2014 ikiz anneleri

hoşbulduk canım :))) allah nasıp ederse cumartesı gıdıcem bakalım.. ınşallah bu sefer guzel haberlerle donerım ılk gebelığımde yaşadığım talıhsızlığı bılıyorsun zaten :KK43:(( benım ıcınde dua edın bende sızlere yetışeyım ıkızlerımle ınşallah...

Korkma bu sefer yüzün gülecek inşallah:)hemde iki bebişle görürsün:)

bu değere göre ikiz olabilir sanırım :) bazen öyle lekeler ilk zamanda oluyo da denir yerleşme esnasında, ayrıca henüz bu dönemde bulantın olmaz genelde ağrı filan da olmaz, ancak 1-2 haftaya kadar hcg katlayıp arttıkça bulantın olabilir, tabi kimisinde hiçolmuyor biraz da genetik sanırım, ben felaket olmuştum çok zordu, umarım istediğin gibi olur herşey sağlıkla canım :))

inşallah inşallah... doktorum yerleşme kanamsı olabilir dedi bebekler yerleşince rahımdeki kılcal damarlar kanama yapabiliyormuş yada jelde olabilir dedi.tabi kimisnde olmuyor kan testı yapana kadar regl agrılarım vardı ve cok ama cok yogundu hatte dedim olucam galiba regl donemı geçi agrılarda gitti.çok teşekkürler umarım rabbımın ıznıyle sağlıklı iki tane bebeğim olur sizinkiler gibi.

Korkma bu sefer yüzün gülecek inşallah:)hemde iki bebişle görürsün:)

inşallah canım bende bu sefer hep pozitif olmaya çalıştım bazen karamsar olsam bile. hatta dedim allah korusun olmazsa yola devam ben anne olmak çok ıstıyorum... :))

Tamam canim yarin salatalik ve su ya baslicam :KK16: bunn sen de basla tatlim

tabiki görür görmez yedim zaten:) yarın sabahtan da yicem geçer inş.[/QUOTE]

ayy bu wc işi ne zor oldu :KK43:( işe yarıyosa bende yaparım, zaten sebze meyve yiyorum neden oldu anlamadım ya :KK43:(

bende de aynı birinin hareketlerini çok nadir hissediyorum ama solumdaki acayip hiç durmuyo:))

sanırım biri uyurken diğeri uyanık olabliyormuş genelde aynı anda hareketlerini duyamazsınız diyorlardı, bir de bebekler içerde yer değiştirebiliyormuş yani biri sağdan sola soldan sağa geçebiliyomuş belki de bazen diğer tarafta öbür bebek hareket ediyodur??

inşallah inşallah... doktorum yerleşme kanamsı olabilir dedi bebekler yerleşince rahımdeki kılcal damarlar kanama yapabiliyormuş yada jelde olabilir dedi.tabi kimisnde olmuyor kan testı yapana kadar regl agrılarım vardı ve cok ama cok yogundu hatte dedim olucam galiba regl donemı geçi agrılarda gitti.çok teşekkürler umarım rabbımın ıznıyle sağlıklı iki tane bebeğim olur sizinkiler gibi.

inşallah canım bende bu sefer hep pozitif olmaya çalıştım bazen karamsar olsam bile. hatta dedim allah korusun olmazsa yola devam ben anne olmak çok ıstıyorum... :))

bunlar normal belirtiler şimdilik, hakkında hayırlısını dilerim canım, ikiz veya değil yeterki sağlıklı bir gebelik hayırlı sağlıklı evlat olsun ..

solda pıt pıt atıyor artık net olarak hissedebiliyorum ama sağda hiç olmuyor.sende de oluyorsa normaldir heralde değil mi?
Canım benimde aynı şekilde solda resmen tusunami oluyor ama sağda öyle değil sırf bu yüzden kaç defa acile gittim hiç merak etme.rabbim bizlere bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...

kızlar ya ben 24 haftalık oldum sağlık ocağı yeni aradı daha, dr a sorucam dedim, ilk dozun zamanı geçmiş bu durumda nasıl olucak bilemedim? cuma günü doktora sorup ona göre sağlık ocağına gidicem ???

yaa benm karnım filan agrıyo biraz zorlanmaya başladım sizler nasılsınız genişlemeden midir acaba? o kadar olucak diyolar ama Allahım yardım etsin, size göre belki biraz daha fazla olabilir malum fazlamız da var, hayırlısı ..
Arkadaşım benimde ilk doz 24.haftada yapıldı drum sorun olmadığını söyledi...ikinci dozuda bu ayın 11 inde yaptıracağım...

