-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.441
ya benm 50 gr da tokluk 156 çıktı 100 gr yapmadan direk diyete geçtik ama ben şimdi ölçüyorum aç ve tok çok yüksek çıkmıyo bilemedim ki ??
kızlar yeni gelebildimm.çok şükür herşey yolundaasularda iyi bir problem yok.24.haftadan sonra artabilir dedi.artık kontroller 10 güne indi..dr kızdı walla ne bu panik biraz rahat ol,çok stres yapıosun dedii.
ayrıca ikiside babasına benziyor diyerek damarıma bastıama cidden aynı babaları.bana kim benzeyecek yaa
slm canım..nerelerdesin:)canım bende de oluyor çoğunlukla.. sürekli peçete koyuyorum,
sık sık çamaşır değiştiriyorum enfeksiyon olmasın diye.
hatta bazen o kadar yoğun hissediyorum ki koşarak gidiyorum lavaboya, kanama mı oldu diye korkuyorum..
ama dediğin gibi bazen su kıvamında bazen beyaz süt gibi akıntı oluyor.
doktorum normal dedi.
daha çok erken canım, aklına getirme öyle şeyler..
inşallah zamanında sağlıkla gelecek kuzularımız
bende böbrek büyümesi çıktı. bebekler baskı yaptığı için işlev bozukluğu olmuş.
nerdeyse 5 litre su içiyorum.. wc'de yaşıyorum resmen
bildiğim kadarıyla o iğneler kortizon içeriyor canım. erken doğum riski olan bebeklerde küvez riski olmasın diye yapıyorlar.
benim doktorum 28. haftada yaparız dedi.
bir de bişey sorucam; şeker yüklemen yapıldı mı, yapıldıysa kaçıncı haftada yapıldı?
benim doktor 28. haftaya randevu verdi yükleme için.
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım..
doğunca babalarına benzer, sonra sana doğru dönerler sıkma canını
ya ben en son geçen hafta gittim kontrole.. bi dahaki kontrolü taaaaa 28. haftaya verdi.
çok geç değil mi dediğimde, ne zaman istersen bebeklerini görmeye gelebilirsin dedi..
şeker yüklemesini ve ciğer geliştiriciyi 28. haftada yapacakmış.
sıkıntı duyarsan, rahatsız olursan gel dedi..
neden bu kadar ara verdi ki yaaaaa..
inşallah bebeklerin durumu çok iyi olduğundandır.
senin şeker yüklemen ne zaman yapılacak canım. aramızda bir hafta var ya ondan sordum?
ben bir pijama, gecelik,sabahlk takımı aldım.birde sadece gecelik alıcam.
polar sabahlıklarım var zaten, bence lazım olacaktır.
biberonu avent düşünüyorum ama arkadaşım mamajoo nun daha kaliteli ve uygun olduğunu söyledi.
slm canım..nerelerdesin:)
neyse ki bir sorun değilmiş ama korktum cnm ya.neler okuyoruzsanada geçmiş olsun canım.
sedef 24. hafta yaptırdı sanırım.dr bana 10 gün sonra yapalım dedi.yani 26. hafta da.
yaa bizim pc bozukarada bi komşumdan ödünç alarak giriyorum..
internet var, pc yok :2::2:
eşim yoğun çalışıyor, gidip bi pc alamadı
sürekli evdeyim. haftasonları çıkıp bebe mağzası geziyorum.
sadece bakıyorum, henüz bişey almadım. bu hafta pruluton için aile hekimine gidinde hastane çıkışı, biberon emzik, çanta falan almayı düşünüyorum.
bebek arabası baktım geçen hafta. şu modele bayıldım. ayrı ayrı iki tane alacaz inşallah. hem gerektiğinde aparatla birleştirilebiliyor.
Eki Görüntüle 858949
Chicco Lite Way Plus Travel Sistem Bebek Arabası Fire - ebebek.com
baston olup travel olanlardan en güzeli buydu.
