2014 ikiz anneleri

Merhaba arkadaşlar bende ikizlerimi bekliyorum..10. haftamızdayız ve rahimde garip ağrılar hissediyorum sizce normalmi?sebebini bilen varmı?şimdiden teşekkürler..
Hayırlı olsun canım..benimde ağrılarım olmuştu ama sürekli dinlendim ilk3 ay..ağrılar normal sanırım rahim genişledigi için hatta 12. Haftada daha cok ağrılar oluyo rahim yer değiştiriyor cunku..ama agriyla birlikte leke kanama olursa doktoruna mutlaka danış..

canım o bende baştan beri var ben sordum dr a olabilir dedi enfeksiyonda olabilir bebekleri etkilemez dedi ilaç yazmıyorum ilk 3 ay kullnamazsın dedi seninde öyledir o pedde falan kalınca sarı oluyo yani benimki öle

Arkadaşlar kimse cevap yazmadı :26:
Bir ben mi düşünüyorum bu steril etme işini. Araştıran yok mu başka

ben de almayı düşünüyorum açıkçası.
milkway diye bi marka vardı, 94 tl idi. Be onu almayı düşünüyorum, hem sterilizatör hem de ısıtıcı yani biberonun ısısını da ayarlayabiliyoruz.

Flufem akıntı olayını önemseyin ne olur ne olmaz yazmışsın Dr gidicem diye muhakkak git canım

Çıkınca yaz doktordan

kızlar yeni gelebildimm.çok şükür herşey yolundaasularda iyi bir problem yok.24.haftadan sonra artabilir dedi.artık kontroller 10 güne indi..dr kızdı wallane bu panik biraz rahat ol,çok stres yapıosun dedii.
ayrıca ikiside babasına benziyor diyerek damarıma bastıama cidden aynı babaları.bana kim benzeyecek yaa

Kızlar,
Son bir kaç gündür aşağıdan bir basınç hissediyorum.
yani sürekli değil de, tekme gibi böyle anlık. AMa alttan çıkıvereceklermiş gibi.. Beyaz renkli akıntım da var. Normalde randevum haftaya perşembe, yani 10 günüm var doktora . sizce rahimde açılma falan var mıdır ?

geçen muayenede ölçmüştü ve problem yok dedi ama korkuyorum ben yine de

Ben sana demedimmi:)rahat ol az kuzum..çok paniksin sen.

O bendede var canım doktoruma söyledim gecen kontrolde ama sorun yok.normal yani rahat ol:)

sanmam canım yaa..o anlattıklarının hepsini bende bu hafta yaşadım ve drdan yeni geldim.bir güzel azar işittim.
için rahat etmiyorsa drunu ara...
Ben sana demedimmi:)rahat ol az kuzum..çok paniksin sen.
:18::18:ben böyle değildim yaa.noluyor bana:18:
eşim bile seni tanıyomıyorum artık diyor.içimde kocaman bir korkak varmış

Dikkat etmemiz lazım kendimizi yormamamız dinlenmemiz lazım çoğu zaman ama korkakta olmayın ayol:))korkuları kendimiz çağırırız çoğu zaman ben buna inanırım.adamda senin panik halini görünce korkuyodur yazık:)

aynen öyle canım..normalde çok rahat bir insandır eşim.gece yarım saatte bir uyandı iyimisin diye?
rabbime emanetiz bundan sonra no panik

Hayırlı evlatlar olsunlar canım.kız sana oğlan babaya benzesin:)

