- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.381
benim haftalara yakın olan kızlar,su gibi süt gibi yoğun akıntınız var mı?dün gece başladı hala devam ediyor...
acaba amniyo sıvısı olabilir mi?:18::18:allah korusun ama korkuyorum:18:
en iyisi dra gidiyim ben
Günaydın kızlar, herkesler iyi mi?
Bu hızlıca ağırlaşmamız ne olacak bilmiyorum yaa, gören beni 7 aylık sanıyordaha 4-4,5tayız diyince de garip garip bakıyorlar, ikiz diye açıklamak zorunda kalıyorum. Şimdi 28-30larnda olan arkadaşların karnı daha da kocamandır tabi. Bundan 10 gün önce arkadaşım ikiz erkek doğurdu, maşallah 37. haftası bitmek üzereydi. iki bebek de gayet sağlıklı doğdu. Darısı bizlere olsun inşallah
Sorsana arkadaşına bakımları çokmu zormuş:)
canım çok samimi arkadaşım zaten gidiyoruz bebişleri görmeye. o başından beri çok güveniyordu kendine, hiç de zorlanmadı. kendi ve eşinden başka ilk 10 gün yanlarında kalan olmadı. Gündüz gelip gidiyorlardı yemeğe temizliğe vs.. maşallah güzel idare ediyor
canım bence şimdiden basla. 28 li haftalarda baya agirlasiyorsun. Bir de biz ikiz gebe oldugumuzdan o haftalarda ne olacağı belli olmuyor. Mesela ben 25+3ten bu yana hastanedeyim kanama ve erken doğum riski nedeniylearkadaşlar herkes bişiler almaya başlamlış sanırım
acaba bende alsam mı yoksa erken mi
herkes 7.aydan önce alma uğursuzluk diyor
kararsız kaldım
Bunvp canım geçmiş olsun. Allah sağlıkla bugünleri atlatmayi nasip etsin. Dualarim seninle.
Bu arada ben ve bebekler iyiyiz çok şükür. Bugün 29+3 oldu. Dr 32-33 haftayı görebiliriz dedi. inşallah yarabbi.
Merhaba arkadaşlar bende ikizlerimi bekliyorum..10. haftamızdayız ve rahimde garip ağrılar hissediyorum sizce normalmi?sebebini bilen varmı?şimdiden teşekkürler..
O ağrılara şükret:)ilerleyen zamanlarda nefes alamıycan:)normal canım korkma rahmin büyüyo
Günaydın
duruderyadeniz ve orkide iyi olduğunuza sevindim çok şükür inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Bende bu sabah Dr gittim yine nst ye bağladılar geçen haftaya göre sancım az çıktı çok şükür bol bol dinleniyoruz bebekler bir hafta içinde 100 gr daha büyümüşler biride parmağını emiyordu çok tatlılarda maşallah Dr iğneyi ve ciğer geliştiriciyi sordum
evet sancın var ama iğne en son düşündüğüm şey dedi ciğer geliştiricide şimdi vurulursan erken doğumu tetikliyor dedi zaten bundan sonra sık sık görücem dedi eğer çıkmaza girersek son 48 saatte ciğer geliştirici vururuz ve bebekleri alırız dedi bende ikna oldum çünkü deneyimli bir Dr ve güveniyorum Rabbim inşallah sorunsuz kucağıma almaya nasip eder
peki hangi internet sitelerinden alışveriş yapıyorsunuz
Bir sorum daha olacak arkadaşlar bugün başlayan bir sorun sol bacağıma arada ağrı giriyor bunun hamilelikle bir ilgisi varmıdır?