- 9 Ekim 2010
- 1.259
- 18
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.301
hoşgeldin canım...hayırlı olsun kuzularınKizlar selam birsey sormak istiyorum hamileligin ilk donemlerinde mide yanmasi ceken oldumu sabahtan beri cok kotu. Soda ictim yogurt yedim tik yok.. bu arada bnde insallah ikiz annesiyim keselerimizi gorduk. Insallah kalp atislarinida duyarim...
60-120 altı cekmeceli beşikten 2 tane mi aldınız yaa şimdilik bir yatağın içine sığmazlar mı bi de kızlar aldığınız yatak beşik resimlerini paylaşırsanız biz de fikir edinmiş oluruz canlarım
flufemm canım bence de bir süre yanımızda olsa çocuklar iyi olur ben 3 ay yanımda yatırıcam sonra duruma göre çocuk odasına alırım
mrbeyazın dediğine katılıyorum o sepet şeklindeki beşik fazla kullanışlı değil kuzenim de almıştı bebek dönmeye başlayınca tehlikeli oluyor sonra kullanamadı
hoşgeldin canım...hayırlı olsun kuzuların
benim çok olmuştu mide yanmam ve eşkimem.üşütmemeye çalış.
canım 6 aya kadar zaten yalnız bırakamayız ama 2 yaş biraz fazla..zaten beyaz da fikrini dğiştirir diye düşünüyorum...çünkü 4 kişi aynı odada olamassss
evet ben sepeti hiç kullanışlı bulmuyorum erken dönem için park yatak aldık biz kraftın ikisi birlikte yatacaklar inşallah...çok güzel ,ben bile sığarım onlarla beraber
Hoşbulduk canım çok teşekkürler.. fecı yanma var... bıde benım bebişler solda rahmın sol alt tarafına iğne batması oluyor. dktoruma sormak ıstemedım sizler çokça deneyımlısınız bi sürü ıkız annesi var burda bana mutlaka yardımcı olur diye dusundum... :)))
:):) iyi düşünmüşsün...12. haftaya kadar ben heran adet olacakmışım gibi sancı çektim...o batmalar falan çok normal canım..mide yanmana da takılma hiç...bol bol dinlen,iyi beslen ve seni mutlu edecek şeyler yapmaya çalış.
sağlıkla gelir inşallah bebişlerimiz...
Hoşbulduk canım çok teşekkürler.. fecı yanma var... bıde benım bebişler solda rahmın sol alt tarafına iğne batması oluyor. dktoruma sormak ıstemedım sizler çokça deneyımlısınız bi sürü ıkız annesi var burda bana mutlaka yardımcı olur diye dusundum... :)))
kızlar gebeliğimin başından beri midee bulantısı yaşamayan ben,dün öğüre öğüre mafoldum...noluyoruz dedim
sanırım tok karnına uzanmaktan oluyo:18:
birde çok çok uyumaya başladım.geceleri bile uyayamazken 2 gündür gündüzleride uyuyorum.çok ilginç şeyler oluyo bana
bide bişey sorucam,böyle vajinada bir tuhaflık hissediyor musunuz?nasıl anlatsam bilemedim. sanki genişleme,gıdıklanma gibi bir his?
canim mide yanmasi bulanmasi arti bunlar gecince ucgunde bi bas agrisi.kasiklarda agri kasiklarda yanma hissi kasikta boyle bicak girip cikiyo hissi bunlar cokk normalmisss..inanmadim uc prof.danistim ...genelde usutunce o batma hissi cok oluyo disari cikip gelunce oluyo sicak tut kendini doktorlar dedigi buu meraklanmaa.ben 12.haftadayimm..cok sukurr
Emzirirsem zor olur ayrı oda ya o yüzden.. Biraz duygusal temas olsun aramızda iki yıl bisi olmaz:) olduki zor oldu odam müsait zaten alırım beşikleri cocuk odasına ama fikrim 2 yıl birlikte uyumak :)canımcım 2 yaşına kadar yatak odanda ne işi var kız bebelerin?
onlarda kendi düzenlerine alışsınlar erkenden...ben hiç yatak odama almıcam.
kızlarrr..sizin bebeklerde yürüdüğünüzde yada yorulduğunuzda taa midenize kadar çıkıyolar mı?kafasını dayıyo kaburgama nefesim kesiliyo..ama uzanınca iyiler.
Canım bende yanma cok oldu acılı baharatli yaglı seylerden uzak dur biraz hafifler ama pek geçmiyo yemeklerden sonra bir fincan soguk süt iç tavsiyem..biraz sabret hepsi gececek..batmalar da cok normal bi zaman gelecek artık niye bakmiyo diye telaş edeceksin:)Kizlar selam birsey sormak istiyorum hamileligin ilk donemlerinde mide yanmasi ceken oldumu sabahtan beri cok kotu. Soda ictim yogurt yedim tik yok.. bu arada bnde insallah ikiz annesiyim keselerimizi gorduk. Insallah kalp atislarinida duyarim...
flufem telden giriyom kac haftaliksin benimde bugun vajinamda bi genislememi diyim sanki bi ayrac icine girmiste ayiriyo hissi bide batma gibi gidiklama du sanirim rahim.buyuyorr.