Ben fenayım bugğn canım yagöğsüm sıkışıyo resmen.zorlaşıyo günden güne.ama bunada şükür diyelim

yaa nefes olayı aynen bir de bikaç gündür sabahları çok fena bacak ağrısıyla uyanıyorum artık, bebekler beline baskı yapınca sinirlerden kas ağrıları olurmuş die okumuştum ama bilmiyorum ki çok masaja ihtiyacım oluyo ( karnımdan hiçbiyere ulaşamıyorum(

ayakta kalınca bel ağrısı bende de hemen oluyo diğer ağrılar da normaldir diye düşünüyorum, karın ağrısı bazen kasık ağrısı ama nebilym stresli tabiki (

ben hani parmaktan ölçen aletler oluyo ya onla ölçüyorum, sabah aç karna ölçüyorum sonra kahvaltı edip 2 saat sonra yeniden ölçüyorum, dr tokluk 140 altı olursa sorun yok demişti, buna göre pekmez yiyebilirsin bi kaşık dedi filan, yarın öbr gün sağlık ocağına gidicem orda kan verince tokluk baktırıcam kontrol amaçlı eğer aynı çıkarsa alette sorun yok demektir :))

aynen öyle canım..normalde çok rahat bir insandır eşim.gece yarım saatte bir uyandı iyimisin diye?

ikiz anneleri panik olunca benim etekler tutuşuyo iyice :18::18: malum bi fazlamız var siz beni düşünüp kendinizi rahatlatmaya çalışın en iyisi

hastane için gecelik mi pijamalı takımmı aldınız ?

biberon emzik olayınca hangi marka ve çeşitlerden aldınız kızlar ??

bir de taşıma pusetlerini nasıl düşündünüz ??

ben bir pijama, gecelik,sabahlk takımı aldım.birde sadece gecelik alıcam.
polar sabahlıklarım var zaten, bence lazım olacaktır.
biberonu avent düşünüyorum ama arkadaşım mamajoo nun daha kaliteli ve uygun olduğunu söyledi.

Gecelik değilde pijama takımı aldım 2 tane canım.bel lastikleri öyle sıkacak gibi değil bide yüksek bel olduğu için rahat olur diye düşündüm.sezeryan olan bi akrabamda gecelik giymediğini söledi...bir penye birde polar sabahlık aldım.2 tane cam 2 de plastik biberon aldım chicco...kızlar chicconun plastik biberonu çok gzl aldığım:)step up,anne memesine en yakın biberon ucuymuş..150 ml aldım biberonları şimdilik yeter...emziklerinide kauçuk uçlu aldım...taşıma için araba koltuğu alcam ama 2,3 ay olduklarında alcam.zaten hastaneden çıkar çıkmaz onlara yatamazlar kuzucuklar:)kucakta gelirler:)

Ewweet no panik...canım çok tatlı istedi kızlar ben çıkıyorum tatlı yemeye gidicez sonrada proluton iğnemi olup gelcez:)grşrz

2 pijama ve bir gecelik aldık bi de sabahlık var tabi annem gelirken de ilk gece yoğun bakımda kalırsam kan falan olur die bi gecelik daha getirecek, biberon dr brown ve bebedor kullanıcaz arkadaşım

canım bende de oluyor çoğunlukla.. sürekli peçete koyuyorum,
sık sık çamaşır değiştiriyorum enfeksiyon olmasın diye.
hatta bazen o kadar yoğun hissediyorum ki koşarak gidiyorum lavaboya, kanama mı oldu diye korkuyorum..
ama dediğin gibi bazen su kıvamında bazen beyaz süt gibi akıntı oluyor.
doktorum normal dedi.
daha çok erken canım, aklına getirme öyle şeyler..
inşallah zamanında sağlıkla gelecek kuzularımız
bende böbrek büyümesi çıktı. bebekler baskı yaptığı için işlev bozukluğu olmuş.
nerdeyse 5 litre su içiyorum.. wc'de yaşıyorum resmen

bildiğim kadarıyla o iğneler kortizon içeriyor canım. erken doğum riski olan bebeklerde küvez riski olmasın diye yapıyorlar.
benim doktorum 28. haftada yaparız dedi.
bir de bişey sorucam; şeker yüklemen yapıldı mı, yapıldıysa kaçıncı haftada yapıldı?
benim doktor 28. haftaya randevu verdi yükleme için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…