2014 ikiz anneleri

Öyle diyenler iki tane can taşısınlarda onları görelim:)ben 10 kilo aldım.

biz de 3 bucuk aylığız 4 kilo almışım çok gibi ama napalım aldık iştee bebişlerimiz için feda olsun

inşallah 10 gün sonra duyarsın canım ben ikisini de 6+4 te duymuştum

Bugün doktor kontrolümüz vardı; inanamazsınız 7 kilo almış gibi görünüyorum ama yemekten sonra ve çok su içerek gittim , onların da etkisi vardır mutlaka deyip kendimi avutuyorum Diyetisyene gitmemi önerdi doktorum ama bilemiyorum.
Bu arada ben de bugün sol tarafımda bir hareket hissettim ama dr.um erken olduğunu söyledi
Kendimi anlatmaktan sizleri sormadım kızlar sory, nasılsınız? Umarım herşey yolundadır.

arkadaşlar 50 gr da şeker sonuçlarınız ne çıktı tok karına benim bu akşam yapıldı ve 178 çıktı dr cumartesi 100 gr da bakalım risk görünüyor dedi

bu konuda şampiyon benim tam 205:95: ama bana 100 gr testi yapmadı. her dr kendi kendine takılıyor.anlamadım gitti:26: hayırlısı bakalım. güveneceğiz.mecbuuuuuurrrrrr

Kızlarrrr 1 kızımız, 1 oğlumuz oluyor kısmetse
Hayırlı evlatlar olsunlar canım.kız sana oğlan babaya benzesin:)

Ben fenayım bugğn canım yagöğsüm sıkışıyo resmen.zorlaşıyo günden güne.ama bunada şükür diyelim

Hayırlı evlatlar olsunlar canım.kız sana oğlan babaya benzesin:

Ben fenayım bugğn canım yagöğsüm sıkışıyo resmen.zorlaşıyo günden güne.ama bunada şükür diyelim

seni çok iyi anlıyorum cNIM,haftalarımız yakın yakına ve sıkıntılarımızda aynı olucak sanırım.bende nefes almakta zorlanıyorum,ayakta kaldımmı hemen bel ağrım başlıyo yürüyüş yapamıyorum artık, çabuk yoruluyorum acaba erkenmı başladı sıkıntım?ama düşündüğümde ikiz diye böyle galıba...

Erken değil heralde canım ya dediğin gibi ikiz bebek anneleri olcaz...tek bebek taşıyanlara gülüyorum valla:)hiç naz yapmasınlar...bu göğüs sıkışması inş gecer.bu zsmana kadar hiç böyle sıkıntı yaşamadım

canım yatarken sırt üsttü yatma sol yan yat daha cok kuzum ama devamlı oluyorsa doktora git kuzum insallah gecer..

Geçmiş olsun,Allah yardımcın olsun,senin için dua edeceğim.

Canım nasıl bir aletle ölçüyorsun? Bu konuda bilgim yok kusura bakma,eczanelerden alınan tek kullanımlık birşey mi yoksa daha kapsamlı mı?Her hafta sağlık ocağına gitmek istemiyorum ya,bi de sonuçlar ertesi gün çıkıyor,iyice kanka oldum ordakilerle..

kahvaltı yap ama çok hafif olmalı, ekmek yeme istersen, karbonhidrat çünkü.
iyi dileklerin içinde Teşekkürler. inşallah hayırlısı ile geçecek bu aylar

Ama hafif tutarsam tokluk şekerinde yanılma payı olmaz mı,hani bilerek çok yükselmesine engel olmuşum gibi..Ne karışık işler..:26:

arkadaşlar 50 gr da şeker sonuçlarınız ne çıktı tok karına benim bu akşam yapıldı ve 178 çıktı dr cumartesi 100 gr da bakalım risk görünüyor dedi

Ben daha yaptırmadım,güya kendime güveniyordum beslenmeme dikkat ediyorum diye ama dikkat eden arkadaşlar sorun yaşayınca ben de korkar oldum,nasipse hafta sonu yapacağız,yazarım,inşaallah bi sıkıntı olmaz.

