2014 ikiz anneleri

canım benim allah yardımcın olsun inşallah her şey yoluna girer yarına daha iyi haberini bekliyoruz

Cok cok gecmis olsun canım ya gercekten nazar degiyo galiba tek tek dökülüyoruz bu ara ins geçer gider bol bol dinlen..

öyle oluyo ama pek samimi olmadığımız iki arkadaş var ikizleri var onların toplandıklarında hepsinin kucağında bi çocuk:))))erkekler bile çocuk muhabbeti yapıyo:)))
Esime diyorum bende biz artık heryere gidemeyiz çocuklarla diye birine ben bakarım diyo bana bakalım hayaller gercek olacak mı:)

Esime diyorum bende biz artık heryere gidemeyiz çocuklarla diye birine ben bakarım diyo bana bakalım hayaller gercek olacak mı:)

senin eşin yanlış hatırlamıyorsam yoğun çalışıyodu hani iş için yurtdışına falan gidiyo dimi yani yanlış da hatırlıyo olabilirim.inşallah hep yanında olur zor çünkü ikizler evet gerçekten çok sevimli oluyorlar hani buyuyuncede birden kurtulcaz ama ilk başlar çok sıkıntılı arkadaşlardan biliyorum biz de karı koca ikimizde öğretmeniz ben şimdiden süt izni peşindeyim bakalım:))))

Evet hayaller kuruyo hep ama yasayacak vakti olur mu bilemiyorum:) ben çalışmıyorum zaten olmadı yanıma temizlik için falan birini alırım oyle bakarım zaten bi sure annem yanımda kalır benim aynı sehirdeyiz cok sükür:)

ayy bu arada sanırım soldaki bebisim kipirdadiiii :) bu sefer bariz hissettim pit diye vurduğunu:) aman allahım cok guzel cok guzeeeel:))

bir hastahane odasından herkese iyi akşamlar.hamişler iyisinirdır inş.benden aynı canlar yatıyoruz bugümüze şükür minikler içın sabrediyoruz.burada birsürü yenidogan var çok minikler çok tatlılar.bir sürü dogum gördüm:18:size tavsiyem dogum yapacagnız doktora ve hast.neye biran önce karar verin.ben devlette yatıyorm.üniv.hast. Allah hepimize hayırlı ellerde dogum nasip etsın.Allaha emanetsınz güzel anne adayları.bugünlerinizın tadını çıkarın.

iyi aksamlar canım cok gecmiş olsun allah seni ve bebeklerini korusun canım.neden hastanedesin neyin varcanım:26:

canım nasılsın.bebisler nasıl.hangi sehirde hangi hast.desin.ben Ankara üniv.deyim .bizede çıkış görünmuyor.geceleri ağrılarm oluyor.bazen kanamalar tekrarlıyor.Allah hepimizn yardımcısı olsun canım hayırlı haberlerini bekliyorz

Benimde hep içimde ikiz annesi olmak hayali var sevdiğimde içimden 3 üz geciyo diyo.bende pcos var:26:allah yardımcımız olsun insallah bende aranıza katılırım en yakın zamanda ve tüm bebiş isteyen kardeslerimle

cok gecmiş olsun gülüm allah seni bebeklerini korusun ya mübdi c.c oku canım göbişine elini koyup.ankaradamısın.canım bende ankarada kadın dogum doktoru arıyorum bayan istiyorum bende pcos var evlenmeden bir ay önceden tedaviye baslamak istiyorum

kızlar ankarada bildiginiz iyi bir kadın dogumcu varmı bayan.pcosta ve infertilede uzman:26:

canım çok geçmiş olsun.niçin hastaneden kendi isteginle çıktın.kalsaydın hast.zor bende tek kalıyorum Allah yardımcımız olsun .sen iyice bir düşün canım ihmal etme.Allah miniklerimizi korusun.

Amin hepimiz zamanında bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah, ben de bu şeker olayından iyice korkmaya başladım zaten biraz çıkmıştı sonra dikkat ettim ama ölçtiğim alet bozuksa diye korkuyorum ((

Ayrı oda konusunda sanırım mrsbeyaz ile aynı fikirdeyim kızlar.2 yaşlarına kadar yanımda yatırırım.

jelybon sen ne durumdasın bana her gecen hafta sanki daha zor geliyo, Allah bebişlerimizi bağışlasın bizlere kuvvet versin, Amin ...

Ben geceleri süt içiyorum yatmadan acaba şekeri dengeliyor mudur, bazen meyvelerden sonra da içiyorum demek faydalıymış, en kötüsü tatlıları özlemek ( bugün de çok uyku bastı beni korktum acaba şeker çıkınca uyku yapar mı ??

arkadlar sola veya sağa yatıyorum bebişlerde tam kenarlardalar sorun olurmu o şekilde yatsam

ben de öyle yatıyorum, doktorum da sol veya sağ yat sırtüstü yatma demişti, ama bazen yatarken yattığım taraftaki bebeğim kımıldanırsa birden huzursuz oluyorum :s

canım çok geçmiş olsun.niçin hastaneden kendi isteginle çıktın.kalsaydın hast.zor bende tek kalıyorum Allah yardımcımız olsun .sen iyice bir düşün canım ihmal etme.Allah miniklerimizi korusun.

Allah kolaylık versin canım, herşey bebişler için ne diyeyim anne olmak böyle zormuş, 30. haftaya gelmişsin yine de doktorum bana 30 u görelim korkma demişti .. Ben de neler olucak hiç bilemiyorum ağırlaşmaya başlayınca insan zorlaşıyo, tedirginlikler, endişeler ( kanama mı oldu da hastaneye gitmiştin ? benim üçüz bir de Allahım bağışlasın hepimizin bebeğini , Amin ..

kahvaltı yap ama çok hafif olmalı, ekmek yeme istersen, karbonhidrat çünkü.
iyi dileklerin içinde Teşekkürler. inşallah hayırlısı ile geçecek bu aylar

diyet listem var. bildik şeyler aslında. ama daha düzenli, abartmadan, dengeli ve ara õgunlü bir liste.hiç tatlı yok maalesef. ara õğün süt var ve tarçınlıher öğün ve ara da süt, yoğut ya da ayran var zaten. ama bence bu şekerin hormonlarla bağlantısı var. birde hızlı ve fazla kilo alımı ile. neyse yapacak bir şey yok.Allah daha büyük dert vermesin.katlanacağız:26:

geçmiş olsun. Allah yardimcın olsun

Arkadaşlar sterilizatõr alacak mısınız? malum biberon sayısı çok olacak bizde. hangi birini kaynatıp yıkayacağız.ben almaya karar verdim. ama marka konusunda önerisi olan var mı.? çevreden duyan filan? ama öyle çok pahalı olmasın:26:

EL-MÜBDİ
(İlk Önce Yaratan)
Kim seher vaktinde hamile kadının karnına elini koyarak 99 defa ” Ya Mübdi ” söylerse ne o çocuk düşecektir, nede vaktinden önce doğacaktır. Hamile hanımların her gece yatmadan önce 33 kez okuması gerekir.

arkadaşlar 50 gr da şeker sonuçlarınız ne çıktı tok karına benim bu akşam yapıldı ve 178 çıktı dr cumartesi 100 gr da bakalım risk görünüyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…