu arada. Normalde 25 mm ve altına atıyolardı. Evde kafayı üşütürüm ben dedim hoca da tedbir amaclı atalım dedi Allah'tan atmısız şuan 16-20 de gezıyor işte. Kullandıgım hap ve fitille de bi kaç hafta erteleyebilirsek inşallah 🙏burada da böyle şeyler basına gelen arkadaşlar oluyor sağolsun onlar da destek verip baya yardımcı oluyorlar. Ben moral olarak baya kötüydüm onlar ile konuşunca şuan daha iyiyim şükür

Hanımlar bugün detayli ultrason a girdik coksukur hersey iyi bebeklerin ikiside 450 gr 25 cm boyunda 22 haftayiz 1.5 saat sürdü bakılması karnimdaki sertlesmeyi söyledim erken doğumun belirtisi olabilir progestoron kullanmak gerekiyormuş.

Kızlar göbekleriniz naaıl büyüklük olarak , ben 26 haftalıgım ve neredeyse tek gebeliğin son ayı gibi, bu haliyle nasıl tamamlayacagım endişem var , özellikle benim haftalarıma yakın arkadaslarımın göbekleri nasıl yazarsa sevinirim

X