- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.361
Öyle diyenler iki tane can taşısınlarda onları görelim:)ben 10 kilo aldım.
biz de 3 bucuk aylığız 4 kilo almışım çok gibi ama napalım aldık iştee bebişlerimiz için feda olsun
inşallah 10 gün sonra duyarsın canım ben ikisini de 6+4 te duymuştum
Resmen havalara uçtum ama denk geldi resmen tam yatarken oyle hareket edince ayakta olsam göremezsin belki..
Kızlar sanırım denk geldi bugun oyle cok hareket ettiler ki icimde hep hissediyorum ama bir kere dışarıdan görebildim o da yatiyorken cok belli bi titreme seklinde hareket etti hemen karnımı actım ve o anda gordum yarım dakika falan sürdü sonra gecti..bi sure sonra yine hareket hissettim actım baktım bu sefer göremedim dışardan ayakta falan olsaydım zaten goremezdim sanırım ins sizde görürsünüz yakında..gozumuz seyrir ya bazen. aynı onun gibi 3lu 5li minicik çıkıntı oldu anlık cok tatliydi
seybil takvimini degistirmissin benimde biri 3 gun biri de 1 gun onden gidiyo aslında ama değiştirmedim iki hafta sonra gidicem ins doktora bakalım hala onden giderlerse bende değiştireyim o zaman cinsiyetleri de belli olur ins:)
Bugün doktor kontrolümüz vardı; inanamazsınız 7 kilo almış gibi görünüyorum ama yemekten sonra ve çok su içerek gittim , onların da etkisi vardır mutlaka deyip kendimi avutuyorum Diyetisyene gitmemi önerdi doktorum ama bilemiyorum.
Bu arada ben de bugün sol tarafımda bir hareket hissettim ama dr.um erken olduğunu söyledi
Kendimi anlatmaktan sizleri sormadım kızlar sory, nasılsınız? Umarım herşey yolundadır.