- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.421
Arkadaşlar kimse cevap yazmadı :26:
Bir ben mi düşünüyorum bu steril etme işini. Araştıran yok mu başka
bende almadım canım.açıkçası almayıda düşünmüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım..benimde ağrılarım olmuştu ama sürekli dinlendim ilk3 ay..ağrılar normal sanırım rahim genişledigi için hatta 12. Haftada daha cok ağrılar oluyo rahim yer değiştiriyor cunku..ama agriyla birlikte leke kanama olursa doktoruna mutlaka danış..Merhaba arkadaşlar bende ikizlerimi bekliyorum..10. haftamızdayız ve rahimde garip ağrılar hissediyorum sizce normalmi?sebebini bilen varmı?şimdiden teşekkürler..
canım o bende baştan beri var ben sordum dr a olabilir dedi enfeksiyonda olabilir bebekleri etkilemez dedi ilaç yazmıyorum ilk 3 ay kullnamazsın dedi seninde öyledir o pedde falan kalınca sarı oluyo yani benimki öleallah bağışlasın canımm biz de bu hafta öğrenicez inşallah bir aksilik olmazsa 16.haftaya giriyoruz halaa ara ara öğürüyorum hala kabızlık var çabuk da yoruluyorum cildim her zamankinden daha kuru sürekli yağ ve nemlendirici kullanıyorum arada kasık ağrılarım da var ama eskiye göre azaldı :44:
bir de wc den çıkınca az bi şey şeffaf bi su geliyor renkli ve kokulu değil normal su ben de korkuyorum acaba amniyosentez suyu olabilir mi diye korkuyorum da 1 aydır var bu doktoruma sorucam :44:
Flufem akıntı olayını önemseyin ne olur ne olmaz yazmışsın Dr gidicem diye muhakkak git canım
Çıkınca yaz doktordan
kızlar yeni gelebildimm.çok şükür herşey yolundaasularda iyi bir problem yok.24.haftadan sonra artabilir dedi.artık kontroller 10 güne indi..dr kızdı wallane bu panik biraz rahat ol,çok stres yapıosun dedii.
ayrıca ikiside babasına benziyor diyerek damarıma bastıama cidden aynı babaları.bana kim benzeyecek yaa
Kızlar,
Son bir kaç gündür aşağıdan bir basınç hissediyorum.
yani sürekli değil de, tekme gibi böyle anlık. AMa alttan çıkıvereceklermiş gibi.. Beyaz renkli akıntım da var. Normalde randevum haftaya perşembe, yani 10 günüm var doktora . sizce rahimde açılma falan var mıdır ?
geçen muayenede ölçmüştü ve problem yok dedi ama korkuyorum ben yine de
sanmam canım yaa..o anlattıklarının hepsini bende bu hafta yaşadım ve drdan yeni geldim.bir güzel azar işittim.Kızlar,
Son bir kaç gündür aşağıdan bir basınç hissediyorum.
yani sürekli değil de, tekme gibi böyle anlık. AMa alttan çıkıvereceklermiş gibi.. Beyaz renkli akıntım da var. Normalde randevum haftaya perşembe, yani 10 günüm var doktora . sizce rahimde açılma falan var mıdır ?
geçen muayenede ölçmüştü ve problem yok dedi ama korkuyorum ben yine de
:18::18:ben böyle değildim yaa.noluyor bana:18:Ben sana demedimmi:)rahat ol az kuzum..çok paniksin sen.
sanmam canım yaa..o anlattıklarının hepsini bende bu hafta yaşadım ve drdan yeni geldim.bir güzel azar işittim.
için rahat etmiyorsa drunu ara...