Arkadaşım benimde ilk doz 24.haftada yapıldı drum sorun olmadığını söyledi...ikinci dozuda bu ayın 11 inde yaptıracağım...

o zaman bu şekilde de olabiliyor, bir de ağrı mı yapıyor bu bazıları da ağrı oldu yazmış, 27 haftalık mısınız bu arada? gece uyku durumları nasıl? bir de otururken ağrılar oluyor kuyruk sokumundan bacaklara doğru ayakları da sallandıramıyorum, siz nasıl pozisyonlarda rahat ediyorsunuz?

tabiki görür görmez yedim zaten:) yarın sabahtan da yicem geçer inş.

ayy bu wc işi ne zor oldu :KK43:( işe yarıyosa bende yaparım, zaten sebze meyve yiyorum neden oldu anlamadım ya :KK43:(

sanırım biri uyurken diğeri uyanık olabliyormuş genelde aynı anda hareketlerini duyamazsınız diyorlardı, bir de bebekler içerde yer değiştirebiliyormuş yani biri sağdan sola soldan sağa geçebiliyomuş belki de bazen diğer tarafta öbür bebek hareket ediyodur??[/QUOTE]

Kızlar bebekler yer değiştiremez sanki ya:44:arada zar var cünkü

sanırım biri uyurken diğeri uyanık olabliyormuş genelde aynı anda hareketlerini duyamazsınız diyorlardı, bir de bebekler içerde yer değiştirebiliyormuş yani biri sağdan sola soldan sağa geçebiliyomuş belki de bazen diğer tarafta öbür bebek hareket ediyodur??

Kızlar bebekler yer değiştiremez sanki ya:44:arada zar var cünkü[/QUOTE]

Yok sağdan sola geçemiyorlarmış bugün sordum dr a kendi eksenlerinde dönüyorlarmış😊haftalar ilerleyince hangisi tekme atıyo anlayabiliyosunuz☺️:KK34:

Ayy Allah bilir sen hala kendi eşofmanlarını giyiyosundur, kız biz mi çok anormal şiştik ne? Bu arada bunvp ve sen aynı hafta hatta aynı gündesiniz. Ben de 2 gün geriden geliyorum. Anlicanız ikiniz de sıkı takiptesiniz haa ona göre:KK1::KK1::KK1:

arka arkaya vereceğiz güzel haberleri desene:KK34: eşofmanlarda sıkıntı yok ama pantolonlar olmuyor mecbur hamile pantolonuna geçtik:KK1::KK1: üçümüzde birbirimizden bi sürü şey öğreneceğiz anlaşılan:KK16::KK16:

ya kızlar kociş kafamı allak bullak etti ben şimdi pıhtılaşma sorunu için göbişten kan sulandırıcı iğne yapıyorum ama sağolsun eşim iğneler bebişlere zarar vermez inşallah dedi içime kuşku düşürdü bebişler yukarı çıkıyor ya korkuyormuş beyefendi zararı olmaz dimiiiii aptallaştım resmen:KK53::KK53:

Kızlar bebekler yer değiştiremez sanki ya:44:arada zar var cünkü

Yok sağdan sola geçemiyorlarmış bugün sordum dr a kendi eksenlerinde dönüyorlarmış😊haftalar ilerleyince hangisi tekme atıyo anlayabiliyosunuz☺️:KK34:[/QUOTE]
Değiştirmeleri mümkün değil arada zar var ben ayırt ediyorum soldaki çok hareketli sağdaki daha sakin:)
benmkiler değiştirmişti daha önceki haftalarımda, doktorumla tespit etmiştik, kontrole gittiğimde farketmiştik .. hepsi ayrı kesede benm bilemiyorum canım ??

O zaman seninkilerde zar yok canım.

Kızlar bebekler yer değiştiremez sanki ya:44:arada zar var cünkü[/QUOTE]

değiştiriyorlar henüz küçük oldukları için canım büyüdükçe durum değişir ama başta erkek solda kız sağdaydı şimdi kız solda erkek sağda oynayıp duruyorlar:KK52::KK52::KK52:

ya kızlar kociş kafamı allak bullak etti ben şimdi pıhtılaşma sorunu için göbişten kan sulandırıcı iğne yapıyorum ama sağolsun eşim iğneler bebişlere zarar vermez inşallah dedi içime kuşku düşürdü bebişler yukarı çıkıyor ya korkuyormuş beyefendi zararı olmaz dimiiiii aptallaştım resmen:KK53::KK53:

Yok be kocan korkmuş yazık:KK1:ama doktor sölerdi öyle bişey olsa demi,rahat ol canım.bu arada hap kullanıyorum ben coraspin,pıhtılaşma için.seninki neden iğne?

değiştiriyorlar henüz küçük oldukları için canım büyüdükçe durum değişir ama başta erkek solda kız sağdaydı şimdi kız solda erkek sağda oynayıp duruyorlar:KK52::KK52::KK52:

aynen benim de öyle olmuştu, sağdan sola yer değiştirdiler, hepsi ayrı yumurta benim, tek yumurta ikizleri belki değiştiremiyordur bilemiyorum?

X