Emzirirsem zor olur ayrı oda ya o yüzden.. Biraz duygusal temas olsun aramızda iki yıl bisi olmaz:) olduki zor oldu odam müsait zaten alırım beşikleri cocuk odasına ama fikrim 2 yıl birlikte uyumak :)
Canım bende yanma cok oldu acılı baharatli yaglı seylerden uzak dur biraz hafifler ama pek geçmiyo yemeklerden sonra bir fincan soguk süt iç tavsiyem..biraz sabret hepsi gececek..batmalar da cok normal bi zaman gelecek artık niye bakmiyo diye telaş edeceksin:)
canımcım 2 yaşına kadar yatak odanda ne işi var kız bebelerin?
kızlarrr..sizin bebeklerde yürüdüğünüzde yada yorulduğunuzda taa midenize kadar çıkıyolar mı?kafasını dayıyo kaburgama nefesim kesiliyo..ama uzanınca iyiler.
canımcım 2 yaşına kadar yatak odanda ne işi var kız bebelerin?
Çok teşekkürler cevabın için:)İnşaallah sadece önlem amaçlıdır ve olumsuz bir durumla karşılaşmayız hiçbirimiz.
Kızların hayırlı evlatlar olurlar inşaallah ama nacizane tavsiyem çok kaptırmayın,kız bebeklerde yanılma olabilir diye duymuştum..oyy onlar ne tatlı olacaklar annesi,hem de ne kardeş ne yoldaş olacaklar birbirlerine,hadi bakalım inşaallah o günleri de hep beraber görürüz
Ben de senin gibi düşünüyordum ama leğen de tutmak zor pluyormuş ilerde de yuvarlak old.dan problemmiş..leğenden küvete geçiş yapmış bir arkadaşım söyledi..küvetin dikdörtgen ve filesinin olması büyük avantaj sanırım
Ben kullandım canım 2 gün önce yıkadım bebişlerin çamaşırlarını yumuşacık oldular kokusu öyle çok yoğun değil -olmasın da zaten :) - %100 bitkisel diyor ama bilemiyorum tabii şimdilik memnun kaldım..
kizlar aranizda hergun bi fincan kahve icen arkadas vardi isim hAtirlamiyorym.zararli diye okudum bugunku kitapta bebegin solunum yollarini cok ciddi etkilermis.doktorumda zaten onermemisti ama oneren biri doktor var diye bende iciyodum.bugun tesadufen esim gosterdi hatta cikolata bile zararliymiss..ben yazayim icimde kalmasin dedim
Ewet ya flufem hattlattın.dünün yorgunluğundan bugüne tam başlyamadım:)rahmetle özlemle anıyorum büyük insanı...
Merhaba eylül !!
Hatırladım sizi tabi. Ama mesajı gördükten sonra hemen yazamadım, kusura bakma. Recep Hocadan memnun kaldığına sevindim. İnş. senin şekerinde de haklı çıkmaz:18: Ben gerçekten zorlanıyorum bu şeker olayında, hamile olupta istediğini yiyememek gerçekten bir sıkıntı ve stres kaynağı :26: Allah hepimizin yardımcısı olsun, gerçekten zor dönemlermiş. Dr' um bana bunlar iyi günlerin derdi 3. döneme girinceye kadar, haklıymış 3. dönem daha sıkıntılı geçiyor. Allah dermensız dert vermesin, sağlıkla kucağımıza alalım minişlerimizi.
Herkese günaydın arkadaşlar,
Rabbim nasip ederse ben de ikiz anne adayıyım(erkek-erkek)
hamileliğimi öğrendiğim günden beri burayı ve mart annelerini takip etmeye çalıştım,ama hep ''ya birşey olursa'' korkusuyla yazmaya çekindim,Rabbim büyük,inşaallah hepimizin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı da nasip eder,ama artık sessiz kalmak,sadece okumak istemedim,benim de soracaklarım veya söylemek istediklerim oluyor,herkesle de konuşamıyoruum çünkü hakikaten insan başına gelmeyince anlayamıyor,birbirimizi en iyi biz anlarız diye düşünüyorum ve inşaallah doğumlarımızdan sonra da arkadaşlıklarımızın devam etmesini diliyorum.
Kizlar selam birsey sormak istiyorum hamileligin ilk donemlerinde mide yanmasi ceken oldumu sabahtan beri cok kotu. Soda ictim yogurt yedim tik yok.. bu arada bnde insallah ikiz annesiyim keselerimizi gorduk. Insallah kalp atislarinida duyarim...
hatta ablam kahve pişirirken kokusu mis gibi geliyo ya,bebişlerimde coşuyo.sanırım onlarıda bağımlı yaptm
Kizlar selam birsey sormak istiyorum hamileligin ilk donemlerinde mide yanmasi ceken oldumu sabahtan beri cok kotu. Soda ictim yogurt yedim tik yok.. bu arada bnde insallah ikiz annesiyim keselerimizi gorduk. Insallah kalp atislarinida duyarim...