2014 ikiz anneleri

tamam cnm teşekkür ederim.sağlık ocağı mı beni arayacak gel diye.20.haftamdayım aramadılar o yüzden sormak istedim

Yok canım aramıyolar.doktorun sana tarih vermedimi?şu gün yaptır diye.benim öyle olmuştu.doktorun sana yaptırman greken zamanı söler.yada sen sor tam zamanı çünkü 20 hafta.

kızlar bir sorum daha olacak sizlere....tetanoz aşısını nerede oldunuz hastanedeki dr mu muayenehanedeki dr mu yoksa sağlık ocağında mı?

Sağlık ocağında yapılıyo ben orda yaptırdım

ben sağlık ocağında oldum canım.2.dozumu oldum diğerini doğumdan sonra olucam

kızlar ya ben 24 haftalık oldum sağlık ocağı yeni aradı daha, dr a sorucam dedim, ilk dozun zamanı geçmiş bu durumda nasıl olucak bilemedim? cuma günü doktora sorup ona göre sağlık ocağına gidicem ???

yaa benm karnım filan agrıyo biraz zorlanmaya başladım sizler nasılsınız genişlemeden midir acaba? o kadar olucak diyolar ama Allahım yardım etsin, size göre belki biraz daha fazla olabilir malum fazlamız da var, hayırlısı ..

ben şimdi dr u aradım 22.hafta randevum var o zaman yapalım aşınızı dedi demekki sorun olmuyor yine de sen de ara istersen.ağrılarım benim de oluyor .normaldir diye düşünüyorum yine kontrollerde soralım.bol bol su iç en 3,5 litre olsun tamam mı cnm çok önemli.ödem oluşmaması için de önemli

Sor bakalım doktoruna ne diycek.24 haftada nerdeyse ikşnci dozu olman gerekiyodu.ağrıların normaldir canım kolaymı:)daha fazla dikkat etmen dinlenmen lazım senin.tahminen doğumun ne zaman canım kaçıncı haftada olcak

slm kızlar sıze bırşey sormak ıstıyorum kan değerlerine bkayım dedım sayfalar çok fazla :))) beımde ilk denemem boş gebelikle sonuçlandı bu ıkıncı dondurulmuşlarla oldu ıkı tane 5.gun blast transfer edildi.9gun değerim 406 12gun 1783 açıkçası ikiz olsun çok istiyorum burda yazılanları okudukça bı acayıp oluyorum rabbım banada tattıracakmı ıkız annesı olmayı acaba? korkularmda var tabı her zaman yuksek değerler iyiye işaret olmadığınıda okudum. ayrıca ne ağrım ne bulantım hiçbirşey yok iyimidir bilemedim. cumartesı kontrolum var ınşallah bu sefer rabbım yuzume guler ve keselerım sağlıklı bır şekılde olması gereken yerde gozukur. sanırım ıkıze kendımı çok alıştırdım..bu arada 7 gun hafıf lekelenmem oldu sonra bıkaç gun daha oldu kahve şeklinde.. sevgıler....

Canım hoşgeldin:))değerin çok gzl katlanmış olabilir valla:)benimde hiiç bulantım olmak canım korkma.herkes ikizde daha çok kusarsın dedi ama ben hiç bulanmadım bile:)inş rabbim güzel gönlüne göre versin.sende bize katılırsın inş.ne zamN gitcen kese görmeye

hiç belli değil, klasik 30. haftayı atlatmayı umuyoruz, ben 33. hafta diorum kafamda, dr 34 olsa ii olur filan dedi ama çok planlanamıyor.. ikizlerde 38. haftaya bile gelinebiliyor bizim durum daha farklı tabi, ben şimdiden ufaktan zorlanıyorum bugünüme şükür .. Ocak ayına geçince artık ne zaman olursa gibi bişey, senin ne zaman doğumun canım?

Bizdede kesin bi tarih yok canım.bebişler sabırlı olur inşallah.

Tamam canim yarin salatalik ve su ya baslicam bunn sen de basla tatlim[/QUOTE]

tabiki görür görmez yedim zaten:) yarın sabahtan da yicem geçer inş.

hoşbulduk canım :))) allah nasıp ederse cumartesı gıdıcem bakalım.. ınşallah bu sefer guzel haberlerle donerım ılk gebelığımde yaşadığım talıhsızlığı bılıyorsun zaten (( benım ıcınde dua edın bende sızlere yetışeyım ıkızlerımle ınşallah...

bu değere göre ikiz olabilir sanırım :) bazen öyle lekeler ilk zamanda oluyo da denir yerleşme esnasında, ayrıca henüz bu dönemde bulantın olmaz genelde ağrı filan da olmaz, ancak 1-2 haftaya kadar hcg katlayıp arttıkça bulantın olabilir, tabi kimisinde hiçolmuyor biraz da genetik sanırım, ben felaket olmuştum çok zordu, umarım istediğin gibi olur herşey sağlıkla canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…