Hayırlı evlatlar olsunlar inşaallah annesi..

allah bağışlasın canımm biz de bu hafta öğrenicez inşallah bir aksilik olmazsa 16.haftaya giriyoruz halaa ara ara öğürüyorum hala kabızlık var çabuk da yoruluyorum cildim her zamankinden daha kuru sürekli yağ ve nemlendirici kullanıyorum arada kasık ağrılarım da var ama eskiye göre azaldı :44:
bir de wc den çıkınca az bi şey şeffaf bi su geliyor renkli ve kokulu değil normal su ben de korkuyorum acaba amniyosentez suyu olabilir mi diye korkuyorum da 1 aydır var bu doktoruma sorucam :44:

canım yatarken sırt üsttü yatma sol yan yat daha cok kuzum ama devamlı oluyorsa doktora git kuzum insallah gecer..
Sağol canım.sırt üstü yatmak dahada rahatsız ediyo zaten nees alamıyorum.öyle böyle gcicek...inş allah seninde gönlüne göre versin

Ayy belli oldu demek cok guzel masallah allah anali babali büyütsün canım cok tatlı olurlar..hangisi ne tarafta söyledi mı? Benim soldaki erkek gibi demişti bakalım görcez erkek miymiş ama daha 2 hafta var randevuya:)

Benim cildimin kurulduğu gecti baya banyodan çıkınca ıslak vücuduma bebek yagı sürüyorum bolca faydası oluyo baya..o su gibi akıntı bende de var ilk haftalar baya yoğundu simdi azaldı baya ama devam ediyo bence normaldir ama sen bi sor bakalım ne diyecek doktorun..cinsiyetlerinin belli olunca yazarsın bize benim daha 2 hafta var randevuya özledim bebetolarimi..

bugün kontrolümüze gittik çok şükür iki bebişimizinde kalp atışlarını duyduk büyük olan bebişimiz 8+1 digeri ise 7+1 dedi doktorumuz ve tek yumurta ikizi olduklarını ögrendik :) çok mutluyuz gerçekten rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşaallah...herkese tavsiyem asla Allahtan umudunuzu kesmeyin ve bol dua edin çünkü rabbim asla kendine açılan elleri geri çevirmiyo

Hayırlı olsun canım allah kucağına almak nasip etsin..

Canım çok geçmiş olsun, ayni sorundan bende 1 hafta hastanede yatmıştım CRP 81 e kadar cıkmıştı, idrar, gaita, selviks kültürüm temiz çıktığı için sebebini bulamamışlardı , penisilin türevi antibiyotik ile düştü değerim. Daha sonra kendi doktoruma gidince çikolata kistim var benim o sızmış ondan CRP yükselmiştir dedi. Senin de inşallah normale döner canım değerlerin, Rabbim şifa versin...
Kız maşallah ne kadar erken hissetmeye başladın, mümkün müymüş bu kadar erken? İnşallah darısı başıma erkek daha erken hissedilir derler
Canım ya zor olsa gerek hastanede ama artık sonlara yaklaştın inşallah bebişlerin biraz daha dayansın hiç kuveze girmeden koklayasın Allah'a emanet olun..
Canım daha evlenmeden acaba çocuk için sorun yaşıycam mı diye düşünme, o psikolojiye girme. Pcosla tüpe gerek kalmadan o kadar çok bebek sahibi olan var ki... Rabbim gönlüne göre versin. Ankaradaysan başkent üni. Prof. Hulusi Zeyneloğlunu tavsiye ederim. Gerçi bayan demişin ama aklında bulunsun.

Gözün aydın Canim maşallah Darısı başımıza... Çok bulantın olmuş muydu merak ettim, erkekte olmaz kizda olur diyorlarda

Hoşgeldin Canim, gözün aydinnn Rabbim rahat bir hamilelik geçirip kucağina almayi nasip etsin insallah ...

Kız maşallah ne kadar erken hissetmeye başladın, mümkün müymüş bu kadar erken? İnşallah darısı başıma erkek daha erken hissedilir derler

...
canim internette bağırsak hareketleridir diyor ama ben eminim cunku bebegi ayırt ediyorum cok belli oluyo annem de olabilir diyo zaten bende senden 1-2 hafta sonra hissettim ilk bebeğimde diyo..hissettikten sonra saatlerce gaz dolandı icimde dün aksam ama onların bağırsak hareketi oldugunu da anlıyorum genelde soldaki bebegi hissediyorum pit diye vuran da oydu karnıma bakmak için yavaşça pozisyon değiştirdim (iki kere hissettim cunku arka arkaya) sonra bi daha hissedemedim maalesef

benim haftalara yakın olan kızlar,su gibi süt gibi yoğun akıntınız var mı?dün gece başladı hala devam ediyor...
acaba amniyo sıvısı olabilir mi?:18::18:allah korusun ama korkuyorum:18:
en iyisi dra gidiyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…