:18::18:ben böyle değildim yaa.noluyor bana:18:
eşim bile seni tanıyomıyorum artık diyor.içimde kocaman bir korkak varmış
Dikkat etmemiz lazım kendimizi yormamamız dinlenmemiz lazım çoğu zaman ama korkakta olmayın ayol:))korkuları kendimiz çağırırız çoğu zaman ben buna inanırım.adamda senin panik halini görünce korkuyodur yazık:)
Hayırlı evlatlar olsunlar canım.kız sana oğlan babaya benzesin:)
Ben fenayım bugğn canım yagöğsüm sıkışıyo resmen.zorlaşıyo günden güne.ama bunada şükür diyelim
seni çok iyi anlıyorum cNIM,haftalarımız yakın yakına ve sıkıntılarımızda aynı olucak sanırım.bende nefes almakta zorlanıyorum,ayakta kaldımmı hemen bel ağrım başlıyo yürüyüş yapamıyorum artık, çabuk yoruluyorum acaba erkenmı başladı sıkıntım?ama düşündüğümde ikiz diye böyle galıba...
Geçmiş olsun,Allah yardımcın olsun,senin için dua edeceğim.
Canım nasıl bir aletle ölçüyorsun? Bu konuda bilgim yok kusura bakma,eczanelerden alınan tek kullanımlık birşey mi yoksa daha kapsamlı mı?Her hafta sağlık ocağına gitmek istemiyorum ya,bi de sonuçlar ertesi gün çıkıyor,iyice kanka oldum ordakilerle..
Ama hafif tutarsam tokluk şekerinde yanılma payı olmaz mı,hani bilerek çok yükselmesine engel olmuşum gibi..Ne karışık işler..:26:
Ben daha yaptırmadım,güya kendime güveniyordum beslenmeme dikkat ediyorum diye ama dikkat eden arkadaşlar sorun yaşayınca ben de korkar oldum,nasipse hafta sonu yapacağız,yazarım,inşaallah bi sıkıntı olmaz.
Hayırlı evlatlar olsunlar inşaallah annesi..
aynen öyle canım..normalde çok rahat bir insandır eşim.gece yarım saatte bir uyandı iyimisin diye?
rabbime emanetiz bundan sonra no panik
arkadaşlar 50 gr da şeker sonuçlarınız ne çıktı tok karına benim bu akşam yapıldı ve 178 çıktı dr cumartesi 100 gr da bakalım risk görünüyor dedi
hastane için gecelik mi pijamalı takımmı aldınız ?
biberon emzik olayınca hangi marka ve çeşitlerden aldınız kızlar ??
bir de taşıma pusetlerini nasıl düşündünüz ??
çok tşk ederim rabbim hepmize nasip etsin inş.hayırlı olsun canım allah kucağına almak nasip etsin..
Gecelik değilde pijama takımı aldım 2 tane canım.bel lastikleri öyle sıkacak gibi değil bide yüksek bel olduğu için rahat olur diye düşündüm.sezeryan olan bi akrabamda gecelik giymediğini söledi...bir penye birde polar sabahlık aldım.2 tane cam 2 de plastik biberon aldım chicco...kızlar chicconun plastik biberonu çok gzl aldığım:)step up,anne memesine en yakın biberon ucuymuş..150 ml aldım biberonları şimdilik yeter...emziklerinide kauçuk uçlu aldım...taşıma için araba koltuğu alcam ama 2,3 ay olduklarında alcam.zaten hastaneden çıkar çıkmaz onlara yatamazlar kuzucuklar:)kucakta gelirler:)hastane için gecelik mi pijamalı takımmı aldınız ?
aynen öyle canım..normalde çok rahat bir insandır eşim.gece yarım saatte bir uyandı iyimisin diye?
rabbime emanetiz bundan sonra no panik
hastane için gecelik mi pijamalı takımmı aldınız ?
benim haftalara yakın olan kızlar,su gibi süt gibi yoğun akıntınız var mı?dün gece başladı hala devam ediyor...
acaba amniyo sıvısı olabilir mi?:18::18:allah korusun ama korkuyorum:18:
en iyisi dra gidiyim ben
Çok güzel haberler alıyoruz bugün inşallah hep böyle devam eder:)benimkilerde 1er kilo olmuşlardır inşallah:)cumartesi gidicez bizde.kızlar bu ciğer geliştirici gerçekten etkilimi çok merak ediyorum:44:doğal olarak kendiliğinden gelişmesi gibi sağlıklı oluyomu acaba.