-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #3.901
sedefcimm allahtan bi şey gelmezse ocakta başlıcam izne 2 ay daha çalışıcam bi de ben haftada 4 gün gidiyorum okula merdivenlerden çıkarken dinlene dinlene çıkıyorum kendimi zorlamıyorum
kızlar bugün sağlık ocağına gittim tam kan sayımı filan derken yine kan tahlileri yapıldı bana bi de dişim çürüdü hatta kırıldı daha bebişlerim 14 haftalık ama çürüttüler dişlerimi kendi doktorumdan kalsiyum desteği isticem bi de benim bu kabızlık dert oldu bi türlü geçmiyo dün o kadar yordu beni popom ağrıdı çok ıkınmışım bebeklerime bi şey oldu mu acaba ıkınırken korkuyorum ama napimm ilaç da kullanmak istemiyorum kaç haftadır böyleyiz aynı durumda olan var mı :18: :18: :18:
slm kızlar sıze bırşey sormak ıstıyorum kan değerlerine bkayım dedım sayfalar çok fazla :))) beımde ilk denemem boş gebelikle sonuçlandı bu ıkıncı dondurulmuşlarla oldu ıkı tane 5.gun blast transfer edildi.9gun değerim 406 12gun 1783 açıkçası ikiz olsun çok istiyorum burda yazılanları okudukça bı acayıp oluyorum rabbım banada tattıracakmı ıkız annesı olmayı acaba? korkularmda var tabı her zaman yuksek değerler iyiye işaret olmadığınıda okudum. ayrıca ne ağrım ne bulantım hiçbirşey yok iyimidir bilemedim. cumartesı kontrolum var ınşallah bu sefer rabbım yuzume guler ve keselerım sağlıklı bır şekılde olması gereken yerde gozukur. sanırım ıkıze kendımı çok alıştırdım..bu arada 7 gun hafıf lekelenmem oldu sonra bıkaç gun daha oldu kahve şeklinde.. sevgıler....
kızlar ben hast.yatıyorum kanamaların tekrar başladı birazda suyun gelmiş dediler.dualarınızı bekliyorz
kızlar ben hast.yatıyorum kanamaların tekrar başladı birazda suyun gelmiş dediler.dualarınızı bekliyorz
Amin..Hoşgeldin canım aramıza..Merhaba, ilk defa yazıyorum. Yarın inşallah bebeklerimin kalp atışını duymaya gideceğim. Geçen hafta kanamam olunca sürekli yatmaya başladım, doktor rapor verdi. O nedenle siteye çok giremesem de bundan sonra neler yapmam gerektiği ile ilgili sanırım geçmişi okumam gerekiyor. Allah bebeklerimizi hayırlısı, sağlıklısı ve analı-babalı kucağımıza almayı nasip etsin.
Allah gönlüne gore versin degerlerin iyi baya belki ikizidir:)slm kızlar sıze bırşey sormak ıstıyorum kan değerlerine bkayım dedım sayfalar çok fazla :))) beımde ilk denemem boş gebelikle sonuçlandı bu ıkıncı dondurulmuşlarla oldu ıkı tane 5.gun blast transfer edildi.9gun değerim 406 12gun 1783 açıkçası ikiz olsun çok istiyorum burda yazılanları okudukça bı acayıp oluyorum rabbım banada tattıracakmı ıkız annesı olmayı acaba? korkularmda var tabı her zaman yuksek değerler iyiye işaret olmadığınıda okudum. ayrıca ne ağrım ne bulantım hiçbirşey yok iyimidir bilemedim. cumartesı kontrolum var ınşallah bu sefer rabbım yuzume guler ve keselerım sağlıklı bır şekılde olması gereken yerde gozukur. sanırım ıkıze kendımı çok alıştırdım..bu arada 7 gun hafıf lekelenmem oldu sonra bıkaç gun daha oldu kahve şeklinde.. sevgıler....
Amin..Hoşgeldin canım aramıza..
Kızlar duruderyadeniz kaçıncı haftada ben tlfdan giriyorum göremiyorum
Kızlar duruderyadeniz kaçıncı haftada ben tlfdan giriyorum göremiyorum
canım biz senle aynı haftalardayız ama ben hiç bir şey hissetmiyorum 16.haftadan sonra hissetmeye başlıyoruz diye biliyoruzbende de aynı birinin hareketlerini çok nadir hissediyorum ama solumdaki acayip hiç durmuyo:))
Kabızlık için çiğ badem de iyi geliyor. Bende işe yaradı. Bir çok yöntem denemiş biri olarak, tavsiye ederim.
29.haftada canım
29. haftada cnm
canım biz senle aynı haftalardayız ama ben hiç bir şey hissetmiyorum 16.haftadan sonra hissetmeye başlıyoruz diye biliyoruz
seybil öyle net hareketler değil damar atışı gibi kelebek uçuşu gibi kıpırtılardan bahsediyorum sol tarafımda bilhassa çok fazla.. sende de vardır bu hareketlenmeler??
kullanıyordu canımİnşallah sağlıkla kucağına alır kızlar acaba proluton depot kullanıyormuydu?
allah kolaylık versin arkadaşım,sağlıkla gelsin minişlerin inşallahkızlar ben hast.yatıyorum kanamaların tekrar başladı birazda suyun gelmiş dediler.dualarınızı bekliyorz
kolundan yap canım,en iyisi koldan yaplmasıymış.drum eşime öğretti o yapıyor çoktandır.ya kızlar kociş kafamı allak bullak etti ben şimdi pıhtılaşma sorunu için göbişten kan sulandırıcı iğne yapıyorum ama sağolsun eşim iğneler bebişlere zarar vermez inşallah dedi içime kuşku düşürdü bebişler yukarı çıkıyor ya korkuyormuş beyefendi zararı olmaz dimiiiii aptallaştım resmen
saol ayşecim ve tüm arkadaşlarım...iyi ki varsınız.Canım nasıl oldun?inşallah iyisinizdir...dualarımız sizlerle sende dualarını eksik etme...
benimde aynı tatlm.inşallah bol bol sütümüz olacak...Kızlar benim göğüs uçlarım sorun olcak heralde emzirirkensarı sarı bişeyler kurumuş uçlarında...catlak gibi bide uçları