Canım ben ilk 12 hafta 2 kilo vermiştim ama simdi 1 kilo almışim sanırım akşamları cok şişiyorum ozellikle karnımı görsen 3-4 kilo almış gibi oldu..kıyafetlerim oluyo ama kasiyo baya..bu hafta cok farketti karnım sanırım bundan sonra hızlı buyucez :) 14+1 oldum bende..yaa kızlar kilolar ne alemde çok kilo aldınız mı bende bi tuhaflık var tartılıyorum hep aynı tartıda sabah tuvaletten sonra 300-400gr almışım gün içinde bu 1-1.5kg mı buluyor ama karnım çıkmaya başladı karnımı görseniz gün içinde dahada şişiyor yani rahat bi 4kg almış gibi duruyoorum anlamadım gitti bu arada 13+2 deyim
Bana 24 de yapıldı canım inş normal çıkar seninkide.bildiğim kadarıyla o iğneler kortizon içeriyor canım. erken doğum riski olan bebeklerde küvez riski olmasın diye yapıyorlar.
benim doktorum 28. haftada yaparız dedi.
bir de bişey sorucam; şeker yüklemen yapıldı mı, yapıldıysa kaçıncı haftada yapıldı?
benim doktor 28. haftaya randevu verdi yükleme için.
ben kıyafet işini hallettim.banyo,biberon gibi ihtiyaçları,dolap ve oto koltukları kaldı.onlarıda birdaha ki kontrolde tamamlamayı düşünüyorum.ancak yıkanıp ütülenir...
ayyy çok heycanlı
kızlar bu arada 24. haftada 14 kilo alarak kendi rekorumu kırıyorum.:18:
napcamm ben.çok yemiyorum ama neden hızla şişiyorum ben
Bazı bünyeler suyu daha cok tutarmış hızlı kilo alirmiş o yüzden hamileyken sanırım sen öylesin:) ilerde ikisinin pesinden koşarken verirsin kiloları..ben kıyafet işini hallettim.banyo,biberon gibi ihtiyaçları,dolap ve oto koltukları kaldı.onlarıda birdaha ki kontrolde tamamlamayı düşünüyorum.ancak yıkanıp ütülenir...
ayyy çok heycanlı
ben bir pijama, gecelik,sabahlk takımı aldım.birde sadece gecelik alıcam.
polar sabahlıklarım var zaten, bence lazım olacaktır.
biberonu avent düşünüyorum ama arkadaşım mamajoo nun daha kaliteli ve uygun olduğunu söyledi.
ben kıyafet işini hallettim.banyo,biberon gibi ihtiyaçları,dolap ve oto koltukları kaldı.onlarıda birdaha ki kontrolde tamamlamayı düşünüyorum.ancak yıkanıp ütülenir...
ayyy çok heycanlı
Bana 24 de yapıldı canım inş normal çıkar seninkide.
Bana 24 de yapıldı canım inş normal çıkar seninkide.
Bebeklerin kilosuda iyiyse sorun yapma kız verirsin:)çokmu yiyon acep:)
galiba öyle canım.zaten benim kilolarla ilgili derinnn bir geçmişim var,evde fitness salonu gibi.veririm ben o kilolarıBazı bünyeler suyu daha cok tutarmış hızlı kilo alirmiş o yüzden hamileyken sanırım sen öylesin:) ilerde ikisinin pesinden koşarken verirsin kiloları..
canım nekadar çok pijama almışsınız:)bende 1 gecelik 1 pijama yeter diyodum:)))arkdaşım sabahlık gerek yok dedi ama kararsız kaldım.yine de 1 tane alırım heraldde..hafta sonuna kadar bu pijama işinide halletmem lazım..biberonda avent aldım ben.ihtiyaç hiç bitmiyor valla....
:) yok kız çok yemiyorum bennnn :)
bebişler iyi maşallah 620-623 gramlar.
galiba öyle canım.zaten benim kilolarla ilgili derinnn bir geçmişim var,evde fitness salonu gibi.veririm ben o kiloları
bilmem ki canım..fazla mı ki?
sabahlık ben normalde de kullanırım..kesinlikle tavsiye ediyorum.üşütmemek için çok etkili. ama birer takım yeter mi ki şekerim?
sezeryan olunca fazla kalırız belki hastanede,ter olur,kan olur ne bilim işte[/QUOT
yok canım sen iyi yapmışsın.düşününce mantıklı tabi kirlenir falan.bende öyle yapım canım..gecelık takımlarım öylece duruyo dolpta keşke olsa ama bu halımle daha 2 sene giremem içlerine heralde...:)))
canım nekadar çok pijama almışsınız:)bende 1 gecelik 1 pijama yeter diyodum:)))arkdaşım sabahlık gerek yok dedi ama kararsız kaldım.yine de 1 tane alırım heraldde..hafta sonuna kadar bu pijama işinide halletmem lazım..biberonda avent aldım ben.ihtiyaç hiç bitmiyor valla....